-> Flasch1994: To máš pravdu.. a ani jsem nevěděl, že těch kombinací vynechali tolik (proboha proč?). Jak jsem o tom včera chvilku dumal, tak jsem si jako poslední vybavil snad PMV..
-> myschaak AZNP K.Hora: nad tím jsem nedávno přemýšlel...jedno auto mám z doby AN (1957-1968, MB - 1967) a druhé už z GHusáka (1975-1989, 110 L - 1976),takže mě minul Ludva Svoboda (1968-1975), ale to nevím jestli někdy napravím
-> Jozka: Ono to by to možná i stačilo, kdyby tolika neškrtaly kombinace. Co sem slyšel tak v praze nevydávaly AN jen proto že to byly iniciály prezidenta. A vůbec, kdyby to nevydávaly jak chtěj, mohly bejt doteď ty krásný 3 písmený značky. Jenom tady v plzni vynechaly PMF, PMG, PMJ, PMQ, a na PMW, PMX, PMY a PMZ se už nedostalo. A najednou nemaj kombinace, v praze to zaškrtly někde u AKN a teď se divý že už musí používat druhý písmeno, přitom kdyby to nechaly, měly eště tolik tisíc kombinací
-> j_j: AP je možná stejná rarita, jako to PN - to je z doby, kdy větším aglomeracím přidělili několik dvoupísmenných kombinací s tím, že dvě písmena budou navždy stačit.. Takže na rozdíl od PM, který pokračovalo jako PMA, PMD.. atd., se PN s třetím písmenem asi vůbec nevyskytuje..
Tak z tohodle sem se skoro posadil na prdel. Jednak z toho auta, ale hlavně z tý značky. PM už sem viděl, rarita, ale PN, eště větší. Ta musí mít hodnotu
-> bezmozekk 16.11.11 20:46:50: Aj, teď jsem asi pochopil já teprve.. Myslel jsem to tak, že jen se třema stejnejma číslama na RZ zůstává její majitel jaksi "pod vrcholem"..
-> Syny: tak mně napadá že to bude nejspíš myšleno na to,co sem dávam já.Mam na to odpověď takovou,že to nejsou SPZky co by se potkávali několikrát denně a aspoň něco je tu novýho
Sem dneska běhal s foťákem po doubravce a hledal favority a předrevoluční spz, na textury, a našel sem jednu. A eště u mrakodrapu stála fóbie se samíma trojkama