kobra 11

prohledat
111 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 28.02.2005 do 01.02.2011, založil/a Jindra
řadit dle data
14:20:19
02.03.2005
VeTeV
-> Jirik: je ty se tady zase objevujes? mno ja to nestiham, ale mam zajem o ten valnik s tim plynem :_)
14:06:35
02.03.2005
kirri
-> Vojta: ano ano
13:59:08
02.03.2005
Vojta - zrušená registrace
-> K!RR! 01.03.05 18:05:10: Asi toho jsem si taky vsim a vism jsem si i toho, ze kdyz to rozflakali tak na tom bavoru byly plechove kola a pak uz zas mel ALU :)
13:33:11
02.03.2005
Jirik - zrušená registrace
-> King2: No teď stíhám, spadnul nám systém propojenej se skopčákama, jde to takhle kostrbatě (1 hodina, bác na 2 hodiny, 1 hodina, bác....) už druhej den. Ale tamto jsem psal pozdě večír - skor v noci, když jsem doma do práce ještě dodělával na PC nějaký tabulky.
13:05:52
02.03.2005
King
2 Jirik: Husty, jako fzdycky1 Ale tys naznacoval, ze tady na strankach koncis, ze z tebe bude velkej kravatak ci co a ze nebudes stihat a ejhle, takovyhle fejetony4

2 Hanz: Proc bys mel bejt hned za "debzu"? To jenom jsem takovej rypak a nerad si necham utyct nahravku na smec4
12:14:08
02.03.2005
Safra žádná reakce ? Psal jsem to včera po práci v jednej ruce večeři, ve druhé víno a takhle mi odplácíte ? Do večera jsem pracoval a historkou vás potěšiti chtěl.....

no téééédaááá 3
12:12:03
02.03.2005
Nikdo nechce kompressor a jednotku řízení spotřeby ? 3
22:48:37
01.03.2005
-> Hanz: Hehe, a v hlavě nejsou pístní kroužci ? To je divný, eště včera tam byly.

Asi jsem je někde poztrácel, když jsem včera zapejkal otruby se škvarkama v sádlové marinádě na rozehřátém karbonitovém plášti cold air intake směšovače.... 3 Asi jsem je neutáhl těma osmi ňútnama. (Pozn. / Dotaz : dají se těma osmi ňútnama natáhnout ručičkový hodinky ?)

---

Jinak zejtra jedu za profesorem pro speciální kompressor a jednotku řízení spotřeby na škodovku.

Jestli někdo bude chtít jet se mnou, tak může.

Objednávali toho tři furgony z Opavy.

Prej to tam někde na šroťáku vyndavají ze starejch ledniček a dává to jako prase.

Škodovka s kompresorem z Calexky prej po sepnutí dává tak 110 kW z litru obsahu.

Je tam pak dobrej i poměr klokanů, mul, vembloudů a chcíplejch krys / na kg.

Další známej mejch známejch - tjůningovej překupník Tao M´che Tung nabízí rovněž výborné rychloprůchozí výfukové systémy z nerezu ze starýho dojicího zařízení. Rušili prej nějaký JZD v Hunčicích. Víte, tam vzadu za TJ Sokolem.

Ale bude to určitě nějaká šlupka, protože to je z nějakýho nerezu a né z karbonitu, grafitu nebo kevlaritu či jak se to jmenuje.

Jinak Jarka Metelka říkal, že teď s Červenáčkem a Rychloprdkou rozjíždí novej kšeft se speciálníma svodama a laďákama z konpozitu a titanitu.

Matriál jim prej vozí odněkud z planety Krypton, kde toho má ňákej děda Clark Kent plnou zahradu.

Roste mu to tam rovnou mezi jahodama a prej nefungujou na ten plevel žádný přípravky ani od Bédy Trávníčka a to je ňákej kanón přes zahradu.

Svody mají přidat až 30% procent výkonu, neboť jsou vlastnoručně na koleni ohejbaný a bystrým okem Finista Jasného sokola odměřené.

Nevím ale jestli výsledný nárůst výkonu bude v klokanech, medvědech a nebo opičkách Makak Rhesus. To odhalí až motorová brzda naší konstrukce vyrobená z hrnčířkého kruhu.

Důležité součástky na vývoj tohoto vysoce sofistikovaného zařízení nám poskytl Ferda Pyšťák ze samoty u lesa. Pro neznalé je to pod Jezevčí skálou - za trnkovým keřem doleva.

Safra, o čem jsem to zezačátku mluvil. Až moc zabředávám to technických detailů, které vám hlupcům stejně nic moc neříkají. 3

Takže kdo chce jet zejtra se mnou, tak nechť zítra čeká na parkovišti u Kárfúru. 1

---

Safra, teď koukám, že se mi tu válí pod gaučem tři láhve NOSu. Nechcete to někdo ?

