-> Sita 06.06.24 07:11:42: Já ho patrně někde potkal.. dle toho, že jsem chvíli dumal, jestli není ta ST značka nějaká divná (hned mě napadlo, že odpovídá spíš až Rapid-ům). Ale nebylo letos, bílou si tedy jistej nejsem - ale rozhodně takhle nezářil a ani neměl tyhle kola..
10:27:07 06.06.2024
Kilián
Myslel jsem, že by to mohlo být toto, ale spz nesedí. Takže pro mě neznámý kus
-> palinator: Ač jsou v názvu dvakrát zopakované mé iniciály, tak s webem nemám nic společného...
Ale na Virtu je ještě jeden Jakub M., tak třeba se přizná
Formou mi to dost připomíná vševěda Turka od Xavera
10:26:20 15.10.2023
P@WL
Neviem do ktorého iného vlákna zaradiť moju otázku...
Páni, neviete niekto prosím, kto je majiteľ ? FB, Instagram...
Budem vďačný
( Ukradol som foto Nostalgikovi, ospravedlňujem sa )
-> Tom Troll 12.06.23 17:08:31: Ještě jsi měl začít jako na emiminu (škoda že to nejde), omlouvám se, že píšu jako anonym.....
Já jsem teď předevčírem jel s Volvem a vypadalo to podobně, jel jsem z vedlejší, potřeboval jsem to stihnout, tak jsem tomu trochu přiložil a už se to šmejklo pěkně bokem. Nicméně to jsem tady fakt blbě a to nikoho zajímat nebude.
-> Sita: Od obojího, v B se vrtam v autech, z Prahy většinou někam vyjíždím. Jinak bych patrně neznal ani Lipi ani Kaliste, anžto jsou dost malé obce.
17:44:15 07.05.2023
Sita
-> COL: aha, tak to se omlouvam za propaleni... Ty jsi tady odsud nekde? Ja mel vzdy dojem ze jsi od Prahy...
11:28:33 07.05.2023
COL
-> Sita: To jsem delal debugging zapalování, při plným plynu se to kolem 2 tis. ot začínalo dusit. Byl to palec, buď prorazenej, nebo zas jiskra skáče na druhou stranu. Přes Lipi a Kaliste jsem jel zpět.
14:25:42 06.05.2023
Jumbo
Pred chvilkou kolona na D1 u Brna, Volvo 240, Zigul, Skodarna, Wartas kombi a skodarna, nekdo zdejsi?
09:25:39 06.05.2023
Sita
-> COL: ja kousek vedle v Homolich potkal sedyho rapida (jako mas ty) s spz "136 RAPID", taky nevim o koho jde...
Nejeli jste dneska někdo (skupina) přes dům hrůzy ve Žďáře? na parkovišti se najednou objevily tři eMka, jedna ouža s vozíkem, jedna 1203 a Trabant. Na bílé 120ce se něco ladilo v motoru. Chtěl jsem vyběhnout ven a zařvat " kdo je tady z Virtu?" Ale lidí tam bylo moc a strach mi to nedovolil
22:23:32 05.08.2022
Shatter
-> Enggik: koukal, alebo skôr čučel? a už vieš, prečo si dostal pozdrav