bacha na Audi!

prohledat
137 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 31.03.2010 do 13.08.2011, založil/a fine_ray
řadit dle data
17:38:28
10.04.2010
Tommyk
-> King: jj nemohla přenýst přes srdce, že si jí vůbec opovažuje předjet něco takovýho, jako je felda 3

ještě že ta 1.6 aspoň trochu jede :-)
17:34:32
10.04.2010
King
-> Tommyk: To je prostě daný tím, že auto má v životě čecháčka (na rozdíl od zbytku světa) klíčový postavení. Je to odznak společenskýho postavení, je to místo, kde se může chovat jako dobytek, aby si vykompenzoval, jak se před tím plazil před důležitým zákazníkem. Hlavní zásada "dobrého řidiče" zní - já jezdím jako bůh a všichni okolo jsou diletanti a prasata. Proto každej, byť legální a jinak slušnej pokus o čecháčkovo předjetí = útok na dobrého řidiče, něco velice osobního, co dobrého řidiče vždycky vytočí do běla. Na útok je samosebou nutno odpovědět protiútokem a "agresora" "vychovat" a to i za cenu hrubýho porušení psanýho i nepsanýho zákona slušnosti.

Vždycky když startuju motor, přimomínám si bonmot bejvalýho šéfa - "Dej bacha, silnice jsou plný blbců a další právě vyjíždí" :)
14:50:18
10.04.2010
fine_ray
-> U-Geen: chjéé, to je přesně ono.. o pár metrů dál to člověk dostane zpět, ještě často z magorským nalepením, nebo tak něco... :-) jj, to je ono.
14:26:39
10.04.2010
Tomaso435
-> U-Geen: ¨nejen s blondýnou ale i stařík letitý podnikatel co si právě koupil něco většího než byla jeho dosavadní felicie.....a kor když ho předjede blbej favorit,,, tak to majitel dost často nepřenese a musí předjet doslova za každou cenu,,,

ale co mě sere, tak že on předjede a nadále si jede svých 75 co jel před tím,,
14:21:02
10.04.2010
U-Geen
-> fine_ray: klasika :-) pripadne kdyz clovek predjede zdrzovadlo obsazene blondynou na sedadle spolujezdce, obvykle nasleduje predjeti po par kilometrech, jenom aby ukazal, ze na to ma :) ale aspon je sranda
14:14:51
10.04.2010
Tommyk
-> King: klasika... jedu takle za ženskou v mondeu na silnici I. třídy, celou dobu jela 70, nebyla možnost předjet... pak dálnice - rozšíření na dva pruhy - dávám blinkr, šlapu na plyn a co se neděje.. ona mi ujíždí 3 demence.. tak se zařazuju zpět do pravýho a za chvíli jede zas 70... tak znovu levej, zas přidává.. nakonec jsem jí teda předjel ve 160 8 bylo čisto, tak proč se s ní nervovat..

nechápu tyhle řidiče 55
13:35:23
10.04.2010
King
-> fine_ray: Naprosto standardní situace. V tejdnu jsem na cestě do Č. Lípy dojel nějakýho strejce ve Focusu, kterej si jel +-80. Přečkal v uctivý vzdálenosti za ním úsek lesních serpentýn, který projel jak čerstvej absolvent autoškoly a po narovnání silnice jsem podřadil a začal předjíždět. Ten ichtyl z toho focusu samozřejmě vymáčknul maximum, takže před něj jsem se řadil se 140 na tacho a s nepříjemně se blížícím horizontem. Zvolnil jsem na 120, ichtyl se mi chvíli držel za zadkem, ale po pár vteřinách se zase vrátil ke svojí 80tce. Fakt to jaro 2010 zatemňuje mozky :)
13:20:50
10.04.2010
fine_ray
Jsme v Čechách, tady je auto součástí společenského žebříčku, s tim nikdo nic neudělá. To že někdo řídí A6 fplnej palbě je prostě cool, už nikoho nezajímá, že na to má hypotéku.

Např. včera opět.. s benzínky odjíždím společně s černým Medvědem vysoké řady (omluva za netechnickou znalost, ale asi eSko) Po jakési obchodní schůzce u lavičky benzínky třech pánů s málo vlasy, steroidními rameny a auty na velkých kolech se jeden allroad vydal do Klatov a eSko do Plzně přede mnou.

