-> Pavel P..: no pane ja predevcirem po veceru honil po ulici jedno tluste hovadko co se bavilo tim ze se snazilo presen trefit do krakule klacikem tuna kaminkem - dobre mirenej kopanec onu situaci vyresil - nacez jsem jeho mati ujistitl ze bude-li se to opakovat, tak se ji tlustoch vrati s monclem na ksichtu - nacez ona me to posvetila, ze to je hajzlik nevycvalanej...
to ej ta vyhoda polovesnice, ze se tam vsici zname a jeho mati je o par let starsi nez ja a jeji bracha se mnou hcodil na zakladku - a ten ho reze co se do nej vejde - pac zmetek mu vykradal penezenku aby mel na huleni apod kraviny...
na druhe strane jsem mel vystup s jednim hajulikem o dva baraky dal - jeho fotr podedil pozemky v okoli a zije z prodeje pozemku... doma ma dva medaky a na praci nesahl co ho znam.. a jeho synek je vychovan v tomto duchu - kluku ty jsi hvezda a okoli je pleps - takze hlapce jsem jiz poucil, ze kopat do plotu je zakazano, pohazovat odpadky na nas chodnik take... padla nejaka vyhruzka a facka nacez jeho fotr prilitl a zacal na me hrozit, ze se mnou zatoci a kde ze ma zname...tak jsem vykrocil ven s ocekavanim facky mirene na moji osobu, ale to se neudalo, poslali jsem s evzajemne do prdele a tim to skoncilo - onen hocch se jiz chova zpusobne, jen ma tendenci obcas prudit a na oko neco pohodit, ale zase to sebere apod....
jen ten jeho fotr si obcas rejpne, posle na me mestaky ze rusim nocni, odpoledni a kdejakej klid, jak nakladam s olejem apod vymozenosti ... ja poukazu jak nakladaj se sousedama, kteri soustaven porusuji kdeco a nikdo jim nic nerekne a ze az vyresi sousedy at se zabejva mou osobou a je klid ...
a vis, ze aj se s nejakym klidem a hlukem fakt nezabejvam - rezu kdyz mam naladu a okoli si zvyklo