skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> castrol: Já to pochopil že ta značka na škodovce jde prodat za 12mega, né že jí koupil ...
-> Tuner#2: za drobno kupil skodovku tak mu zostalo na znacku 

Přes 12 mega za značku na Škodovku?
www.autoforum.cz/zajimavo sti/10-nejdrazsich-britsky ch-spz-treti-v-poradi-zdob i-skodu

www.autoforum.cz/zajimavo sti/10-nejdrazsich-britsky ch-spz-treti-v-poradi-zdob i-skodu

-> Nwkt 24.02.15 19:20:35: Jistá podobnost tu je:
-> Luky: 

-> Jozka: překvapivě taky ne, teď jsem prohrabal celý telefon 

-> Luky: Hlavně, jestli jí umíš najít.. já spíš nee..

-> Jozka: jo asi jo, jak říkám, vídám ho tu v létě parkovat. A fotku taky určitě někde mám :)
-> Luky: Mezitím jsem si uvědomil, že už jsem ho možná i fotil - bude asi mít někde v okolí jižního hnízdo..

-> Jozka: rapid "apollo red" se pohybuje pod jižním nádražím kolem mě. V létě tuším na meteorech, taky na pohled moc hezkej ale stává dost na ulici
-> Nwkt 24.02.15 19:20:35: Hele sestřenky Škodárna 

-> Luky:
Nebo tak..
A viděl jsem v pondělí v Plzni v Mánesovce dalšího moc pěknýho rapida, skoro taky tahle barva, ovšem blejskal se jak psí kulky a zastihl mě naprosto nepřipraveného (RZ "P")..

A viděl jsem v pondělí v Plzni v Mánesovce dalšího moc pěknýho rapida, skoro taky tahle barva, ovšem blejskal se jak psí kulky a zastihl mě naprosto nepřipraveného (RZ "P")..
-> Radek Retro eLeSo: to je taky možný...
a nebo to třeba-> Jozka: viděl, jak to jelo zaparkovat k nádraží, kde to o den později vyfotil-> Nwkt: 

-> Pavel P.. 24.02.15 23:12:54: a neni to auto po švestkách??
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to asi těžko by někde SPZ zůstala 5let než by na ní přišla řada...
-> Pavel P..: A nemohla to být nějaká zbytková SPZ na nějakým méně vytíženým DI?
včera sem potkal první generaci corsy, otlučená pelucha s rz 1A1 0111, kdejakej meercedes by ji mohl závidět 

asi přestavba z favorita, jinak si to nedovedu vysvětlit... tahle SPZ bude tak rok 90/91.
-> stika87 - Maschinenführer: opět? 

-> Nwkt: ze bych si zas zajel k vam pro auto ? :D
-> Nwkt: Tak asi jen shoda tvarů a barev.. ono tý nálepky bych si nejspíš i při tom letmým shlýdnutí všiml..
-> Jozka: Dneska cestou na oběd
-> Nwkt: Nefotils to včera ? Jsem tuhle barvu s vanou někde v Plzni zahlýdnul - ale zdálky, takže identifikace typu a dokonce ani SPZ neproběhla..
U hlaváku v Plzni, 130L 

-> castrol: To by mohli klidně dávat za určitý počet bodů. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : za nodmenu 

-> Pavel P..: Značka na přání? 

-> Nwkt: pravej vietnamskej :) do dnes prodávaj mezi domy pod plachtou na tyčkách podlaha z palet a koberců :D
-> Burák: Proč auto z Vyprávěj?,já ho neznám,viděl jsem ho přes léto 2x zaparkované na tomhle místě,tak jsem ho jednou cvakl,předek proti sluníčku
A ano,chybí 1,ale i tak je hezká 

-> Flasch1994: Ještě pořád ? Takovýho jsem taky potkal, resp. jsme asi za ním celkem dlouho jeli během nějakýho návratu do PLZ - ale v týhle pětiletce to teda nebylo zcela jistě...
-> Honzaloun: Tak tohle auto neznam
akorát ji v čísle chybí 1. Vypadá to jak to auto z Vyprávěj

-> Jozka: Po plzni se potuluje červenej favorit s touhle spz, plzeň sever má myslim. Často ho potkávam taky ve zruči, třemošný atd.
-> Burák: 
E: Snad to je vidět,lepší fotku jsem nenašel.

E: Snad to je vidět,lepší fotku jsem nenašel.
-> Jozka: Jednou,když jsem oblejzal ten Mercedes,tak k tomu přišel takovej týpek v černým obleku
a s koženým kufrem,strašně nechápal na co koukám

a s koženým kufrem,strašně nechápal na co koukám

-> Honzaloun: Nějaký spořiví cizinci zde žijící..
-> Jozka: Tak tady máš ještě jednu
,potkával jsem jí celý léto běžně v provozu,majitel starší pán...

-> Jozka: Jj
-> Honzaloun: Tak tohle cizinecký provedení SPZ jsem už nejmíň takový 2-3 roky neviděl..
-> Honzaloun: jo znám :-)
Jedna dnes už raritní,Krusa bude vědet kde
,škoda že mu tam nevyšlo jedno číslo na víc,byla by lepší