skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kobra 11
14:20:19
02.03.2005
02.03.2005

VeTeV
-> Jirik: je ty se tady zase objevujes? mno ja to nestiham, ale mam zajem o ten valnik s tim plynem :_)
14:06:35
02.03.2005
02.03.2005

kirri
-> Vojta: ano ano
13:59:08
02.03.2005
02.03.2005

Vojta - zrušená registrace
-> K!RR! 01.03.05 18:05:10: Asi toho jsem si taky vsim a vism jsem si i toho, ze kdyz to rozflakali tak na tom bavoru byly plechove kola a pak uz zas mel ALU :)
13:33:11
02.03.2005
02.03.2005

Jirik - zrušená registrace
-> King2: No teď stíhám, spadnul nám systém propojenej se skopčákama, jde to takhle kostrbatě (1 hodina, bác na 2 hodiny, 1 hodina, bác....) už druhej den. Ale tamto jsem psal pozdě večír - skor v noci, když jsem doma do práce ještě dodělával na PC nějaký tabulky.
13:05:52
02.03.2005
02.03.2005

King
2 Jirik: Husty, jako fzdycky
Ale tys naznacoval, ze tady na strankach koncis, ze z tebe bude velkej kravatak ci co a ze nebudes stihat a ejhle, takovyhle fejetony
2 Hanz: Proc bys mel bejt hned za "debzu"? To jenom jsem takovej rypak a nerad si necham utyct nahravku na smec

2 Hanz: Proc bys mel bejt hned za "debzu"? To jenom jsem takovej rypak a nerad si necham utyct nahravku na smec

12:14:08
02.03.2005
02.03.2005

Safra žádná reakce ? Psal jsem to včera po práci v jednej ruce večeři, ve druhé víno a takhle mi odplácíte ? Do večera jsem pracoval a historkou vás potěšiti chtěl.....
no téééédaááá
no téééédaááá

12:12:03
02.03.2005
02.03.2005

Nikdo nechce kompressor a jednotku řízení spotřeby ? 

22:48:37
01.03.2005
01.03.2005

-> Hanz: Hehe, a v hlavě nejsou pístní kroužci ? To je divný, eště včera tam byly.
Asi jsem je někde poztrácel, když jsem včera zapejkal otruby se škvarkama v sádlové marinádě na rozehřátém karbonitovém plášti cold air intake směšovače....
Asi jsem je neutáhl těma osmi ňútnama. (Pozn. / Dotaz : dají se těma osmi ňútnama natáhnout ručičkový hodinky ?)
---
Jinak zejtra jedu za profesorem pro speciální kompressor a jednotku řízení spotřeby na škodovku.
Jestli někdo bude chtít jet se mnou, tak může.
Objednávali toho tři furgony z Opavy.
Prej to tam někde na šroťáku vyndavají ze starejch ledniček a dává to jako prase.
Škodovka s kompresorem z Calexky prej po sepnutí dává tak 110 kW z litru obsahu.
Je tam pak dobrej i poměr klokanů, mul, vembloudů a chcíplejch krys / na kg.
Další známej mejch známejch - tjůningovej překupník Tao M´che Tung nabízí rovněž výborné rychloprůchozí výfukové systémy z nerezu ze starýho dojicího zařízení. Rušili prej nějaký JZD v Hunčicích. Víte, tam vzadu za TJ Sokolem.
Ale bude to určitě nějaká šlupka, protože to je z nějakýho nerezu a né z karbonitu, grafitu nebo kevlaritu či jak se to jmenuje.
Jinak Jarka Metelka říkal, že teď s Červenáčkem a Rychloprdkou rozjíždí novej kšeft se speciálníma svodama a laďákama z konpozitu a titanitu.
Matriál jim prej vozí odněkud z planety Krypton, kde toho má ňákej děda Clark Kent plnou zahradu.
Roste mu to tam rovnou mezi jahodama a prej nefungujou na ten plevel žádný přípravky ani od Bédy Trávníčka a to je ňákej kanón přes zahradu.
Svody mají přidat až 30% procent výkonu, neboť jsou vlastnoručně na koleni ohejbaný a bystrým okem Finista Jasného sokola odměřené.
Nevím ale jestli výsledný nárůst výkonu bude v klokanech, medvědech a nebo opičkách Makak Rhesus. To odhalí až motorová brzda naší konstrukce vyrobená z hrnčířkého kruhu.
Důležité součástky na vývoj tohoto vysoce sofistikovaného zařízení nám poskytl Ferda Pyšťák ze samoty u lesa. Pro neznalé je to pod Jezevčí skálou - za trnkovým keřem doleva.
Safra, o čem jsem to zezačátku mluvil. Až moc zabředávám to technických detailů, které vám hlupcům stejně nic moc neříkají.
Takže kdo chce jet zejtra se mnou, tak nechť zítra čeká na parkovišti u Kárfúru.
---
Safra, teď koukám, že se mi tu válí pod gaučem tři láhve NOSu. Nechcete to někdo ?
Na můj superstroj je to malý, tahám za sebou na sprinty návěs - cisternu, koupil jsem jí od Spolany Neratovice za dva lahváče a kartičky hokejistů pro strážnýho na bráně.
Pánové, vždycky to tam fouknu naráz a to je panečku nášup výkonu...... Co vám budu povídat.
Simír a Tom se můžou s tou jejich Toyotou Suprou rovnou zahrabat a nebo jí nechat přestavět na zahradní traktůrek.
No nic, jdu spát, o mých neskutečných příhodách a zážitcích vám budu vyprávět zítra po cestě.
Neboť jsem velmi inteligentní, mladý, pohledný a především skromný.
Všechno jsem viděl, všude byl a kde jsem nebyl, tam se zrovna chystám.... a takový ty kecy okolo.
Prostě když budete potřebovat poradit, tak klidně přijďte.
Asi jsem je někde poztrácel, když jsem včera zapejkal otruby se škvarkama v sádlové marinádě na rozehřátém karbonitovém plášti cold air intake směšovače....