Na můj superstroj je to malý, tahám za sebou na sprinty návěs - cisternu, koupil jsem jí od Spolany Neratovice za dva lahváče a kartičky hokejistů pro strážnýho na bráně.

Pánové, vždycky to tam fouknu naráz a to je panečku nášup výkonu...... Co vám budu povídat.

Simír a Tom se můžou s tou jejich Toyotou Suprou rovnou zahrabat a nebo jí nechat přestavět na zahradní traktůrek. 3

No nic, jdu spát, o mých neskutečných příhodách a zážitcích vám budu vyprávět zítra po cestě.

Neboť jsem velmi inteligentní, mladý, pohledný a především skromný.

Všechno jsem viděl, všude byl a kde jsem nebyl, tam se zrovna chystám.... a takový ty kecy okolo.

Prostě když budete potřebovat poradit, tak klidně přijďte. 3
20:42:07
01.03.2005
kirri
zapečený písní kroužky ooooooouuuuuuuooooo taky dobrá scéna3
20:07:49
01.03.2005
Hanz - zrušená registrace
Z toho FaF: Teď musíme tady z profesorem rozebrat hlavu a vyměnit pístní kroužky cos odvařil, bla bla bla Víc si momentálně nevibavim
20:04:51
01.03.2005
To King2: áááá kujňa tohle byl ale blbej překlep no nic asi jsem tu za debžu že?

Doufam že mě omluví to že Chemie není můj oníček 7
18:05:10
01.03.2005
kirri
ale pořád, teda někdy je když zničej toho bawora, tak v prostřihu je potom zničená starší verze, teď už do toho jdou naplno
17:50:58
01.03.2005
minno
-> King2: napríklad fabie :-) tie sa tam tiež občas vyskytujú1
17:07:31
01.03.2005
King
2 Jirik: Presne :) Ale jeste vic nez pro cobre se bavim pri "beckovych" akcnich filmech s tematikou Vietnamu - specialne na Prime kolem pulnoci. Situace: mala jednotka ve vitnamske dzungli, porucik rve na vojina "Jestli se pokusis vratit, ustrelim ti PRDEL, rozumis?!!!!!".....V horni obrazovky se pri tom do zaberu sune takovej ten chlupatej filmarskej mikrofon 9 3 A myslim, ze to neni jenom zalezitost cobry, kdyz padouch kropi policajty z "kalacha" ci neceho podobneho a tito odolavaji strelbe schovani za otevrenymi dvermi nejakeho autika 9 A libil se mi postreh meho kolegy, kterej vzdycky kdyz se v prvnich dilech uvodni serie Kobry objevila Felda, znamenalo to, ze za par okamziku bude nasracky :) S dalsimi dily a rostouci popularitou serialu to samozrejme odravaji novejsi a drazsi kary :)
13:56:13
01.03.2005
Milošek
jo kobra je dobra:) tam clovek urazi zrcatko a auto bochne jak kdyby vezlo 10kg tnt!!!

pak ty prestrelky 20 gangsteru s akčkama ani jednou se netrefi pak simir vytahne flusbrok(pokud nevrha z5 odjisteny ponemhozeny utocny granat ktery kdyz bouchne 5m od nej tak uz se mu nic nestane:))a vsechny je pokosi...

nebo jak zenska ujizdel s bmw z3 a simir ji dohanel s oplem vectra z roku nebrec:)))no nic proste takova parodie....a kazdy auto co naboura vylitne do vzduchu protoze citrou nahodou je tam vzdycky rampa:))))
11:31:31
01.03.2005
Nejlepší jsou ty filmový "technický termíny".

Jako :

- jednotka řízení spotřeby

- NOS

- utáhla jsem to 8mi ňútnama

- karbonitovej směšovač

- jde tam málo "šťávy" a právě proto na trojce ztrácíš.....

Z toho se mi vždycky srazí trenky do prdelky, když to slyším.

Zašátrejte v memory a nahoďte taky nějaký good hlášky z filmů podobného rázu... 4
10:43:32
01.03.2005
King
2 Jirik: Ja kdyz jsem ouplne groggy, tak se mi to podstate taky libi :) Proste jenom lezet na gauci a s vypetim poslednich sil sem tam prepnou program a nahmatat bramburky a nasypat si je do hlavy :)

2 Hanz: Jen pro presnost NOS = N2O ( slouceniny ze skupiny NO2 jsou problemem napr. v akvarku ci ve vode pro kojence, ale v motoru by moc nepomohly) 4
09:17:00
01.03.2005
Mě se to prostě líbí a basta. A komu se to nelíbí, tak neumí odpočívat. 3

Akurát bych si chtěl takhle zagumovat a projet pár zatáček smykem na suchým asfaltu se svojí škádlí. 6

