skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hospoda alebo pivna debata
-> rené: jako svijany jsou vytrvale dolů... ta lihová pachuť je tam strašná
-> 1560: K Budvaru moc přístup nemám, ale pil jsem dřív často lahvovou 10 i ve více kusech a pohoda. Ale točená kyselka, když má dobrou výtoč a trubky, tak je na pohodu a pitelná i hromadně bez následků.
-> VeTeV: No ono se na to musí pořádně nažrat. Ale opravdu kvalitně, pak to nejni tak hrozný. A ted je před vánocema takže domácí budou mít v báru 15tku...to bude řešeto, když si pamatuju(no spíš nepamatuju), jak jsme se po něm zmastili loni
brr.
-> VeTeV: No ono se na to musí pořádně nažrat. Ale opravdu kvalitně, pak to nejni tak hrozný. A ted je před vánocema takže domácí budou mít v báru 15tku...to bude řešeto, když si pamatuju(no spíš nepamatuju), jak jsme se po něm zmastili loni

-> rené: je to o hubu toho vypít mnoho-li 

-> rené:
To co máš ty po Svijanech já mám po Budvaru. A stačí mi k tomu dva kousky. Nevím, proč tomu tak je.
To co máš ty po Svijanech já mám po Budvaru. A stačí mi k tomu dva kousky. Nevím, proč tomu tak je.
-> Karlos (WIO46): Mno, ty Svijany jsou občas trochu jedovatý. A kor točená 13tka ve více kusech... to jsou pak ráno stavy. To ikdyž se zleju víc po pražský kyselce(Starouš) tak i tak mi ráno nic nejni.
No já jsem byl na jisté firemní akci, a šéf říkal, že si každej musíme povinně vzít pivo. Nabídka - G10°, Krušovice, Starobrno, nealkoholická Stará Promiň... Takže jsem volil to nejmenší zlo :) A vydrželo mi to v báglu další dva dny, než jsem našel odvahu to ve vlaku pozřít.
P.S.: Já teda moc nemám rád, když ve vlaku někdo chlastá, už se mi stalo, že mi spolucestující pozvracel kalhoty po požití Granátu... Ale nealkoholický snad nevadí.
P.S.: Já teda moc nemám rád, když ve vlaku někdo chlastá, už se mi stalo, že mi spolucestující pozvracel kalhoty po požití Granátu... Ale nealkoholický snad nevadí.
-> 1560: já jsem měl minulý týden asi 6ks ležáků a upřímně - tak zle mě už dlouho nebylo....
-> VeTeV: Mám jen jedno, na další bych neměl ani chuť. Měl jsem chuť na pivečko k rohlíčku a salámku, a nějak nepáslo no.
-> 1560: To je nejhnusnější nealko co znám.


-> 1560: To je nejhnusnější nealko co znám.


-> Karlos (WIO46): lihovej lektvar a dát si jich víc, máš ráno hlavu jak balón 

Tak jsem si otevřel Svijanského Knížete. A jak mi to dřív chutnalo, tak mi to tentokrát moc nejede.

-> Hurdis: šak jsem dio práce zajel v oparu mlhy a tmy - někdy kolem 6té jsem vyrážel 

-> VeTeV: Musíš jet hodně brzo, když se mění stráže.
-> Nwkt: to je deformace
já jsem včera večer - ráno naklopil něco kolem 6ti? ferdíků a ráno jsem v tom autě byl slušně vyklepanej 


-> VeTeV: Ne, nevedu 

-> Nwkt: mate tam neco jinyho nez vyrobky z JARu? 

-> m8rinek: To vpravo? Né, to je Valetol



-> Luky.: to v pravo je nějaký čůčo z krávy? :D
-> 1560: To já vím, že to je regulérní 10° Gambrinus, ale nebyl to Gambrihnus ale Gambrinus. Fakt to bylo pitelné.
-> Karlos (WIO46):
Ve výsledku jsi pil stejně desítku. Akorát nefiltrovanou a nezředěnou. Nazval bych to výchozím produktem všech G po té, co se to uvaří.
Ve výsledku jsi pil stejně desítku. Akorát nefiltrovanou a nezředěnou. Nazval bych to výchozím produktem všech G po té, co se to uvaří.
Mimochodem, jak mi Gambrinus přijde hnusnej a točenej jenom o malinko lepší, tak jsem poměrně nedávno zkusil ten nefiltrovanej točenej, a to bylo fakt něco jinýho. Neříkám že to bylo něco extra, ale na Gambrinus to bylo fakt dobrý.