---
Jinak zejtra jedu za profesorem pro speciální kompressor a jednotku řízení spotřeby na škodovku.
Jestli někdo bude chtít jet se mnou, tak může.
Objednávali toho tři furgony z Opavy.
Prej to tam někde na šroťáku vyndavají ze starejch ledniček a dává to jako prase.
Škodovka s kompresorem z Calexky prej po sepnutí dává tak 110 kW z litru obsahu.
Je tam pak dobrej i poměr klokanů, mul, vembloudů a chcíplejch krys / na kg.
Další známej mejch známejch - tjůningovej překupník Tao M´che Tung nabízí rovněž výborné rychloprůchozí výfukové systémy z nerezu ze starýho dojicího zařízení. Rušili prej nějaký JZD v Hunčicích. Víte, tam vzadu za TJ Sokolem.
Ale bude to určitě nějaká šlupka, protože to je z nějakýho nerezu a né z karbonitu, grafitu nebo kevlaritu či jak se to jmenuje.
Jinak Jarka Metelka říkal, že teď s Červenáčkem a Rychloprdkou rozjíždí novej kšeft se speciálníma svodama a laďákama z konpozitu a titanitu.
Matriál jim prej vozí odněkud z planety Krypton, kde toho má ňákej děda Clark Kent plnou zahradu.
Roste mu to tam rovnou mezi jahodama a prej nefungujou na ten plevel žádný přípravky ani od Bédy Trávníčka a to je ňákej kanón přes zahradu.
Svody mají přidat až 30% procent výkonu, neboť jsou vlastnoručně na koleni ohejbaný a bystrým okem Finista Jasného sokola odměřené.
Nevím ale jestli výsledný nárůst výkonu bude v klokanech, medvědech a nebo opičkách Makak Rhesus. To odhalí až motorová brzda naší konstrukce vyrobená z hrnčířkého kruhu.
Důležité součástky na vývoj tohoto vysoce sofistikovaného zařízení nám poskytl Ferda Pyšťák ze samoty u lesa. Pro neznalé je to pod Jezevčí skálou - za trnkovým keřem doleva.
Safra, o čem jsem to zezačátku mluvil. Až moc zabředávám to technických detailů, které vám hlupcům stejně nic moc neříkají.

Takže kdo chce jet zejtra se mnou, tak nechť zítra čeká na parkovišti u Kárfúru.

---
Safra, teď koukám, že se mi tu válí pod gaučem tři láhve NOSu. Nechcete to někdo ?
Na můj superstroj je to malý, tahám za sebou na sprinty návěs - cisternu, koupil jsem jí od Spolany Neratovice za dva lahváče a kartičky hokejistů pro strážnýho na bráně.
Pánové, vždycky to tam fouknu naráz a to je panečku nášup výkonu...... Co vám budu povídat.
Simír a Tom se můžou s tou jejich Toyotou Suprou rovnou zahrabat a nebo jí nechat přestavět na zahradní traktůrek.

