skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamerka - motorka / auto
prohledat
1518 příspěvků (zobrazeno 501 až 550) od 08.11.2010 do 10.12.2024, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> OndraKrupi: je nejakej obrazovej rozdil mezi ne-wifi a wifi u sj4000?
-> Sejki: ono kdyby to měl někde napevno tak asi ok, takhle se to trochu třese. jinak barva obrazu je pěkná
-> Sejki: těžko říct.
já co jsem porovnával tak ti dodám to foto a uvidíš co se ti bude více líbit. určitě na slalomech využiju obě kamery co mam a uvidíme co bude vypadat lépe
já co jsem porovnával tak ti dodám to foto a uvidíš co se ti bude více líbit. určitě na slalomech využiju obě kamery co mam a uvidíme co bude vypadat lépe
-> OndraKrupi: jinak tohle videjko je zrovna diskutabilni, to je jak zamer pohanit gopro, jinak ja je nijak nechvalim, jsou to predrazeny kukatka...
-> OndraKrupi: já jsem si kopil SJ4000 a jsem relativně spokojen. Je teda pravda že jsem ji zatím použil jen párkrát, ale jsem spokojen a finančně je to niž než gopro takže asi proto

-> OndraKrupi: na vsechno:) chci si natocit zaber z auta, nebo to dam klukoj na prilbu kdyz lyzuje atd... me se na sj nelibi, ze ma divne barvy, prijde mi to vsechno tak nejak do modra... alespon to tak vidim...
-> Sejki: rozhodně mě nepřijde nějak "kvalitnější" abych za to dal o litr více. když se třeba dívám na asfalt na tom videu lamax 8 tak ta kamera podle mě docela "pokulhává".
NA co jí chceš prioritně používat?
NA co jí chceš prioritně používat?
-> OndraKrupi: a to ti prijde lepsi obraz sjcam nez lamax 8? to sem teda asi seredne slepej :-D
-> Sejki: jako na HD nahrávání bych šel do GOPRO hero (do těch novějších)-krátké ale super obrázky
na nahrávání dopravní situace z auta asi SJ -smyčka, možná výměna baterie atd...
Tahle LAMAX kamera mě podle obrazu moc nezaujala.
Edit lamax 7 je asi shit podle toho videa, ta 8 asi lepší, ale za tu cenu máš SJ a k tomu příslušenství navíc
ono taky porovnání kde a kdy s tim kdo natáčí.
na nahrávání dopravní situace z auta asi SJ -smyčka, možná výměna baterie atd...
Tahle LAMAX kamera mě podle obrazu moc nezaujala.
Edit lamax 7 je asi shit podle toho videa, ta 8 asi lepší, ale za tu cenu máš SJ a k tomu příslušenství navíc
ono taky porovnání kde a kdy s tim kdo natáčí.
Nevím jestli to tu uz náhodou nepadlo. Ale na porovnání kamer se mi nejvíc osvědčil youtuber "techmoan." Nasel bych i video, ale sem ve škole.
-> OndraKrupi: nojo ono neco porovnavat na youtube je taky tezky :( Treba ta kamera od Lamaxu, narazis tam na negativni recenze, ale zase to je hodne prodavana kamera... tezko rict. A abych si neco koupil a pak to mel doma jak tezitko?:(/
-> Sejki: no já dostal GoPro (viz obrázek) a teda noční obraz se mě líbí více na SJCam 4000, denní obraz jsem ještě nestihl porovnat -doma mam fotku, když nezapomenu pošlu.
Co se mě nelíbí na GOPro že to má v nastavení moc vysoké rozlišení, takže na 4GB kartu se vejde max 30min záznamu, chybí mi absence natáčení do smyčky, nabíjení lze jen s otevřenou zadní částí, absence displeje a výměnné baterie.
Co se mě nelíbí na GOPro že to má v nastavení moc vysoké rozlišení, takže na 4GB kartu se vejde max 30min záznamu, chybí mi absence natáčení do smyčky, nabíjení lze jen s otevřenou zadní částí, absence displeje a výměnné baterie.
-> Sejki: to si si dal :) porovnavat gopro a sjcam, teraz ta tu zozeru experti 

-> OndraKrupi: Ja prave nevim, me se nelibi moc obraz ani z sjcam :-D Treba ten zakladni gopro hero kterej je na pevno v obalu tak to je uplne neco jineho... a da se koupit uz za 4ku
-> Sejki: zkus youtube jestli tam někdo nenahrál jak vypadá obraz z kamery, jinak to bude asi podobný jak SJcam
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nic se nestalo, sem tam škrábanec na rámečku....
-> m8rinek: He he, buď rád, že jsi tu kameru našel, nepřejel ti jí kamion nebo někdo nestihnul sebrat. :)
Jaký jsou škody? Odřel jsi jenom to nepodstatný?
Jaký jsou škody? Odřel jsi jenom to nepodstatný?
nemátě někdo navíc průhlednej držák kamerky? Ten základní, do kteryho se kamera vkládá a uzavře. Začaly se mi v krytu čočky objevovat prasklinky a už je to vidět na videu 

Z vlastní zkušenosti: držák z odkazu od M8 vřele doporučuju, ten z odkazu od Klubka moc ne. Ta kulová hlava je taková naprd, nedrží a nevěřím jí. Ale přícucka není špatná.
Včera jsem byl obdarován kamerkou do auta Mio MiVue 528, tak jsem na ni zvědav. Až budu mít chvilku, tak zapojím a natáhnu napájení a budu testovat

