Včera mne vítr pracovně zavál do Pardubic, tak jsem se při té příležitosti zastavil v Autoforu. Pro neznalé, to je bývalá mototechna, kde se zastavil čas včetně šmatlavého prodavače který chudák už ani neví která bije. A co je zásadní, je to SAMOOBSLUHA. Procházel jsem se mezi regály, když v tom mě do očí vysloveně praštila přihrádka s nápisem „Favorit spínače ostřikovačů světel”. Vzpomněl jsem si na toto fórum, kde se psalo, že je to celkem machrovinka a raritní věcička. A tak jsem si řekl, že bych si ho vzal na Pikolíka. V krabici měli tři nebo čtyři kusy, ovšem pozor - nějaká kunda ze všech ukradla tu hlavičku s emblémem!

Takže vlastně to co to tlačítko dělá zajímavým. Paráda no. Nevěděly o tom ani v tom krámu, že jim to někdo ukradl. Jen bych chtěl té socce, co si nemůže koupit celý spínač za 80 a místo toho raději krade, popřát, ať se nimi udusí. Snad by mne ani nepřekvapilo, kdyby vítr vanul z nedalekých Srubů u Chocně. Každopádně je to sviňárna a tohle musí mít jednoznačně na svědomí jedině nějaký „nadšenec”