-> Syny: Tenhle klíč maji všechny tyhle passaty, pouze některé lepší výbavy mají kessy-bezklíčkové startování, klíček máš v kapse a ve spínačce je atrapa kterou nevyndaváš. Asi největší výhoda tohoto hranolu:-) je to že se auto nedá ukrást(kromě odtahovky samozřejmě) koduje se online, imo je v komfortce a zatím tento systém používaný od roku 2004 nedokázal nikdo prolomit, nechápu proč to koncern necpe do všech aut, počty odcizených aut by šli sakra dolu.
Coming home/leaving home máš v nastavení maxidotu, dá se to úplně vypnout, nebo nastavit čas po 5sek. Pokud bys chtěl aby to fungovalo jen potmě jak píše Nwkt tak se to dá nastavit diagnostikou.
Natáčecí bixenony s přisvěcovánim jsou super, nejlepší světla s jakými jsem kdy jel.
Ručka je zároven nouzová brzda, takže to co si popisoval funguje v jakékoliv rychlosti, brzdí to stejně jako autohold na všechny 4 kola a já když to zkoušel ve 120ti tak se mi rozblikaly i varovky
Rozdíl v pohodlí u sedaček není, ale ty obyčejné jsou nechutně hnusné a nemají boční vedení jako highline/sportline
-> havlik: No já s B5 jezdil 8 let a nikdy mi to řízení nepřišlo špatný, jen dneska mi už příjde takový tuhý no ale je to o zvyku.
-> Luky: Na svižnější rozjezdy je tam S - SPORT ale, připadá mi že to D to až zbytečně podtáčí a S zase vytáčí, asi by bylo lepší udělat trochu menší rozdíl, asi bych si to naprogramoval trochu jinak než soudruzi v NDR