Medvěd si to z Borov (mezi Klatovy-Plzeň) odjíždí normálně kilčo. Já pospíchám takže podřazuji, blinkr (upozorňuji, že u Borov je silnice asi tak 14m široká, tam bychom se vešli ve čtyřech vedle sebe). Nu náhle eSko přidá a lehce se vzdaluje. Co se dá dělat, budeme závodit, aspoň cesta uteče. Takhle to bylo několikrát až skoro do Plzně, kde sem ho prostě předjel přes dvě auta. A dál jsem si pokračoval stejnou stopou. Mezi tím co on zůstal.

Nechápu, když teda nikam nepospíchali, tak proč tohle. Asi vokoulích či co :))
13:06:41
10.04.2010
King
-> VeTeV: Nevím, třeba se ta situace za poslední 4 roky, co s shade nejezdím, dramaticky změnila :) Fakt si nepamatuju, že by mě někdo v tý mojí plechovce takhle ohrožoval jenom kvůli tomu, že to byla plechovka. Přednost mi klidně nedá nějaká nákupní taška i když proti mondeu nemá moc šancí :) Nedávno si na mě vyšlápnul nějakej rybíz ve feldě. Do kopce proti horizontu (žel. viadukt) a samozřejmě přes zákaz. Zřejmě trest za to, že v nedaleký obci nezdílel jeho nadšení pro jízdu 40tkou na 300m dlouhým přehledným úseku. Takovejm vymaštěncům je jedno jestli je to 110R nebo Q7, prostě maj problém v soukr. životě a ventilujou si to na silnici 8
11:47:17
10.04.2010
VeTeV
-> King: jak říkám já soudím lde chování na silnici a rozhodně nemám potřebu vynucovat si dominantní postavení, ale zároveň nemusím jet 60 mimo obec...každopádně volím takové manévry abych neobtěžoval sebe a okolí, což některým jedincům stále nedoklapává a jejich chování je víc než prasácký, tím bych to uzavřel a jako majitel shitroenu se jdu kát do kouta 3
11:37:43
10.04.2010
King
-> VeTeV: To je mi samozřejmě jasný, ale přesto ta volba něco vypovídá o sobnosti majitele.