Ale počítám, že dřív něbo později by něco prdlo a upadlo. 3
01:52:25
01.03.2005
RadstaR
-> minno 28.02.05 18:34:43: > mno jste trosku pozadu (ne jak rika K!RR!). S tema dvouma tymama je jen par dilu a pak se vse vraci do puvodnich koleji ... Aneb mame o jednu serii naskok pred vama.
23:00:00
28.02.2005
Bohužel i já to viděl, ale vlastně byla to docela sranda. Po pravdě když jsem viděl ukázky docela jsem se na ten díl těšil, když se díl rozjel jen jsem čuměl a kroutil hlavou. S NO2 zkušenosti nemám ale trošku jsem si přečet a také trošku rozumu o tom pobral a to jakým způsobem ho do agregátků pouštěli 3

Najlepší byl začátek dálnice tři pruhy vlevo tři pruhy vpravo. Na jednou směru řetězová bouračka nic zvláštního ale pak začnou skákat auta i z protisměru. Zajímavé to asi viděli bouračku a chtěli se přidat tak to tam prostě poslali a skočily si jen tak přez karavan3
22:40:05
28.02.2005
King
No dobra, misto cvelf ma bejt elf2
22:39:13
28.02.2005
King
Ja jsem nejakym nedopatrenim ten "tjuninkarskej" dil vcera videl ....9 9 9 71 ......Nejlepsi vec, kterou jsem v souvislosti Cobrou cvelf videl byla jedna starsi uzka stodvaca s napisem na zadku "UŽOFKA 12"1
21:20:54
28.02.2005
Martin
Bohužel, včera jsem také zahlédl kus této parodie. Jen se divím, že jim to není trapné...

A vůbec tenhle seriál mě začíná poslední dobou dost štvát a raději na to nekoukám. Když vidím kolik aut tam zničejí, tak je mi toho líto. A neničejí jen vraky, ale i moc pěkná auta.

A kdyby se nad tím člověk tak zamyslel, tak pokud by ten seriál byl točený podle skutečnosti, tak by Německo už dávno vyhynulo 3

Ad vaření elektrodama, u nás byl dobrej vtip, když kamarád druhýmu spolužákovi sundal kostřící kleště ze stolu a ten pak jako správnej expert vyžhavil svářečku na max. Pak už stačilo jen kleště vrátit zpátky. To byla šlupa, takhle rychle jsem hořet elektrodu ještě neviděl, jenom se dotknul materiálu a bylo po elektrodě...
21:13:18
28.02.2005
kirri
-> Honza: jojo nebo tohle no sem to myslel, se mi to už plete
21:06:54
28.02.2005
Honza
-> K!RR!: hudba byla z NFSU 1!teda ta jedna písnička určitě !
21:05:50
28.02.2005
Honza
mně to připadalo jako německý rychle a zběsile...nemůžu si pomoct..Jianm tam měli pěkný auta..a ten tjůning byl nejlepší...ale stejně je nejhezčí SIMIR 3 3 a te ženská24 23 52 47 a tenjejí brácha a ta jehněčí kýta91 24 36 121 *121* *121* *169* *169* *169* *169*
20:59:48
28.02.2005
REMIX
Mě se líbí, jak je každý díl úplně stejný: V každém rozbijou svého baworáka, max. Meďoura a v dalším už maj nového. A hlavně tam mají asi menší gravitaci, protože nevím, jak jim tam ty auta mužou jinak tak lítat. Akorát mě vždy nasere, jak v každém díle rozbijou minimálně 15aut!!51
20:57:29
28.02.2005
REMIX
-> K!RR!: A taky hrál o auto3
20:44:12
28.02.2005
kirri
-> minno: no ste trochu napřed4 tak pššt protože já ten seriál žeru4

