skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> James1991: zeby obyc 742? wow...
Netušíte někdo kam patří tato měrka oleje? Měla být na Favorita, ale na něj je moc dlouhá, resp.má mnohem delší tu část, která se zasouvá do bloku. délka cca 32cm, část co se vkládá do motoru má 22cm
-> Pavel P..: přesně...ale nevím co spartakáři dávají na své motory - podle mě se s tím zas tak nemažou. 

-> j_j: neni... jen na 1221ccm, octa super, 1202
-> Fávo forever: jj, klidně použij 

-> Pavel P..: Ok, dík.
-> Fávo forever: 1 2 0 3
-> Pavel P..: ???
-> j_j: Octavia a Spartak? Chtěl jsem z něj použít nějaké díly pro eR rozdělovač co repasuju,ale to by byla asi škoda, jelikož je nový.
-> j_j: Octavia a Spartak? Chtěl jsem z něj použít nějaké díly pro eR rozdělovač co repasuju,ale to by byla asi škoda, jelikož je nový.
-> Pavel P..: a její deriváty octavia a spak, není-liž pravda?
-> Fávo forever: raz dva tři

Do čeho patří rozdělovač s číslem 443.213-204.36 ?
-> Goody 23: To vím naprosto přesně. Jsou z pružinové oceli.
-> Goody 23: z nějakýho auta? to asi těžko poznáme z fotky
-> Goody 23: podle zužení bych si soukromě tipnul nějaký golf
-> Pavel P..: -> MOLSO: -> Toušík: aha tak vám děkuju 

-> Rotak: Ty se používaj na spousty vecí! Na zetora, pak byl na tom drážním vozejku takové ty žluté. Je to prostě silentblok tak si ho můžeš dám kamkoliv...
-> Rotak: 1203
-> Rotak: karoserie Octavia/Felicia ,1202, Spartak apod...
myslel jsem že je to na příčku motoru na Škodovku ale neni....
Takže na co to nejspíš bude ?
Takže na co to nejspíš bude ?
Netušíte někdo kam patří zapalovací cívka PAL- Magneton, na které je vyraženo(ne zespodu)?: ČSN 30 4142
02–921510
02–921510
-> j_j: no taky presne mam 

-> j_j: no, to skorej nemam. 742/781
jedine co mam je nejaky maly rozdelovac, neviem z coho, stav nalezovy

-> darklord: je jak novej
máš něco na embé nebo kilo?

-> j_j: staci pokial nema vole ako svin a nevytahane pruzinky, ostatne sa da v pohode vymenit
-> darklord: byl by i na výměnu,ale nevim jestli je 100% novej 

-> j_j: nebol by na predaj?
-> Pavel P..:
díky...

odborník na rozdělovače a nepozná fáčkovej

rozdělovač na ...... ? č. 443 213 204 a za ním ještě doraženo 860. PAL CZ nový. děkuji moc ! 

zdravim vedel by niekto z vas ake cislo ma na hornom viku,karburator zo skody 130,zohnal som sedr udajne zo 130tky a difuzory ma dost velke,dakujem za rady.ahojte

-> David.: svym zpusobem mi to je jedno, potřebuju obé, ale 742 raději :).
-> m8rinek: chtělo by to větší detail kuláku a pastorku (ale vypadá to že je to na 120tku)
-> David.: prima, dík
-> m8rinek: 742,3
-> Gryzly: Otík :-D
-> Petrson: www.meteleskublesku.cz/me
dia/.../04.mp3
Gryzly 31.08.11 07:36:58 napsal:
→ myschaak AZNP K.Hora: a uši sis myl? Jestli zaprší,
budeš tam mít beton a budou ti to odsekávat majzlíkem

→ myschaak AZNP K.Hora: a uši sis myl? Jestli zaprší,
budeš tam mít beton a budou ti to odsekávat majzlíkem

-> myschaak AZNP K.Hora: a uši sis myl? Jestli zaprší, budeš tam mít beton
potřeboval bych určit tyto pružiny dálka cca 30cm síla drátu je cca 11mm
Ok diky chlapi, keby to niekto chcel tak nech sa ozve. Mne je to na nič.

-> Gryzly: to jsem bohužel ještě nesedlal...jednou jsem dělal panu Pávkovi závozíka po stavbě ale to už si nepamatuju

-> alpin 27.08.11 20:27:55: Takovouhle gumu jsem tedy na žádným kile neviděl - leda že by nějaké to výrobní družstvo jako doplněk páchalo..-> xerox422
28.08.11 17:08:59: Ty "tahem zapni" jsou fakt univerzály, třeba 110LS ho měla na přídavný dálky mám dojem - na konzolce vlevo pod palubkou. Kolíbky jsou hodně podobný černým z 1000MB, v bílém provedení je má známej v Octavii Combi, leč nevím na co.. Na ten spodní bazmek jsem se tady někde ptal loni, měl by to být odrušovací kondenzátor, aby "nejiskřilo" rádio.
28.08.11 17:08:59: Ty "tahem zapni" jsou fakt univerzály, třeba 110LS ho měla na přídavný dálky mám dojem - na konzolce vlevo pod palubkou. Kolíbky jsou hodně podobný černým z 1000MB, v bílém provedení je má známej v Octavii Combi, leč nevím na co.. Na ten spodní bazmek jsem se tady někde ptal loni, měl by to být odrušovací kondenzátor, aby "nejiskřilo" rádio.
-> myschaak AZNP K.Hora: Aj V3S nebo S5T
-> Pavel P..: nebo t148
-> xerox422:
Bych řekl, že to je jedno, to se montovalo všude možně... Ty tahací třeba do Karosy na otevírání dveří (teda nevidím, co je na nich za znak, ale typ je stejnej).
Bych řekl, že to je jedno, to se montovalo všude možně... Ty tahací třeba do Karosy na otevírání dveří (teda nevidím, co je na nich za znak, ale typ je stejnej).
ty kolíbkové vpravo jsou ze staré octávky