-> aDAm: Jenže pro SJ5000
-> aDAm: no vida 

Třeba se to někomu bude hodit. Na ali bude hodně zajámavá discount offer na výrobky SJCAM. Jednak samotné kamery budou za zajímave ceny ale i nějaké to příslušenství.
A asi tip pro Klubka, budou tam mít za 15USD ten odolný kryt s otvory pro kabely co si chtěl kutit.
brands.aliexpress.com/?sp m=2114.1...
A asi tip pro Klubka, budou tam mít za 15USD ten odolný kryt s otvory pro kabely co si chtěl kutit.
brands.aliexpress.com/?sp m=2114.1...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jasně 
www.dx.com/cs/.../justone -90mm-car-suction-cup-moun t-for-gopro-hero-3-3-2-sj4 000-black-346642

www.dx.com/cs/.../justone -90mm-car-suction-cup-moun t-for-gopro-hero-3-3-2-sj4 000-black-346642
-> m8rinek: Jsem doufal, že to k něčemu bude, když to vypadá jako obšlehnutá GoPro patka. Chtěl jsem to zevnitř na čelní sklo na stálé použití.
-> Klubko_: Máš odkaz konkrétně na tu tvojí?
-> Klubko_: Máš odkaz konkrétně na tu tvojí?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tu jsem měl a provedení nic moc, navíc ta otočná koule nešla pořádně stáhnout...To co jsem pořídil teď je lepší...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tuhle mám já
s těma kloubama co to má to můžeš dát skoro kamkoli. Je to fakt dost variabilní a zároveň pevny. Jak jsem tady už někde psal. Měl jsem to na spolujezdcově okýnku zevnitř a jendou jsem to nabral ramenem, když jsem se ohýbal pro něco do auta a vydrželo to bez úhony.

A tohle by mohlo stačit na čelní sklo, patka vypadá jak na GoPro před faceliftem.
www.aliexpress.com/item/. ../1815227074.html
www.aliexpress.com/item/. ../1815227074.html
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Neupadlo, i nějaký prasení to vydrželo :D.
-> m8rinek: Tak hlavní je, aby to neupadlo, když to bude přidělaný na autě zvenku. Objednal jsem to z tvého odkazu, byla tam nějaká sleva, tak snad přijde to samé.
-> JoseA: vybíral jsem tenkrát ze dvou a vzal si tamtu. Ten druhý kandidát byla podobná jak tvoje: www.dx.com/p/mini-1-5-tft
-5-0mp-wide-angle-car-dvr-
camcorder-w-12-led-ir-nigh
t-vision-black-156601
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Za mě super, viděl jsem kameramany z novy s GoPro s origo držákama a nepoznal bys rozdíl... záznam z auta z origa novaplus.nova.cz/porad/..
./5365-vikend-12-5-2015 asi ve 15min to zacina. Svůj někam upnu...
-> Gryzly: Jo myslel jsem tu v autě. Taky mám z kauflandu do auta tohle: www.conrad.cz/autokamera-
blaupunkt-dvr-bp-1-0-hd.k8
09066
ale za nějakých 600 takže spíš tohle:
www.alza.cz/goclever-dvr- mini-d2212056.htm
Zvuk podstatně lepší než u SJCAM, zato kvalita videozáznamu podstatně horší, ale ještě použitelné. HD nemá význám používat, zabírá to jen hodně místa a je to jen mazanice ve vysokém rozlišení.
ale za nějakých 600 takže spíš tohle:
www.alza.cz/goclever-dvr- mini-d2212056.htm
Zvuk podstatně lepší než u SJCAM, zato kvalita videozáznamu podstatně horší, ale ještě použitelné. HD nemá význám používat, zabírá to jen hodně místa a je to jen mazanice ve vysokém rozlišení.
-> Gryzly: mam ten dojem ze myslel spis tu v aute, s Tim semaforem :D taky me to zajímalo co to tam je :D
-> JoseA: A myslíš tu do auta nebo tu u té zabíjačky?
Ta v autě je Čína za 800Kč, před dvouma rokama: www.dx.com/p/2-0-tft-5-0m p-cmos-wide-angle-8-ir-nig ht-vision-car-dvr-camcorde r-w-hdmi-mini-usb-black-14 9430
A ta co je na té helmě, tak to je ve vodotěsném krytu Sony HDR AS30V www.sony.cz/electronics/. ../hdr-as30v
Mám z ní i nějaké video ze sjíždění Divoké Orlice.
Ta v autě je Čína za 800Kč, před dvouma rokama: www.dx.com/p/2-0-tft-5-0m p-cmos-wide-angle-8-ir-nig ht-vision-car-dvr-camcorde r-w-hdmi-mini-usb-black-14 9430
A ta co je na té helmě, tak to je ve vodotěsném krytu Sony HDR AS30V www.sony.cz/electronics/. ../hdr-as30v
Mám z ní i nějaké video ze sjíždění Divoké Orlice.
-> Gryzly: co to máš za kameru, že tam jde i slušně slyšet zvuk? To asi není SJCAM co?

-> m8rinek: Tak jak uspěl ten přícuckový rádobygopro držák v dlouhodobém testování?
Ještě jsi nedal feedback koukám. www.aliexpress.com/item/. ../2054919361.html
Ještě jsi nedal feedback koukám. www.aliexpress.com/item/. ../2054919361.html
-> JoseA 05.05.15 21:16:36: já používám VideoPad
-> Gryzly: Tak tohle bych teda nedal, asi bych utavil klakson. 

Wondershare video editor. Je to jednoduchý a na vystříhání záznamů z kamery plně dostačující
-> aDAm: Zatím sem neměl čas se tomu věnovat, ale nic moc s tím neplánuju. Spojit jednotlivé videa, možná tam někde hodit nějaký text nebo to proložit fotkama.