Jenom namátkou: pamatuju se, kolik úsilí jsme v rodině věnovali přesvědčování tchána-samorosta, aby opustil ideu, že nástupcem dosluhujícího žigula bude "moderní" LADA 112. Původně dokonce, jako věrný čtenář a follower "Světa motorů" uvažoval o nový fóbii 1,2HTP v kombíku "že to má malou spotřebu a nízký povinný", ale naštěstí ho to pustilo :) Bohužel za svým snem z Togliatti si šel, takže v garáži se už 4 roky poflakuje solitér za čtvrt mega, kterej byl zoufale zastaralej už v polovině 90. let a za pár let až tchán dojezdí, bude mít cenu benálu v nádrži.
11:22:46
10.04.2010
VeTeV
ale i tka bych paušálně neodsuzoval dle vlatnictví auta či motorizace - můlže v tom jet samo člověk co se sotva drží volantu, ale i střelec co vám pak zamotá kebuli.. a potom vznikají tyto dohady - majitele HTP musím dát kdyby svět spadl, Majitel Logana to je taky veteš a majitel šáde podobně... a teď se vžij do role normálního řidiče tohoto auta - tan pak musí mít kopřivku z kdekoho, kdo si ho automaticky zařadil do škatule a chce mu ukázat, že do té škatule patří... mám dojem, že to je spíš mezi tou seslí, volantem a pedálama, než podle štítku a nápisu na kapotě
11:17:21
10.04.2010
Kaprof-Pisařík
-> VeTeV: Něco na tom bude4 když vidím HTP automaticky podřazuji páč to se nedá:-))
11:13:15
10.04.2010
VeTeV
-> King: tak jezdí s tím obvykle lidi co vyjedou dvakrát do měsíce, s tím nic nenaděláš..
11:10:26
10.04.2010
King
-> VeTeV: Taky nesoudím lidi podle toho, co v čem se vozej, ale musím dát za pravdu Alenkovi, že Logana (nebo thalii) před sebou viděti - problémy míti :) Věřím, že jinak jsou to slušní lidé, ale, nevím proč, právě tyhle modely přitahujou lidi, který snad dostali papíry jenom omylem nebo za úplatu a navzdory x-letýmu držení vůdčího listu se na silnici chovaj jako neřízený, byť pomalu jedoucí, střely....
11:09:58
10.04.2010
VeTeV
-> King: ale já to tak beru a obvykle se s leštěnicí poroučím k pravému kraji (ono co jiného taky zbývá, ale když jsou jedinci, kteří předjíždění berou jako adrenalin a je jim opravdu jedno jestli jedeš pangejtem a proti nim jede náklaďák co neuhne tak to je celkem zlo... stejně jako vjetí do křižovatky bez ohledu na přednosti - máš šáde, tak jedeš pomalu a kdyžtak si to ubrzdíš, to jsou ony situace, kdy mám dost a jsme v pozoru a co mám nejraději, předjetí za maximálního nasazení, zařazení se před tebe a lup na brzdy - za šáde nepojedu kdyby se svět zbořil, ale místo 90 pojedu raději 83 a když s eho snažíš opět předjet tak najednou jede 130... to jsou momenty, kdy nezbývá než zaťukat si na čelo :-)), a jak jsem již mnohokrát naznačil se spotřebákama se obvykle s rychlost limitama nepářu a preferuji spíše maximálně plynulý provoz... ale někteří jedinci prostě nasazují styl, kdy to moje kebule nebere a mnohdy bych ocenil vetší myšlení před 100% prasením to je asi vše..
11:03:20
10.04.2010
VeTeV
-> Alenka: není zač... tak a nyní bych se tedy rád dostal k těm tvým stereotypům - k čemu jsi došel? 3
11:02:02
10.04.2010
King
-> VeTeV: Nevim, no......přece, pokud mě chce někdo předjet nebo už předjíždí, tak prostě udělám pár triviálních úkonů, abych nemusel následně překotně defekovat do textilu :) Vidím, že mě předjíždí tydýt, zvětším mu mezeru na zařazení - normální defenzivní praktika a neřeším to. Je mi prostě divný, že se všude dočítám nebo slyším, jak každýho ohrožujou předjíždějící řidiči nebo ti, co se "tlačej" do pruhu. Asi jsem skutečně, jak říká Syny, prase, protože s tím prostě nemám problém :)

Ale přiznávám, že nikdy jsem neřídil "leštěnku", která by mi říkala pane, takže se nedokážu úplně vžít do pocitů majitele "červený" :)

Jinak mám takovej dojem, že Alenka neměl na mysli pomalou "kocací" jízdu v levým pruhu v obci (kde lze pro jízdu použít libovolnej pruh), ale právě "kochání se" někde na silničce, kde by bohatě stačilo jet podle zákona tj. "v pravo a PŘI PRAVÉM OKRAJI VOZOVKY". Spousta oněch mimoňů si tu agresivitu vykoledovává právě ignorací tohodle základního a triviálního pravidla, navíc v kombinaci s bezdůvodně pomalou jízdou. Jistě, že když si vyjedu leštěnkou na kochací vyjížďku, asi nebudu za každou cenu olizovat limit rychlosti, ale na druhou stranu udělám maximum pro to, abych pro ne-kochače představoval minimální překážku.

A je vždycky velká prča čít 100+1 argument mimoňů, proč jezdit pomalu prostředkem silnice. Mojí TOP10 pak vede argument seniorů, že na krajnici se povalujou mj. i hřebíky z žebřiňáků :) Jednou kolega dojel na hajveji č.12 (Praha-Kolín) archetypa ve "stodolní" Š1000MB, kterak se 60tkou "řítí" levýma kolama po dělící čáře 12m široký silnice. V protisměru jelo jedno auto za druhým a každou chvíli na dědka blikali, aby se vzpamatoval - marně :) Tož kolega podřadil s bezpečným bočním odstupem dědka podjel z prava (ano byly jsme tenkrát mladí a blbí, ale stejně to provedli i další šoféři za náma a s dědkem to ani nehlo :)

.....sím, to byla jenom takový obecný bla,bla,bla - ne konkrétně na tebe :)
11:01:05
10.04.2010
Alenka
-> VeTeV: dekuji, psychoanalyzy po internetu uz se mi dlouho nedostalo, zacinalo mi to chybet :)