No nic, jdu spát, o mých neskutečných příhodách a zážitcích vám budu vyprávět zítra po cestě.
Neboť jsem velmi inteligentní, mladý, pohledný a především skromný.
Všechno jsem viděl, všude byl a kde jsem nebyl, tam se zrovna chystám.... a takový ty kecy okolo.
Prostě když budete potřebovat poradit, tak klidně přijďte.

20:42:07
01.03.2005
01.03.2005

kirri
zapečený písní kroužky ooooooouuuuuuuooooo taky dobrá scéna

20:07:49
01.03.2005
01.03.2005

Hanz - zrušená registrace
Z toho FaF: Teď musíme tady z profesorem rozebrat hlavu a vyměnit pístní kroužky cos odvařil, bla bla bla Víc si momentálně nevibavim
20:04:51
01.03.2005
01.03.2005

To King2: áááá kujňa tohle byl ale blbej překlep no nic asi jsem tu za debžu že?
Doufam že mě omluví to že Chemie není můj oníček
Doufam že mě omluví to že Chemie není můj oníček

18:05:10
01.03.2005
01.03.2005

kirri
ale pořád, teda někdy je když zničej toho bawora, tak v prostřihu je potom zničená starší verze, teď už do toho jdou naplno
17:50:58
01.03.2005
01.03.2005

minno
-> King2: napríklad fabie :-) tie sa tam tiež občas vyskytujú

17:07:31
01.03.2005
01.03.2005

King
2 Jirik: Presne :) Ale jeste vic nez pro cobre se bavim pri "beckovych" akcnich filmech s tematikou Vietnamu - specialne na Prime kolem pulnoci. Situace: mala jednotka ve vitnamske dzungli, porucik rve na vojina "Jestli se pokusis vratit, ustrelim ti PRDEL, rozumis?!!!!!".....V horni obrazovky se pri tom do zaberu sune takovej ten chlupatej filmarskej mikrofon
A myslim, ze to neni jenom zalezitost cobry, kdyz padouch kropi policajty z "kalacha" ci neceho podobneho a tito odolavaji strelbe schovani za otevrenymi dvermi nejakeho autika
A libil se mi postreh meho kolegy, kterej vzdycky kdyz se v prvnich dilech uvodni serie Kobry objevila Felda, znamenalo to, ze za par okamziku bude nasracky :) S dalsimi dily a rostouci popularitou serialu to samozrejme odravaji novejsi a drazsi kary :)

13:56:13
01.03.2005
01.03.2005

Milošek
jo kobra je dobra:) tam clovek urazi zrcatko a auto bochne jak kdyby vezlo 10kg tnt!!!
pak ty prestrelky 20 gangsteru s akčkama ani jednou se netrefi pak simir vytahne flusbrok(pokud nevrha z5 odjisteny ponemhozeny utocny granat ktery kdyz bouchne 5m od nej tak uz se mu nic nestane:))a vsechny je pokosi...
nebo jak zenska ujizdel s bmw z3 a simir ji dohanel s oplem vectra z roku nebrec:)))no nic proste takova parodie....a kazdy auto co naboura vylitne do vzduchu protoze citrou nahodou je tam vzdycky rampa:))))
pak ty prestrelky 20 gangsteru s akčkama ani jednou se netrefi pak simir vytahne flusbrok(pokud nevrha z5 odjisteny ponemhozeny utocny granat ktery kdyz bouchne 5m od nej tak uz se mu nic nestane:))a vsechny je pokosi...
nebo jak zenska ujizdel s bmw z3 a simir ji dohanel s oplem vectra z roku nebrec:)))no nic proste takova parodie....a kazdy auto co naboura vylitne do vzduchu protoze citrou nahodou je tam vzdycky rampa:))))
11:31:31
01.03.2005
01.03.2005

Nejlepší jsou ty filmový "technický termíny".
Jako :
- jednotka řízení spotřeby
- NOS
- utáhla jsem to 8mi ňútnama
- karbonitovej směšovač
- jde tam málo "šťávy" a právě proto na trojce ztrácíš.....
Z toho se mi vždycky srazí trenky do prdelky, když to slyším.
Zašátrejte v memory a nahoďte taky nějaký good hlášky z filmů podobného rázu...
Jako :
- jednotka řízení spotřeby
- NOS
- utáhla jsem to 8mi ňútnama
- karbonitovej směšovač
- jde tam málo "šťávy" a právě proto na trojce ztrácíš.....
Z toho se mi vždycky srazí trenky do prdelky, když to slyším.
Zašátrejte v memory a nahoďte taky nějaký good hlášky z filmů podobného rázu...