-> stika87: Ani já ne:-)) Ale včera jsem si v Třeboni nakradl tácky Regenta 

-> bibendum30:
Hustý

Hustý


-> Kaprof: perstejna jeste nema pullitr sezen :)
-> 1560: Jj Porter píše no:-)
dokonce jsem našel i fotku obyč 12ky..
dokonce jsem našel i fotku obyč 12ky..
-> 1560: Mě "Peršink" velmi mile překvapil a docela mi chutná :-) Radši domácí dvanáctku za hubičku než Budvar 10 za dvojnásobek ceny na zimáku...
-> Kaprof:
Já obecně silnější piva moc nemusím, ta 16° je tak maximum. NIc silnějšího mi nejede, stejně tak mi nejede tvrdej.
Ad pivovarka:
Jojo, byl, ale je to tak rok dva zpět. Překrásně jsem se tam ožral z Portera.
Já obecně silnější piva moc nemusím, ta 16° je tak maximum. NIc silnějšího mi nejede, stejně tak mi nejede tvrdej.
Ad pivovarka:
Jojo, byl, ale je to tak rok dva zpět. Překrásně jsem se tam ožral z Portera.
-> 1560: Jinak byl si navštívit pivovarku v PCE?:-)
-> 1560: -> Kaprof: Když už se tu propírá Primátor, taky nejste s to vypít ten Double, a Rytířskej? Mě to přijde naprosto nechutně sladký.
-> Kaprof:
Nic jinýho v ledničce nebylo a autem pojedu až zítra ráno, tak co :) Navíc já jsem schopen to tady cucat hodinu.
Nic jinýho v ledničce nebylo a autem pojedu až zítra ráno, tak co :) Navíc já jsem schopen to tady cucat hodinu.
-> 1560: 16 voltů při obědu..pěkný 

Když tedy Primátor, tak tady Primátor, právě si otevírám k obědu...

-> Karlos (WIO46): Mně taky ne ale hold jsem to chtěl zkusit...Jinak Primátor mi chutná celkově a kor když ho u nás točej :o)
-> Kaprof: Bakalář mi nejel teda.
-> 1560: Primátor má dobrá piva, ale radši Ale, než Stout, ale to je tím že Stout mi nechutná jako druh piva, ne jen od primátora.
-> 1560: Primátor má dobrá piva, ale radši Ale, než Stout, ale to je tím že Stout mi nechutná jako druh piva, ne jen od primátora.
Z poslední doby 12 ka Regent (mně chutnala jako vždy) pak zkusmo rakovnickej Bakalář a na závěr Primátor 

-> VeTeV: Aha, výborně, tedy opět zkusím.
To je to proč jsem říkal že mi jediný chutnal prémium, protože ten tuhle příšernou dochuť neměl.




-> Karlos (WIO46): toje dle ěm to céčko co tam rvali - te´d se to zdá Ok
-> 1560: Zkusím. Až bude možnost.
-> VeTeV: No já měl naposled lahvovaný, a mělo takovou fatálně hnusnou kyselou dochuť.
-> VeTeV: No já měl naposled lahvovaný, a mělo takovou fatálně hnusnou kyselou dochuť.
-> Karlos (WIO46):
Pepřový OPAT jsem nedávno měl, byla tu taková ochutnávka "ostřejších piv", i jakési chilli pivo nevím odkud, a je to teda pro dost silný nátury. Samo o sobě by to asi nebylo špatný, ale ten pepř v tom...
Pepřový OPAT jsem nedávno měl, byla tu taková ochutnávka "ostřejších piv", i jakési chilli pivo nevím odkud, a je to teda pro dost silný nátury. Samo o sobě by to asi nebylo špatný, ale ten pepř v tom...
-> Karlos (WIO46): on se klášter dost vytváří a je pořád jinej - dle ěm stále hledají to optimum - za poslední rok byl pokaždý jinej chutově a teď nemá takovej nepříjemnej ocas - konečně.. k tomu už tam necpou vitamín C - ale nepasterujou pořád... jen to pění jak blázen... no otázka jak to valej, ale co už, já bych bez regionálů nepřežil
-> Karlos (WIO46): Klaster nebere? Ja som sa z neho posledne dobre zliskal, ale u toho si bol nie? :D
-> VeTeV: Jak říkám, klášter mi docela zásadně nechutnal. Ale co by mě zajímalo, a při pivnostech jsem na to neměl odvahu, pepřovej Opat. Ten višňovej byl dobrej. Hlavně to nechutná synteticky.
-> Karlos (WIO46): tak já musel - to všude chválej a poprávu - opravdu super pitivo...ještě bych rád ten pšeničák, asi se někdy vypravím na výpravu :-))
ta Žatecká Baronka mě taky překvapila, ale rád bych ochutnali zbytek žatce - prý je to taky velice dobré... toto přecejen není úplně jejich pivo...
jsem akorát narazil raději klášter - ta rohožka už není co bejvala :-(
ta Žatecká Baronka mě taky překvapila, ale rád bych ochutnali zbytek žatce - prý je to taky velice dobré... toto přecejen není úplně jejich pivo...
jsem akorát narazil raději klášter - ta rohožka už není co bejvala :-(
-> VeTeV 12.11.10 19:55:56: Tak sehnáno něco od Matušky jo?
Jinak ad Lobkowiz, koukám že na tom se shoduje dost lidí, dle mě taky klasické nenadchne neurazí ale veskrze nic moc. Jinak poslední dobou mi nějak zachutnala ona zde docela propíraná baronka. A taky se pořád se chystám do pivní galerie a nic nic...

Jinak ad Lobkowiz, koukám že na tom se shoduje dost lidí, dle mě taky klasické nenadchne neurazí ale veskrze nic moc. Jinak poslední dobou mi nějak zachutnala ona zde docela propíraná baronka. A taky se pořád se chystám do pivní galerie a nic nic...