Nevim, proc bych mel mit komplex z toho, ze si nekdo koupi nejaky druh auta. Duvody pro nakup toho ktereho werku jsou mi jasne a plne je respektuji, ovsem to mi nijak nebrani v tom, abych si na zaklade pozorovani jejich chovani na silnici mohl vytvaret stereotypy o jejich majitelich - odsuzovani bych tomu rozhodne nerikal.
10:51:43
10.04.2010
VeTeV
-> Bobesh: ne zcela upřímně tyto výkřiky nechápu - kurník, že se lidi sortírují podle toho jaký segment a nedejbože značku auta vlastní to jsem ještě netušil... já jsem obvykle dal na osobní setkání a jednání z očí do očí, ale to je již asi pasé...3
10:47:39
10.04.2010
Bobesh
-> VeTeV: Že by následovník? Nebo poturčenec horší turka?-> Alenka 10.04.10 10:25:32:
10:47:16
10.04.2010
VeTeV
-> Alenka: mohu být tak odvážný a optat se tedy co to vypovídá? mě jen příjde, že tyto výkřiky vypovídají cosi o jejich hlasateli :-) a propo jel si někdy se mnou? viděl jsi mě někdy vůbec?

A máš nějaký komplex z toho, že si někdo koupí třeba Logana? já sosobně ne a těm lidem to přeji - na dnešní rozkodrcané silnice to bohatě stačí a budeš se divit do firmy je MCV v naftě oproti formanu ideální společník... a co znám lidi v okolí na vsi co to mají, tak jsou to řemeslníci a nebo lidé v důchodovém věku, kteří jedou dvakrát ze měsíc nakoupit a případně k lékaři a jejich stařičká šáde či fávo se již odporoučela do kovošrotícího nebe... je to vysoké, dobře se jim tam leze a zpracování je na úrovni feldy.. jim to stačí a cena odpovídá kvalitě...

a mini MPV - tak si to někdo koupí neboť je to větší lépe se tam nastupuje a že to je cosi mezi no a co? každý ať si koupí co jemu vyhovuje ne? ale že bych podle toho paušálně soudil lidi - asi jsem jiný

3
upraveno 2x, naposled 10.04.2010 10:49:06
10:41:05
10.04.2010
Alenka
VeTeV 10.04.10 10:29:25 napsal: ... kdybych si koupil hovno na kolečkách nic to neříká o tom, jak jezdím

nejezdím a s čím se setkávám… a nemám zrovna pocit, že bych jezdil

jako poseroutka v levém pruhu…tyto výkřiky mám nejraději a občas se mi

do úst dere podle sebe soudím tebe…

Prave naopak, vypovida to velmi mnoho, podobne jako o lidech, kteri se z vlastni vule odsoudi do roli pilotu automobilu typu miniMPV nebo Dacia Logan a spol. :)

upraveno 1x, naposled 10.04.2010 10:42:01
10:29:25
10.04.2010
VeTeV
Alenka 10.04.10 10:25:32 napsal:

→ King: oni lidi, kteri jsou schopni si za vlastni penize

koupit vytrasadlo znacky Shitroen, jsou ponekud, ehm, zvlastni sortou

zivocichu, takze podobne vykriky je treba brat s velkou rezervou :)

že to říka zrovna živočich s vytřásadlem Favorit 3 a pro po i kdybych si koupil hovno na kolečkách nic to neříká o tom, jak jezdím nejezdím a s čím se setkávám... a nemám zrovna pocit, že bych jezdil jako poseroutka v levém pruhu....tyto výkřiky mám nejraději a občas se mi do úst dere podle sebe soudím tebe...

a je třeba nezapomenout že třeba šáde řady 105-120 nemá mnoho poníků pod kapotou a s takovou je k tomu přistupovat a nic než defenz nezbývá
upraveno 2x, naposled 10.04.2010 10:32:12
10:27:53
10.04.2010
VeTeV
-> King: neříkám zrovna štvané zvěře, ale mnoho respectu nebudíša když nemáš potřebu mít z auta otloukánka, tka je to místama docela problém... s bílou jsem lítal běžne do loňského června v Praglu i mimo a přežil jsem, ale taky mě bylo všechno u prdky... s červenou mám už respekt a snažím se jet tak aybch se nikde nesčuchnul a bohužel narazíš často na vola co ti zabrzdí z aprdelí, pustí to před tebe a je mu jedno vejdeli se případně ti dá najevo, že teď jede on a předjetí je jeho doménou... prostě když jedeš a je ti to u prdele je to šumák, ale jak na tebe sedne splín opatrnosti, je to špatný .-)
10:25:32
10.04.2010
Alenka
-> King: oni lidi, kteri jsou schopni si za vlastni penize koupit vytrasadlo znacky Shitroen, jsou ponekud, ehm, zvlastni sortou zivocichu, takze podobne vykriky je treba brat s velkou rezervou :)

Temer denne pilotuju Favorita po Praze a neprilis blizkem okoli a neporozuju nic z toho, co tu kolegove popisuji.