10:43:32
01.03.2005
01.03.2005

King
2 Jirik: Ja kdyz jsem ouplne groggy, tak se mi to podstate taky libi :) Proste jenom lezet na gauci a s vypetim poslednich sil sem tam prepnou program a nahmatat bramburky a nasypat si je do hlavy :)
2 Hanz: Jen pro presnost NOS = N2O ( slouceniny ze skupiny NO2 jsou problemem napr. v akvarku ci ve vode pro kojence, ale v motoru by moc nepomohly)
2 Hanz: Jen pro presnost NOS = N2O ( slouceniny ze skupiny NO2 jsou problemem napr. v akvarku ci ve vode pro kojence, ale v motoru by moc nepomohly)

09:17:00
01.03.2005
01.03.2005

Mě se to prostě líbí a basta. A komu se to nelíbí, tak neumí odpočívat. 
Akurát bych si chtěl takhle zagumovat a projet pár zatáček smykem na suchým asfaltu se svojí škádlí.
Ale počítám, že dřív něbo později by něco prdlo a upadlo.

Akurát bych si chtěl takhle zagumovat a projet pár zatáček smykem na suchým asfaltu se svojí škádlí.

Ale počítám, že dřív něbo později by něco prdlo a upadlo.

01:52:25
01.03.2005
01.03.2005

RadstaR
-> minno 28.02.05 18:34:43: > mno jste trosku pozadu (ne jak rika K!RR!). S tema dvouma tymama je jen par dilu a pak se vse vraci do puvodnich koleji ... Aneb mame o jednu serii naskok pred vama.
23:00:00
28.02.2005
28.02.2005

Bohužel i já to viděl, ale vlastně byla to docela sranda. Po pravdě když jsem viděl ukázky docela jsem se na ten díl těšil, když se díl rozjel jen jsem čuměl a kroutil hlavou. S NO2 zkušenosti nemám ale trošku jsem si přečet a také trošku rozumu o tom pobral a to jakým způsobem ho do agregátků pouštěli
Najlepší byl začátek dálnice tři pruhy vlevo tři pruhy vpravo. Na jednou směru řetězová bouračka nic zvláštního ale pak začnou skákat auta i z protisměru. Zajímavé to asi viděli bouračku a chtěli se přidat tak to tam prostě poslali a skočily si jen tak přez karavan

Najlepší byl začátek dálnice tři pruhy vlevo tři pruhy vpravo. Na jednou směru řetězová bouračka nic zvláštního ale pak začnou skákat auta i z protisměru. Zajímavé to asi viděli bouračku a chtěli se přidat tak to tam prostě poslali a skočily si jen tak přez karavan

22:40:05
28.02.2005
28.02.2005

King
No dobra, misto cvelf ma bejt elf

22:39:13
28.02.2005
28.02.2005

King
Ja jsem nejakym nedopatrenim ten "tjuninkarskej" dil vcera videl ....
......Nejlepsi vec, kterou jsem v souvislosti Cobrou cvelf videl byla jedna starsi uzka stodvaca s napisem na zadku "UŽOFKA 12"

21:20:54
28.02.2005
28.02.2005

Martin
Bohužel, včera jsem také zahlédl kus této parodie. Jen se divím, že jim to není trapné...
A vůbec tenhle seriál mě začíná poslední dobou dost štvát a raději na to nekoukám. Když vidím kolik aut tam zničejí, tak je mi toho líto. A neničejí jen vraky, ale i moc pěkná auta.
A kdyby se nad tím člověk tak zamyslel, tak pokud by ten seriál byl točený podle skutečnosti, tak by Německo už dávno vyhynulo
Ad vaření elektrodama, u nás byl dobrej vtip, když kamarád druhýmu spolužákovi sundal kostřící kleště ze stolu a ten pak jako správnej expert vyžhavil svářečku na max. Pak už stačilo jen kleště vrátit zpátky. To byla šlupa, takhle rychle jsem hořet elektrodu ještě neviděl, jenom se dotknul materiálu a bylo po elektrodě...
A vůbec tenhle seriál mě začíná poslední dobou dost štvát a raději na to nekoukám. Když vidím kolik aut tam zničejí, tak je mi toho líto. A neničejí jen vraky, ale i moc pěkná auta.
A kdyby se nad tím člověk tak zamyslel, tak pokud by ten seriál byl točený podle skutečnosti, tak by Německo už dávno vyhynulo

