-> mirco:
Dikes uz som to nasiel sice ako silentblok zvysleho capu ale uz ho mam
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pruzne lozko vlecka
-> Goody 23: v KE ho majú ak nebudú mať v MI
ahaa no to som ani nevedel dikes vazne
-> Goody 23: toto nieje problem kupit je to rovnaky silent ako na zvislom cape

-> minno: Dike uz som ho dal vonku len je problem v MI aby som hupil nove ....

chlapci dakujem aj ja hned zajtra to idem spravit dufam ze mi to pojde ... vcera som to skusa nejako dat vn a neslo t 

-> Rapi1: 

-> gabo00000: jo vcera sa my to podarilo tiez to niako neslo tak som to stoska nahrial a ked ta guma zacala horiet tak som po tom tresol kladivom vypadla ta stredna trbka a potom sa odlepila aj ta guma tak som ju vytrhol a rozrezal co tam ostalo parkrat tukol kladivom a hotovo bola vonku dnes ju idem kupit a vymenit

-> suri: mne nie..kym som to nerozpilil neslo nic
vypalit gumu a vonkajsia trubka ide tak ze date medzi roztvorene celuste zveraku a myslim 22 orechom buchnete par ran tazkym kladivom zatim vzdy isiel
som sa s tym trapil strasne vela a jediny spôsob je to vypalit na ohni a pak zarezat kusom kistom z pilky a vyklepat..
-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: jo ten som myslel diky

-> Rapi1: Je to silentblok svislaku... Normalne k dostani.
jo diky tak ja to skusim. nevite jestly se to da koupit novy?
mam takovy ojem ze to paśuje z predni napravy z rejdoveho cepu jinak fakrt diky za vsechny rady
mam takovy ojem ze to paśuje z predni napravy z rejdoveho cepu jinak fakrt diky za vsechny rady
-> petr s: Přesně tak
Já jsem ten střed s gumou,,odvrtal'' vytrhal a vnější prstej rozřizl pilkou na železo a krásně vypadl ven

Já jsem ten střed s gumou,,odvrtal'' vytrhal a vnější prstej rozřizl pilkou na železo a krásně vypadl ven

-> Rapi1:
vrtackem odvrtas tu gumu po celem obvodu,tak abys dostal to vnitrni pouzdro ven. Pak do te diry hodis pilku a udelas drazku skrz ten vnejsi krouzek (ale ne pres rameno).Tim strati predpeti ci co a uz jde normalne ven. Kdyby ne udelaj drazky dve naproti sobe ...
vrtackem odvrtas tu gumu po celem obvodu,tak abys dostal to vnitrni pouzdro ven. Pak do te diry hodis pilku a udelas drazku skrz ten vnejsi krouzek (ale ne pres rameno).Tim strati predpeti ci co a uz jde normalne ven. Kdyby ne udelaj drazky dve naproti sobe ...
-> Rapi1: Udělej ohen opeč špekáčky a potom to dej do ohně zbytek vyřežeš plátkem z pilky
-> Rapi1: mě se to na lisu nepovedlo musel jsem to pomocí důlčíku a majzlu prostě vymlátit ven