Mozna prave naopak, zda se mi, ze se vyrojilo nadkriticke mnozstvi mimonu, kteri netusi kdy se dava prednost a sneci tempo uprostred silnice povazuji za etalon bezpecne a defenzivni jizdy :)
09:49:23
10.04.2010
King
-> VeTeV: Nemůžu asi soudit, protože škodivku jsem jako spotřebák odstavil na konci 2006, ale ani s origo 105 engine a pozdějc se 136tkou jsem neměl problém nalítat 30-35tkm ročně vč. obávané Prahy a neměl jsem pocity štvaný zvěře :)

-> Hurdis: Nějak nechápu, jak může bejt defenzivní styl jízdy cestou do průseru.
04:43:57
10.04.2010
fine_ray
-> Hurdis: 1 dyť to byl vtip..pokud jsme se nepochopili. :-) to jak spolu často soupeří 299 a 301Nm nebo 90 a 92HP je sranda. "Vokoulích" ne? :-)

Ta červeno-bílá nebyla rozstřelená, to barevnost byla jen výměna za nerezavý díly. Ta poté skončila ve sběrně odpadů s prdlou nádrží. Díky bohu.
23:57:47
09.04.2010
VeTeV
-> Hurdis: kolega je patřičný podpantofel, jenž si hubu na špacír pouští jen v práci na poradách, ale já ho ignoruju a myslím si své...

žena rozhoduje o všem - o nakládání s rodiným rozpočtem (mají společný účet a kartu má jeho žena, kolega dostává kapesné), mají nekolik nemovitostí /nesmí se pronajmout, neboť by tam bydlel cizí člověk), a s tou filetou je to podobný (jezdil by tim někdo cizí a my jsme to koupil v 96 nové a je to naše...sice to stojí na parkplace, ale to neva)
23:49:18
09.04.2010
Hurdis
-> VeTeV: Nic proti kolegovi, ale asi nebude úplně v pořádku. Nedokáži si představit, že by si kterákoliv žena v naší rodině nebo příbuzenstvu (ačkoliv nejsem zrovna rodinný typ, jsem si jistý), dovolila mluvit do vozového parku. Ačkoliv se k půvabnějším polovičkám chováme všichni slušně, do aut se mluvit nesmí. Kdyby náhodou dostala baba rozum, fotce bych se nebránil. Raději té felicie, pokud možno. 1
23:42:55
09.04.2010
VeTeV
-> Hurdis: to jsem již také chtěl, snažíce se o to několiko měsíců, tka jsme nepochodil - žena kolegy odmítá auto prodat za směšný peníz a raději ho nechá stát na parkplace až se rozpadne...
23:41:48
09.04.2010
Hurdis
-> VeTeV: Že bych tu Feldu Combi se 40tkm koupil? Když mám doma jednu ojetou s 50tkm? 1
23:35:03
09.04.2010
VeTeV
-> Hurdis: jj jejich úbytek je za posledních pár let ohromující, ale doba se hotl mění...

šéfíkovi dcera dnes oznámila, že tedy splnila veškeré povinosti dané zákonem a stavá se majitelem řidičského oprávnění. KOlega tedy uznal, že Felda kombi bude dobré vozítko pro počínajícího řidiče, neboť on jí již nevyužívá a zase takový citový vztah k ní nemá. Dceře tedy auto nabídl (podotýkám, že felda má najeto 40tis a je v moc pěkném stavu)...ona přijala, ale vzápětí mu volala žena, že takto ne a že dcera nebude jezdit ve starém vraku bez pytlů a klimatizace a jak by na ní okolí koukalo...kolega má tedy po radosti a naopak málem dostal infarkt, že bude muset koupit dceři tedy jakousi ojetinu !bezpečnějšího" ražení... i toto se nesetkalo s pochopením a bylo naznačeno, že koupí nové auta a bastafidle :-))