Ad vaření elektrodama, u nás byl dobrej vtip, když kamarád druhýmu spolužákovi sundal kostřící kleště ze stolu a ten pak jako správnej expert vyžhavil svářečku na max. Pak už stačilo jen kleště vrátit zpátky. To byla šlupa, takhle rychle jsem hořet elektrodu ještě neviděl, jenom se dotknul materiálu a bylo po elektrodě...
21:13:18
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> Honza: jojo nebo tohle no sem to myslel, se mi to už plete
21:06:54
28.02.2005
28.02.2005

Honza
-> K!RR!: hudba byla z NFSU 1!teda ta jedna písnička určitě !
21:05:50
28.02.2005
28.02.2005

Honza
mně to připadalo jako německý rychle a zběsile...nemůžu si pomoct..Jianm tam měli pěkný auta..a ten tjůning byl nejlepší...ale stejně je nejhezčí SIMIR
a te ženská
a tenjejí brácha a ta jehněčí kýta
*121* *121* *169* *169* *169* *169*

20:59:48
28.02.2005
28.02.2005

REMIX
Mě se líbí, jak je každý díl úplně stejný: V každém rozbijou svého baworáka, max. Meďoura a v dalším už maj nového. A hlavně tam mají asi menší gravitaci, protože nevím, jak jim tam ty auta mužou jinak tak lítat. Akorát mě vždy nasere, jak v každém díle rozbijou minimálně 15aut!!

20:57:29
28.02.2005
28.02.2005

REMIX
-> K!RR!: A taky hrál o auto

20:44:12
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> minno: no ste trochu napřed
tak pššt protože já ten seriál žeru
-> Adam Radimovič: po prvním doteku CO materiálu sem se lekl, to sme se ještě učili typy svařování, druhy ochrané atmosféry, MIG, MAG, atd. atd. atd.

-> Adam Radimovič: po prvním doteku CO materiálu sem se lekl, to sme se ještě učili typy svařování, druhy ochrané atmosféry, MIG, MAG, atd. atd. atd.
20:42:41
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> Aladin: hele úplně, něco jako příběh, skoro totožnej, odvoz od závodiště, a i hudba!!!!!!!!!
18:34:43
28.02.2005
28.02.2005

minno
to je fuk, že sa v kobre dejú samé takmer scifi veci, ja to mám rád a vždy si to pozriem, je to dobrá odreagovačka. neviem ako u vás, ale u nás teraz zas začala nová séria, ani neviem už ktorá, ale budú tam dva tímy...je to fayn, je to proste seriál a netreba to brať tak akoby to bola skutočnosť. u nás to beží v utorky o 20:45.
18:14:39
28.02.2005
28.02.2005

Aladin
Sice jsem se dival, ale tak neskutecne veci... Jenom to okopirovali z rychle a zbesile...

17:56:18
28.02.2005
28.02.2005

aDAm
-> K!RR!: no ja svařečku poprve v ruce držel když sem vlitl na rapida...a po chvilce to šlo;-) něco jako pajeni pajkou;-))))
17:43:17
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> Adam Radimovič: hele ti s tím hmm už víš co
no šak to říkám, že to není jako jednof¨duchý, znám, ale pár lidí, kteří si myslej že je to nic, stačí vzít CO do ruky a jet a přitom to třeba nedrželi v ruce, vono to vypadá že to jde samo, ale fakt zdání klame, pak to chytneš do ruky a jede to, ale většinou po hodně hodně odpracovaných hodin

17:38:45
28.02.2005
28.02.2005

aDAm
-> K!RR!: hmm tak jak těžke je svařovat vim....mam odvařenych par hodin na svem rapidu.....
17:34:32
28.02.2005
28.02.2005

