skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Denní počítadlo km - Fa
-> Gryzly: hadam ze uz aj umrel hambou 

Ještě jsi neodpověděl na to, jestli víš, že to dolní červené čísilko je desetina kilometru. Tzn. když to červený se otočí jednou dokola tak navrchu se sedmička přetočí na osmičku.
POZOR TO NEMUSÍ BÝT V MOMENTĚ KDYŽ JDE ČERVENÉ Z DEVÍTKY NA NULU
Muže to být klidně v přechodu 3-4, ale pokaždé stejně.
POZOR TO NEMUSÍ BÝT V MOMENTĚ KDYŽ JDE ČERVENÉ Z DEVÍTKY NA NULU
Muže to být klidně v přechodu 3-4, ale pokaždé stejně.
-> James1991: s dosažením xxx000 SI stejně vynuluj i tamto samozřejmě že budeš plus minus 50m ale to je fuk a uvidíš,.... joo stává s čísla tam sou přházený že se nepřetočí uplně nebo tak ale je blbost aby měřilo rychleji . . .
-> Gryzly:
Normální počítadlo šestimístné mi měří uplně normálně, ale to spodní(denní) mi měří o něco rychleji..
Normální počítadlo šestimístné mi měří uplně normálně, ale to spodní(denní) mi měří o něco rychleji..
-> James1991: V tom počítadle jsou ozubený kolečka. Pokud ti počítadlo celkové vzdálenosti (šest čísel) funguje správně, tak musí správně fungovat i čtyřmístné dolní počítadlo. Kór když jsi těch budíků několik vyměnil.
-> James1991: a nieje problem v tom ze cervene cislo su stovky metrov a nie kilometre? :D
-> James1991: to chceš říct že když jedeš 90 tak denní počítadlo přehazuje červený čísílka tak rychle, že je nejde vidět jak to tam rotuje ? :D
Asi mi nezbyde než to tu zabalit uplně
Zkusim to znova:
Už sem ve Favoritu vyměnil tři budíky a pořád mi denní počítadlo počítá snad metry. Normální počítadlo funguje bezproblému, ale jak to, že denní dělá takovýhle kraviny? Jinak nový typ budíků Favorit.
Díky

Už sem ve Favoritu vyměnil tři budíky a pořád mi denní počítadlo počítá snad metry. Normální počítadlo funguje bezproblému, ale jak to, že denní dělá takovýhle kraviny? Jinak nový typ budíků Favorit.
Díky
Tady se toho zas dozvim

Díky
Díky
Mno, možná se k tomu kolečku dostanu, takže teď otázka: Je to totéž, jako ze stofky to mozazný/hliníkový? Nebo který tam pasuje?
-> bitmap: fakt,takže příště beru do zoo tacháč a jsem zvědavej

Tohle kolečko teda asi těžko...
Kolecka koupis novy v mototechne za par desetikorun a zvladne je vymenit i opice

Takže abych scháněl málo jetej tachometr z fáčka... fajn.
Nebo to kuchnout a nacpat tam digitál
Nebo to kuchnout a nacpat tam digitál

-> Nepér: má
Jo, a nemá stodváca počítadlo jen do 99 999?
myslim škodu 120 a samozřejmně ostatní přilehlé typy, kterým se díky lidské neznalosti říká souhrně stodváci

Mno, tak jsem to rozebral a skutečně to asi nevyměnim... pokus o foto...
120 mi nic neříká

tacháč je vevnitř naprosto stejnej se 120
Kdysi se mi vysypalo to ozubený kolečko mezi hlavním a denním počítadlem, je to opravitelný a dá se sehnat nový?