holt doba se mění, já byl rád za žigula co sotva brzdil :-))
upraveno 1x, naposled 09.04.2010 23:39:27
23:30:47
09.04.2010
Hurdis
-> VeTeV: U nás v druhém nejdražším sídlišti v ČR také moc nejsou. S vyjímkou lůzy, hnojáků z vesniček a virťáků taky žádnou nepotkáš. Osobně kromě zdejších členů neznám jediného majitele vozu škoda před r.v. 1995.
23:25:36
09.04.2010
VeTeV
-> Hurdis: já si myslím, že ono je to prostě tím, že těchto prdítek ubývá a přibývá naopak nových vozidel - pominu.-li motorizaci a velikost těchto nákupních tašek, jenž místo primárního účelu slouží jako náklaďák na dovolenou a odvoz matroše na chaty, tak v lidech je i něco jako pocit hanby, že by je měla předject 30 let stará herka, když oni tu svojí již pohřbili a za těžko vydělaný peníz koupili draze onen novotou vonící vůz... kolem prahy těch šáde vozů je tak nějak minimálně...i fakani již vymíraj
upraveno 1x, naposled 09.04.2010 23:26:06
23:18:18
09.04.2010
Hurdis
-> VeTeV: Já právě díky této debatě přemýšlím o tom, zda bych dneska byl schopný fungovat stejným stylem, jako v devatenácti s původní škodovkou. A že jsem se s tím nesral. Včetně cest napříč republikou, na spotřebu se díky rozpočítávání nákladů taky nehledělo.

Myslím, že rozdíl by byl znatelný, nikoliv však zásadní.
23:06:33
09.04.2010
VeTeV
-> Hurdis: ale tak jasně ono sice drobet upravená šáde je pěkná představa, ale principielně je to Šáde a to s emusí předjeti i kdyby měl třívalec vyběhnouti do příkopu... a na oběti se nehledí... tudíž se snžím využívat skulinek v provozu a jezditi místama jenž dokonale znám a vím kde případně vůz uschovat bez úhony :-))

raději bych se vrátil na sever, kde jsem budil repsekt a obdiv a lidé mají v nátuře nikam nespěchat, takže jsem se tam ztratil a jediný větší konflikt jsem měl s řidičem kamiňónu s Sk na zádi...
23:04:50
09.04.2010
Hurdis
-> U-Geen: Ano, ano. Best of drží HTP, VW-TDi první generace, Picanto, Matiz a BMW s Audi. Naopak různá GTi a GTS , na které si dávám hned pozor, jsou v klídku a superslušní. Třeba to co mi včera prováděl boreček s placatoým kšiltem v Kia Picanto jsem ještě "nežral". Popisovat nebudu, vzhledem k nízké dopravní hustotě byl osobně po 3 km ohrožování provozu vytažen a poučen.
23:00:06
09.04.2010
Hurdis
-> VeTeV: Tak zase na druhou stranu s lehce upravenou škodovkou v dobrém technickém stavu (motor 136 znatelnou výhodou, že 1), na kterou jsem zvyklý, bych se v běžném provozu vůbec nebál. Rozdíl mezi Feliciemi, Fabiemi HTP, Punty, Poly, 106, AX a hromadou dalších není v provozu žádný. Kromě jediné české vyjímky - provokace střelců "kurvaškůdkabrzdímůj rudývýhled".

Provoz vozu škoda ve stavu leštěnka nebo veterán ve svátečním využití je ovšem na rozíl od spotřebáku jako nebe a kozy.

Droboučká nejistota a především defenzivní a požitkářský styl jízdy je cesta do průseru.

Představa konfliktu po případné nehodě s např. Fábií nižší hodnoty, než má dnes eRko a arogantním chováním viníka mě jako kliďase stejně dostává ku bráně kriminálu.