Fén
-> K!RR!: Elektroda je známá výskytem hromosvodů. :o)
17:24:36
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> Faann: jojo to musela být sranda, já se elektrodou dycky pšilepil na to, no potom samozřejmě že né, už to bylo OK
-> Vojta: vidíš to mě ani nenapadlo, byla čisťounká jako děcká prdelka
-> Vojta: vidíš to mě ani nenapadlo, byla čisťounká jako děcká prdelka

17:05:02
28.02.2005
28.02.2005

Vojta - zrušená registrace
Sice svarovala ale v tilku, ruce ciste, vlasy ji sahaly skoro do plamene - mno :)
16:50:06
28.02.2005
28.02.2005

Fén
-> K!RR!: Viděl sem různé věci. To se třeba vezme elektroda, odstraní se obal, rozdělá se sádra a patřičně se obarví aby odpovídala odstínu původního obalu. Pak se ten drát co zbyl obalí tou sádrou tak aby nebyla rozeznat od klasické elektrody. Nakonec se zamíchá do balíku s ostatníma elekrodama a nenápadně se čeká až na ni dojde řada.
16:27:07
28.02.2005
28.02.2005

kirri
no nejlepší bylo, když se natáčel reklamní spot o naší, teda bývalý mojí škole a zrovna z dílen, a voni si vybrali mě, to neměli dělat hochu takovou housenku si ještě neviděl 
menší reklama: www.spssbrno.cz/

menší reklama: www.spssbrno.cz/

16:23:44
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> Faann: hele, jako asi jako všude

16:22:27
28.02.2005
28.02.2005

Fén
-> K!RR!: Taky se u vás začínalo housenkama? :o)
16:06:43
28.02.2005
28.02.2005

kirri
no jo no, to sem es díval taky, vono to není žádná prdel udělat dobrej svar, vím to páč sem s tím měl problémy, když sme se to učily ve škole
ono někdo může namítat, že je to hračka, ale když cheš aby to vydrželo, zase tak jednonuchý o není

15:50:41
28.02.2005
28.02.2005

aDAm
-> K!RR!: a dokonce uměla svařovat:-) i když tak jak vařila tak by to asi dobře nedopadlo....
15:05:59
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> Jirik: no jo měla pěkný oči, to jo, o jejích domácích kvalitách bych asi moc neuvažoval, stejně jako o kvalitách v práci (machanik tjůningář(ka)) i když soo výjimky, samozřejmě

14:27:25
28.02.2005
28.02.2005

Leny
-> Jirik: Já bych to se škodovkou nezkoušel. UŽ. Povedl se mi takovej maičej skok (tak 2 metry) z asi 20cm pangejtu (abych se vyhnul bouračce) a předkem jsem se krásně zapích, přední nárazník se skoro dotknul země. Sruloval jsem spodek blatníků, př. čelo, a celou tu konzoli co drží rezervu a je na ní stabík. Se seriovkou už určitě ne...

14:22:33
28.02.2005
28.02.2005

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Jirik: Když odcházela, tak byla vidět jen jedna koza

14:20:02
28.02.2005
28.02.2005

-> K!RR!: Že měla moc hezký upřímný oči. Určitě i skvěle vaří a luxuje 
Nooo, když od starýho píchala Toma odcházela, taxem čekal co jako bude vidět, nebo jestli to šalamounsky vyřeší jako v emerickejch seriálech.
Hmmm, no a najednou koukám, prdelka, jedna koza, druhá koza.
Hehe, prostě Alarm für Bobra 11

Nooo, když od starýho píchala Toma odcházela, taxem čekal co jako bude vidět, nebo jestli to šalamounsky vyřeší jako v emerickejch seriálech.
Hmmm, no a najednou koukám, prdelka, jedna koza, druhá koza.
Hehe, prostě Alarm für Bobra 11

14:05:15
28.02.2005
28.02.2005

kirri
-> Jirik: mě se ten film líbí, teda seriál, na co bych se měl jinýho dívat, dkyž se dívám na TV v neděli večer, je to dobrej seriál a občas se na to mrknu v týdnu, jak říkáš, dobré na odreagování a ta paní byla k nakousnutí

14:00:08
28.02.2005
28.02.2005

Majkl
-> Jirik: ona hned po tom doskoku vypadala dost zdeformovane, vprde*i mela oba narazniky a ostatni ale v dalsim strihu byla jako nova, asi nejakej tranformers nebo tak neco:-)