skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Videa na youtube
prohledat
5652 příspěvků (zobrazeno 651 až 700) od 28.03.2009 do 18.07.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> David R: Já nevím co tam má.
-> Eidy 28.09.22 00:34:37: A nebyla by to ostuda pro Rieger kdyby to fungovalo jinak?
-> MVM 28.09.22 08:27:03: Máš pravdu, že to funguje všechno dohromady.Na to je vždy nejlepší podívaná.
-> MVM 28.09.22 08:27:03: Máš pravdu, že to funguje všechno dohromady.Na to je vždy nejlepší podívaná.
-> Eidy: Samozřejmě. Každý "tam" najde svoje. Ale primárně na té jízdě je vidět jakási souhra všeho.
Video jsem viděl náhodně, posádku ani auto neznám.. Jen mi to přišlo pěkný.
Video jsem viděl náhodně, posádku ani auto neznám.. Jen mi to přišlo pěkný.

-> MVM 27.09.22 18:48:57: já teda nejvíc vidím naprosto geniální nastaveni podvozku. To auto jede přesně tam, kam má. Naprosto minimální kontra, je to jak na autodráze.
-> David R:
I to je možný...

-> MVM: Každý mluvíme úlpně o něčem jiném.
-> David R: Tak ono asi záleží do jakych závodů se s tím přihlásí...
Já bych spíš "vypíchl" že i takoca pila se dá jet,aniž by šel motor na krev do omezovače a pod. Na to jak jede,se k tomu chová relativně slušně.. Což ja z mého pohledu dokážu velice rychle rozeznat..
Já bych spíš "vypíchl" že i takoca pila se dá jet,aniž by šel motor na krev do omezovače a pod. Na to jak jede,se k tomu chová relativně slušně.. Což ja z mého pohledu dokážu velice rychle rozeznat..
-> MVM: To je určitě postavené přesně podle homologace...
Jenom škoda, že tak původní auto nemůže jet i u nás.

-> Eidy 27.08.22 00:19:48: Na "frajerinku " s jednou rukou dost slusny :-)
-> SO545: Jako čas jsem čekal lepší, ale i tak je to slušnej fofr. Každopádně respekt před řidičem.
důležity je moc nebrzdit. Protože když jedeš pomalej, tak o to míň nerovností přeletíš a můsíš je vytlumit
-> Crestik:
To ta vidlice jezdí Dakar ne?
To ta vidlice jezdí Dakar ne?

-> Borderer: no já jednoho takového znám, co to jezdí. Tlumiče za stovky tisíc, a prej to funguje tak dobře, že je to skoro jak trochu zvlněná asfaltka :-)
-> Eidy: Strašně by mne zajímalo, jestli to kolo reálně řídí nebo se jen snaží určit přibližný směr jízdy a doufá, že to vyjde. 

-> Eidy 16.08.22 11:11:42: věřím, že by mě to bavilo, ale s mým pohybovým nadáním bych si rozbil hubu někde kolem pátý sekundy 

-> Eidy: Masakr. Mozek musi nechat na startu, jinak to nechapu 

-> Eidy: Dobře, a teď prosím nezrychlené video... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> King 10.07.22 08:25:36: To rozhodně 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 10.07.22 07:18:33: Neda se vyloucit, ze nekdo z tvurcu pochazi z Kostelce

-> SO545: 

-> Jirik_Tuňák1983:
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> Jirik_Tuňák1983: Skoro jak kamiony na D1 no 

-> Lubes120: asi

-> isti: Just rolled in sleduju už asi rok a taky se často nestačím divit jak jsou lidi blby

-> isti 07.05.22 21:02:54: nejaká drifterska zákruta 

-> Klubko_: to bude nejaka fatamorgana, ja tam datumy normalne vidim
-> Klubko_: asi se ti to zdá, já to tam mám