skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ktore auto na vas zaposobilo
-> Matthes, záškodník z TechWebu: protože okta potáhne pryč a fábia bohatě stačí.......
-> maca: Jak muze clovek s octavii snit o fobii? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: co jsem mohl čekat
-> MATTESS: 

-> maca 24.10.10 10:48:55: Mrdka z krtka
Tuner#2 27.10.10 16:46:45 napsal:
... Gemini z Německa
Bezkonkurenční přirovnání! 
... Gemini z Německa

-> maca: někde o tom byl i článek

-> James1991: terénák do města

-> Tuner#2: mas fotky ty audiny ve veltsim rozliseni? prosim kdyztak na mail v id, dekuji 

-> maca:
Jestli ta Fábie má být terénní tak mi tam nesedí moc ty pneu:-)
Jestli ta Fábie má být terénní tak mi tam nesedí moc ty pneu:-)
-> havlik: Ty se taky poslední dobou chytáš i ho*na... já to právě myslel po stránce vzhledu ala Gemini. Stačí? Techniku tady nikdo nesrovnával a nesrovnává.

-> Tuner#2: no ako fanda urquattra sa mi to moc nelubi ale pod kapotu by som sa určite rad pozrel

-> Kaprof: 24.10.10 11:33:22 tys byl taky na autoshow

-> Tuner#2: já sem o designu neřekl ani slovo:) spíš sem měl na mysli techniku
-> havlik 27.10.10 16:48:44: Woe na západě mají všechno lepší ne? ale vypadá to brutálně, zajímavě. Neříkám, že to je vrchol designu, ale zaujalo mě to.
-> Tuner#2: to je taky zavodak za 1000E dost pochybuju

-> Kaprof: To vypadá jako Hella čočky, ne? Technologie pokročila, tak snad jo. Kdyby mi někdo nabízel svezení, tak bych neváhal... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : třeba doženou co chybí na velikosti výkonem:o)) myslim že ty mžourátka z 815ky to strčí do kapsy:-)
-> Kaprof: Ale jo, je to pěkný. Jen by mě zajímalo, jestli ty malý světýlka svítí dostatečně. 

-> Bobesh 24.10.10 11:33:23: Tak tohle je bomba! Škoda, že se nakonec raketoplán neoddělil od nádrže a vybouchnul s ní. 

Bobesh 24.10.10 04:33:14 napsal: A pak třeba chudinka tahle tříkolka,kterou proslavil jeden známý komik,sám ovšem jezdivše v zeleném Mini Cooperu. ta je krásná
v čera u mekáče bila taky 3kolka

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Něco tam je

-> Kaprof: Docela pěkný. Mají už víc foto na stránkách?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ne to je novej facelift 

-> Kaprof 24.10.10 11:33:22: To je nějakej tuning projekt?
-> havlik:

-> havlik: Oni chtěli zase zabít Stiga. http://www.youtube.com/wa
tch?v=iTAT5euUSBc 

-> havlik: Bomba,tenhle díl jsem neviděl,maximální prdel,jak to tam Clarkson xkrát obrátí

-> havlik: huš
-> stika87: mě se líbí více než obyč fábka

-> Bobesh: Tak tam to bohužel není. Mělo to vzadu boudu ve tvaru kostky, něco jako tohle www.auta5p.eu/katalog/...
/ape_08.jpg , ale kabinu něco jako to tvoje.
-> Bobesh: len bacha aby ta nestretol Mr. Bean
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : auta5p.eu/katalog/.../rel
iant.htm
-> stika87: fabia junior

-> maca: fabia s terenim Packem ? :)
-> Bobesh: Něco takovýho, ale červený v provedení pickup s boudou, se mi tu včera kolem půlnoci prohánělo několikrát kolem baráku a lítal po sídlišti. Nevíš, kde najít fotky těhle tříkolek, abych poznal co to bylo zač?
darklord 21.10.10 23:53:08 napsal:
→ Pivodak: joj to nekupuj, to hnije uz od pohladu…to teda,dneska sem byl na autoshow na výstavišti,a měli tam jednu fungl novou jako výstavní a už měla mírně ohnilý okolo nádrže
→ Pivodak: joj to nekupuj, to hnije uz od pohladu…to teda,dneska sem byl na autoshow na výstavišti,a měli tam jednu fungl novou jako výstavní a už měla mírně ohnilý okolo nádrže

-> Bobesh: dneska sem koukal že tohle někdo prodává na aukru asi za 30
A pak třeba chudinka tahle tříkolka,kterou proslavil jeden známý komik,sám ovšem jezdivše v zeleném Mini Cooperu.
Když jsem ho viděl poprvý ve filmu Red Rock West s N.Cagem a Dennisem Hopperem,který si tu zahrál nádhernou postavu nájemného uklizeče,ihned jsem si ho zamiloval. Po shlédnutí naživo jsem se v tom jen utvrdil. Tohle bych chtěl hned po Caddym Eldoradu 59,znalci poznají jitě nezaměnitelný tvar zadních partií.
-> anubis: Pěkně to zaplňuje ten motorovej prostor

-> Hoax: no mozno to kupi nejaky magor co by chcel hummer, ale nema zrovna zvysnych 35k ecok :)
-> Staf1221: tak to je mazec,cumim
..akorat za 3.400 ecek nevim nevim jestli to proda

tak toto ma dostalo! celkom podarena replika: hummer-h1.autobazar.eu/re
plika-id1202780.html
-> darklord: akurat citam ze to vydrzi aj nemozne :D
auto.pravda.sk/jazdene-au ta-lada-niva-prva-elektron ika-jej-dala-po-krku-pie-/ sk-ajazdene.asp?c=A101022_ ...
auto.pravda.sk/jazdene-au ta-lada-niva-prva-elektron ika-jej-dala-po-krku-pie-/ sk-ajazdene.asp?c=A101022_ ...
Zamítnuté přispívání mají:
- Sp4rc0 (udělil Hurdis), důvod: