-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.01.17 17:28:44: Nemyslím si, že bych nějak vytrhával z kontextu (co?). Ok, takže ačkoliv to bylo adresovaný mně, nebylo to pro mě, už je mi to jasný, díky za osvětu...
Možností, jak svůj nešťastně dvojsmyslně napsaný příspěvek uvést na pravou míru jsi měl hromadu, několik se nás tam oproti tomu opakovaně ohrazovalo (takže to asi není o mojí vztahovačnosti, když nás tam bylo víc, chyba možná není u mě?

). Stačilo napsat něco ve smyslu "volové, vás tady jsem nemyslel, bylo to myšleno tak a tak..." a bylo by vyřešeno. Hlavně proto jsem se Tě tam ptal, jestli si taky tak připadáš, byla to nahrávka na smeč, mohlo se to tím celé vyřešit. Ale to Ty né, jen jsme se dozvěděli, že tam nespadáš TY osobně.
Pokud ten můj příspěvek
skoda-virt.cz/cz/.../1235
78-zajimave-projekty-prest
avby?gotopost=3... považuješ za kydání hnoje, všimni si, že je to víceméně jen sbírka Tvých vlastních komentů...
EDIT: to proč se v tom furt šťourám je, že bych rád, aby mezi námi bylo jasno a nebyli jsme ve při (ano, je tam fakt mezera). Chtěl jsem, abys věděl, co mě na tom vadilo. Jestli to k něčemu bude, to nevím, ale prostě to zkouším