Naštěstí na rozdíl od spotřebáku, v ostatních vozítkách pistoli nevozím.
22:55:32
09.04.2010
VeTeV
-> U-Geen: splašených HTP je na dálnici mnoho -pak vznikají komické situace jak v pravém kamiňóny, ve středu auta kolem 130-140 a v levém HTP 142 a za ním kolona 3
22:51:43
09.04.2010
U-Geen
-> Hurdis: je jaro a plasej se hormony, taky to pozoruju... kupodivu teda nejvetsi strelci obvykle sedlaj nejnizsi kubatury a ruzna primestska, nebo naopak velka rodinna vozitka.
22:46:12
09.04.2010
VeTeV
-> Hurdis: souhlas pane souhlas - prostě v šáde dnes jen na vslastní nebezpečí a vytipovat úsek, kde bud eminimální provoz... s ubývajícím počtem těchtoi prdítek a přibývajícím počtem střelců na silnicích se toto auto stáva víc a více nebezpečné... a to jsme ještě předloni na D1 valíval Šáde jak o život, dnes bych to nedal - to co mě někteří jezdi předvádí u citrusu stačí - a to aspoň trochu jede, brzdí a není to z papíru
22:42:01
09.04.2010
Hurdis
-> VeTeV: Opravdu tomu nerozumím. Při 60tkm ročně se dá v pohodě zvyknout na cokoliv, ale poslední měsíc je vážně extrém. Děkuju za moderní spotřebáky s nadbytkem výkonu a CB na palubě.

Musím sice uznat, že PČR u mne momentálně sklízí plusové body a na všech kritických úsecích mají 2-3 hlídky každý den a neprudí u cedulí začátek/konec obce. Díky echu od tiráků většinou dávno vím, kde si dávat pozor na chování dle silničního zákona. A o to více mám čas si všímat ostatních.

Ale stejně to na uklidnění situace nestačí. Hned první pěkný březnový pátek jsem potkal dva bývalé frajírky pod černou plachtou, od té doby jen desítky potencionálních adeptů se zájmem o masový hrob.

Pravidelný provoz se škůdkou si raději ani nepředstavuju.

11 Než jsem minulý víkend vytáhl eRko, důkladně jsem si promyslel, kudy povede každý kilometr, abych minimalizoval výskyt idiotů. Stejně se to moc nepovedlo.
22:17:25
09.04.2010
VeTeV
-> Hurdis: jj ja jezdím teď často práve D1 a pak směr Benešov a nechápu - jsem rád, že Karkule spí doma a nevyjíždí... lidem asi hrabe v kedlubně...

a když jsme u ty Audi - vytáhl jsem Kakruli k Pavlovi na strobáč a po cestě zpět na križovatce brzdíce na červenou v protisměru magor s A4 plnej knedl a červená nezájem - z boku vyjelo cosi a výsledek asi tušíte - rána jak z děla a postupné zatlačení kamsi... lidem opravdu hrabe, na rudou se stojí
21:35:23
09.04.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
Jak tam pise nekdo v diskuzi... taky uvazuju o nejaky kamere do auta 9
20:54:04
09.04.2010
Tommyk
na mě když se někdo lepí, tak většinou přibržďuji 3 nebo uhýbám.. když to nezabírá tak jedu chvíli tak jak jsem jel.. a když pořád nic (přehledná rovinka, předemnou nic, uhýbám a pořád se lepí), tak taky nechám zapracovat svých "ubohých" 135Nm a vzdaluju se ... většinou to na tyhle "závodníky" bohatě stačí 3
20:52:39
09.04.2010
Hurdis
Tak za devět let aktivního automobilismu jsem nezažil takovou masovou agresivitu jako letos od nástupu jarního počasí. Nedobrovolně nyní trávím cca 3 hodiny denně převážně na hlavních tazích a silnicích I. třídy a z toho čeho jsem pravidelně svědkem, zůstává rozum stát.

Opravdu nepochopitelné a hlavně neskutečné. Jako by najednou všem ruplo v bedně.
20:48:34
09.04.2010
David29
Je to skvělý, jezdim tam každej den...
20:46:20
09.04.2010
ZdeněkH - zrušená registrace
-> Hurdis: Jo teď jsem to četl a viděl nějak se nám to rozmáhá a nebo naopak se to dostává víc do zpráv s tím, že se to děje spíš běžně což si myslím že je pravda.

Mimochodem u toho maníka ze supa to taky vypadá krásně prý pokud mu neprokážou úmysl tak dostane jen podmínku. Do prdele kde to jsme asi si jdu zajezdit a povyhazovat bordel 3
20:42:21
09.04.2010
Syny
-> Hurdis: Tyvoe ty lidi sou normalne debilove... To neni normalni...
Extreme Tyres