-> Adam Radimovič: po prvním doteku CO materiálu sem se lekl, to sme se ještě učili typy svařování, druhy ochrané atmosféry, MIG, MAG, atd. atd. atd.
20:42:41
28.02.2005
kirri
-> Aladin: hele úplně, něco jako příběh, skoro totožnej, odvoz od závodiště, a i hudba!!!!!!!!!
18:34:43
28.02.2005
minno
to je fuk, že sa v kobre dejú samé takmer scifi veci, ja to mám rád a vždy si to pozriem, je to dobrá odreagovačka. neviem ako u vás, ale u nás teraz zas začala nová séria, ani neviem už ktorá, ale budú tam dva tímy...je to fayn, je to proste seriál a netreba to brať tak akoby to bola skutočnosť. u nás to beží v utorky o 20:45.
18:14:39
28.02.2005
Aladin
Sice jsem se dival, ale tak neskutecne veci... Jenom to okopirovali z rychle a zbesile...78
17:56:18
28.02.2005
aDAm
-> K!RR!: no ja svařečku poprve v ruce držel když sem vlitl na rapida...a po chvilce to šlo;-) něco jako pajeni pajkou;-))))
17:43:17
28.02.2005
kirri
-> Adam Radimovič: hele ti s tím hmm už víš co3 4 no šak to říkám, že to není jako jednof¨duchý, znám, ale pár lidí, kteří si myslej že je to nic, stačí vzít CO do ruky a jet a přitom to třeba nedrželi v ruce, vono to vypadá že to jde samo, ale fakt zdání klame, pak to chytneš do ruky a jede to, ale většinou po hodně hodně odpracovaných hodin4
17:38:45
28.02.2005
aDAm
-> K!RR!: hmm tak jak těžke je svařovat vim....mam odvařenych par hodin na svem rapidu.....
17:34:32
28.02.2005
Fén
-> K!RR!: Elektroda je známá výskytem hromosvodů. :o)
17:24:36
28.02.2005
kirri
-> Faann: jojo to musela být sranda, já se elektrodou dycky pšilepil na to, no potom samozřejmě že né, už to bylo OK

-> Vojta: vidíš to mě ani nenapadlo, byla čisťounká jako děcká prdelka1
17:05:02
28.02.2005
Vojta - zrušená registrace
Sice svarovala ale v tilku, ruce ciste, vlasy ji sahaly skoro do plamene - mno :)
16:50:06
28.02.2005
Fén
-> K!RR!: Viděl sem různé věci. To se třeba vezme elektroda, odstraní se obal, rozdělá se sádra a patřičně se obarví aby odpovídala odstínu původního obalu. Pak se ten drát co zbyl obalí tou sádrou tak aby nebyla rozeznat od klasické elektrody. Nakonec se zamíchá do balíku s ostatníma elekrodama a nenápadně se čeká až na ni dojde řada.
16:27:07
28.02.2005
kirri
no nejlepší bylo, když se natáčel reklamní spot o naší, teda bývalý mojí škole a zrovna z dílen, a voni si vybrali mě, to neměli dělat hochu takovou housenku si ještě neviděl 3

menší reklama: www.spssbrno.cz/ 4
16:23:44
28.02.2005
kirri
-> Faann: hele, jako asi jako všude1
16:22:27
28.02.2005
Fén
-> K!RR!: Taky se u vás začínalo housenkama? :o)
16:06:43
28.02.2005
kirri
no jo no, to sem es díval taky, vono to není žádná prdel udělat dobrej svar, vím to páč sem s tím měl problémy, když sme se to učily ve škole3 ono někdo může namítat, že je to hračka, ale když cheš aby to vydrželo, zase tak jednonuchý o není4
15:50:41
28.02.2005
aDAm
-> K!RR!: a dokonce uměla svařovat:-) i když tak jak vařila tak by to asi dobře nedopadlo....
15:05:59
28.02.2005
kirri
-> Jirik: no jo měla pěkný oči, to jo, o jejích domácích kvalitách bych asi moc neuvažoval, stejně jako o kvalitách v práci (machanik tjůningář(ka)) i když soo výjimky, samozřejmě6
14:27:25
28.02.2005
Leny
-> Jirik: Já bych to se škodovkou nezkoušel. UŽ. Povedl se mi takovej maičej skok (tak 2 metry) z asi 20cm pangejtu (abych se vyhnul bouračce) a předkem jsem se krásně zapích, přední nárazník se skoro dotknul země. Sruloval jsem spodek blatníků, př. čelo, a celou tu konzoli co drží rezervu a je na ní stabík. Se seriovkou už určitě ne... 3
14:22:33
28.02.2005
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Jirik: Když odcházela, tak byla vidět jen jedna koza 1 4
14:20:02
28.02.2005
-> K!RR!: Že měla moc hezký upřímný oči. Určitě i skvěle vaří a luxuje 3

Nooo, když od starýho píchala Toma odcházela, taxem čekal co jako bude vidět, nebo jestli to šalamounsky vyřeší jako v emerickejch seriálech.

Hmmm, no a najednou koukám, prdelka, jedna koza, druhá koza.

Hehe, prostě Alarm für Bobra 11 3
14:05:15
28.02.2005
kirri
-> Jirik: mě se ten film líbí, teda seriál, na co bych se měl jinýho dívat, dkyž se dívám na TV v neděli večer, je to dobrej seriál a občas se na to mrknu v týdnu, jak říkáš, dobré na odreagování a ta paní byla k nakousnutí5
14:00:08
28.02.2005
Majkl
-> Jirik: ona hned po tom doskoku vypadala dost zdeformovane, vprde*i mela oba narazniky a ostatni ale v dalsim strihu byla jako nova, asi nejakej tranformers nebo tak neco:-)
Extreme Tyres