Nadprirozene jevy

prohledat
1056 příspěvků (zobrazeno 1051 až 1056) od 22.06.2009 do 11.08.2014, založil/a 105
řadit dle data
21:37:00
22.06.2009
105
-> stovkar: jo zima... jak sem jel.. s tim kamosem .. bylo to v lete v noci mohlo byt byt tak 15 stupnu... ale nam sla od pusy para jak v zime4
21:33:15
22.06.2009
stovkar
aj nám sa na chalupe asi pred 3 rokmi stalo že asi tak 11 večer sedíme pri ohni a zrazu sa rýchlo ozimilo a asi tak 30 pre dnami na lúke bolo vidieť 2 postavy akoby sa tade prechádzali ale keď sme prisly blišie tak zrazu zmizli a potom nastalo take cudne ticho že úplne cela hora a všetko stíchlo no poriadne strašidelne
21:28:00
22.06.2009
105
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo psal sem na rychlo :D na gramatiku sem paku ale v sexu sem prej dobrej tak co 3
21:21:20
22.06.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
Ja nevim, ja si toho pulku nepamatuju pac me drasaj ty gramaticky chyby. Ale jinak na tohle moc neverim 6
21:15:11
22.06.2009
105
nejsem blazen 3
21:12:10
22.06.2009
105
Cau ,, dlouho sem premyslel jestli toto tema ma cenu zakladat.. nejedna se o zadny vtip ale o velice vaznou vec..

verite? stalo se vam nekdy v zivote neco zvlastniho?

me ano..

asi v 6 letech se v noci probudil a v pokoji byla postava vojaka za dob napoleonskych.. doted si pamatuju jeho vyraz a ze nemel nohy... utikal sem k mamce a pokousel sem se ji probudit skrabal sem ji dokonce aj doni bouchal ale nepomohlo utikal sem se schovat do postele a ta potvora sla za mnou...nikdo me to nechtel verit ale mama jo protoze od toho vypovidaly modriny (ne manzel to nebyl mama je od narozeni rozvedena)

stalo se me to v dome kde sme bydlely ,deli se tam opravdu zvlastni veci...

reknu vam co z nam z vypraveni

jednom mamka sla na zachod a vsimla si jak je deda schovanej za zaclonou a cumi ven z okna .. mama se ho zeptala co dela a deda rikal .. ze ¨venku nekdo je.. rozsvitily na dvur a na dvore se motal jen stin nikdo nevedel z kama sel...

jednou kdyz sme s mamkou a stetou byli samy doma.. neco zacalo bouchat silne na vstupni skleneny dvere... neverily bystecoto bylo za rany ale pres dvere neslo nic videt:) ale vychazelo to z nich myslely sme zeto ty rany nemuze vydrezet... zavolaly sme policii videli sme na dvore stin,.. fizli dojely ... v tom se utrl pes z retezu a zacal pronasledovat ''to'' bylo cerstve poprseno ... z meho pokoje sem z okna slysel jak nekdo bezi a stiha ho nas pes,. jak nekdo preskakuje branku do zahrady a pelaši pryc... na druhej den sme v blate stopy nenasly..

a

ted posledni muj pribeh..

jednou v noci kolem treti sem se vracel s kamosem od strejdy ... jedu jedu ,, a zniceho nic sem dupl na brzdy pretocil sem se do smyku ,,pac my v zatacce pres cestu prechazely dve postavy.. a zmizely na druhe strane...byli obe dve opravdu byli a pruhledny... neumite si predstavit co za paniku bylo v aute... byla to ticha panika... jel sem co to dalo.. zeptal sem se kamose videls to co ja ? a on na me cos videl ? rikam dve postavy jak presli pres silnic a zmizly.. a on na me rychle jedem...jakoby to nebylo dost dostaly sme se na 2 km usek cca 300 400 m pred nama jelo atuo jenze nesvitilo potkavacima ale jen obrysovkama .. zniceho nic zhaslo... rikam zpomalime at ho nenaberem.. no jedem dame dalkovy a to auto zmizlo... na druhej den volam strejdovy ... co se me stalo a on se zeptal v jakej zatecce se me to stalo... tak sem mu to rekl , a on mi rekl ze se tam zabil ve felde kluk a holka

8
Extreme Tyres