skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jake nejlepsi zimni gumy?
prohledat
270 příspěvků (zobrazeno 251 až 270) od 27.10.2010 do 05.11.2018, založil/a Jarda - zrušená registrace
-> afro100: Aha... Ale povecsine sa to stava aj prave vtedy... 

-> Matulo: tym to nebude, mali disky zvlast
www.michelin.cz/cz/.../af
fich.jsp?codeRubriq... neni co resit :)
-> Kuladmin: uz ich nemam, takze to nezistim
a porovnaval som vlastnosti v tych istych podmienkach (zasnezene cesty), je mi jasne ze vraniky na dlhsiu trasu nebudu nic moc ...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale Jarda nepotřebuje najet na těch gumách 80000km, ale potřebuje gumy na toto: " jde mi o kvalitu, jezdim denne 35km po I.tride, 20km po II. tride a 20km po treti tride v temer horske oblasti :) je to na rapida a chci 165/70 R13 "
Máš pravdu, když je někdo dá na superba nebo prasata v 2,5TDi tak nadává, že mu na předku vydržely jenom 15000km, v zadu jako nové, čím to asi bude???
Asi tomu hovno rozumím, bo sem gumy prodával jenom 8 let, jdu se spláchnout a budu tiše sledovat názory "odborníků".*40 *
Pro tvou informaci se Savy flákají většnou v Polsku, jestli chceš gumy z Rumunska, kup si BARUM
Máš pravdu, když je někdo dá na superba nebo prasata v 2,5TDi tak nadává, že mu na předku vydržely jenom 15000km, v zadu jako nové, čím to asi bude???
Asi tomu hovno rozumím, bo sem gumy prodával jenom 8 let, jdu se spláchnout a budu tiše sledovat názory "odborníků".*40 *
Pro tvou informaci se Savy flákají většnou v Polsku, jestli chceš gumy z Rumunska, kup si BARUM
afro100 27.10.10 21:47:39 napsal:
eskyma nebrat, praskaju kordy
po dvoch zimach mi zo styroch ostali dve …
Praskaju ked stale vyzuvas a prezuvas... Ked pouzivas jedni disky aj pre letne aj pre zimne pneu...

po dvoch zimach mi zo styroch ostali dve …
Praskaju ked stale vyzuvas a prezuvas... Ked pouzivas jedni disky aj pre letne aj pre zimne pneu...
Já mám zimáky Kumho, ale ještě nevím, co to udělá-ještě sem s nima nejel:D Tak uvidíme...
-> afro100: Tak to je ok rozmer v tom to nebude hold asi smula nebo kvalita cim dal tim horsi. Koukni schvalne kde jsou vyrobeny - zeme.
A vraniky do hlubokyho snehu ok ale jezdit stim takove dalky jako chce kolega to by byla sebevrazda.
A vraniky do hlubokyho snehu ok ale jezdit stim takove dalky jako chce kolega to by byla sebevrazda.
-> Kuladmin: neviem, boli 175/70 na 5,5 disku z r19 a jazdili prevazne po zasnezenych cestach ... a jazdne vykony tiez nic moc, to uz su na tom lepsie vraniky ...
-> afro100: na fóbii se dojíždí už druhé léto a furt v pohodě, a to zažily hodně, i teplo v Chorvatsku... Výroba 2003, takže mají 7let. Hlavně narozdíl od jiných zimáků nejsou slyšet ani v létě. Btw. když se podíváš u jednoho nejmenovaného pneuservisu neuvedeného níže, na gumy aut zaměstnanců, tak téměř všichni mají Savice na zimu
Savy budou rychle sjetý, mají měkou směs. Taky záleží na tom, kde jsou vyrobený. Rumunsko je ještě ta lepší varianta...
-> afro100: Tak tos musel natrefit na hodne blby kusy my je mame uz ted 4 resp 5 rokem a porad v pohode. Nemel si blbej rozmer na diskach (myslim moc siroky nebo naopak moc uzky?)
A jeste k barumkam zimni ani zadara ty funguji akorad jak sane - takze onicem.
A jeste k barumkam zimni ani zadara ty funguji akorad jak sane - takze onicem.
Já Eskyma mám na fávu v pohodě 

po dvoch zimach mi zo styroch ostali dve ...

po dvoch zimach mi zo styroch ostali dve ...
JJ ty Savy muzu osobne taky doporucit na facku drzej jak prilepeny.
Jinak dle testu na netu vychazeji GoodYear UltraGrip 7 jako nej gumy ale kdyz sem to videl na aute nevim jak to funguje
Jinak dle testu na netu vychazeji GoodYear UltraGrip 7 jako nej gumy ale kdyz sem to videl na aute nevim jak to funguje

-> Jarda: zkus tyto www.rajpneu.cz/pneumatika
-0221000005/SAVA-ESKIMO-S3
-79T-M-S.php měl jsem je na fedě a bomba, na fóbii taky a teď jsem je dal na xsaru na manželčiné auto, i kamarádi, kterým jsem je doporučil na koktávky a i lepší auta, tak si chrochtají blahem, mají tu výhodu, že jsou lamely prořezané až k "nule" a né třem nebo čtyřem mm a tím fungují, i když nejsou zánovní a ve čtyřech mm se to nespojí bloky dezénu. Tím, že jsou hodně lamelované, tak dobře vyhazujou sníh a i na ledu se lamely při brždění nebo záběru "lepí" k povrchu a nekloužou 

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 27.10.10 21:32:47 napsal:
...Jinak jak říká ta modrá ošklivá potvora z TechWebu....
*3*
...Jinak jak říká ta modrá ošklivá potvora z TechWebu....

-> Jarda: Já jsem si v zimě pochvaloval Kingstar W410. To jsou taky jedny z těch lacinejch gum. Mají krásný kostičkový vzorek a kam se na ně hrabou Matadory...
Jinak jak říká ta modrá ošklivá potvora z TechWebu - Nokian, prostě pravá severská guma.

Jinak jak říká ta modrá ošklivá potvora z TechWebu - Nokian, prostě pravá severská guma.

No nejlepsi... nejlepsi sou Nokiany, to neni o cem uvazovat 

-> Jarda: Ja som mal kedysi barum polaris 2 ale bol som max spokojny... teraz uz s tym cez zimu nejazdim... na felicii mam matador mp 57 sibir... v hlbokom snehu som problemy nemal!!! a to bol fakt az po prahy... na poladovici drzia pri opatrnom jazdeni ale su dost hlucne zasa... 

jde mi o kvalitu, jezdim denne 35km po I.tride, 20km po II. tride a 20km po treti tride v temer horske oblasti :) je to na rapida a chci 165/70 R13
vyzkousel jsem Barum Polaris II, nejaky debicy a matadory a vse tragedie, nejlepsi byly snowmaxx a to byly nejlevnejsi (volant s nima vibroval nejmin) ale jizdni vlastnosti hlavne na I.tride nic moc
vyzkousel jsem Barum Polaris II, nejaky debicy a matadory a vse tragedie, nejlepsi byly snowmaxx a to byly nejlevnejsi (volant s nima vibroval nejmin) ale jizdni vlastnosti hlavne na I.tride nic moc