skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
repase čtyřpístků- kde sehnat díly
Tak já koupil nějaký německý destičky a tam byly dvě pružinky a 4 závlačky normálně v sadě... 

Já jsem si tyhle "plíšky" dělal doma. Za hoďku nebylo co dělat 

-> stepan: ok kdyžtak se optej.já se zítra zeptam na nuselský jestli to náhodou nemají
-> Kilián: Můžu se ti zeptat jestli je ještě mají a kdyžtak koupit a poslat jestli chceš.
tak mi ještě řekněte kde to za ty peníze mají 

-> Kilián: přestřelený, normální cena je tak těch cca 50,- 2x zajišťovací pružina a 4x závlačka
ale cena výživná to je fakt 

díky.to kelly mě nenapadlo se ani podívat,protože v mototechně kde mají obvykle víc než v kelly mi řekli že tohle už dávno nevedou
-> stepan: já netvrdim opak...
-> m8rinek: Tak závlačky koupíš ve spojovacích materiálech za pár korun a 250 za dva kousky ohnutýho drátu je celkem přestřelená cena.
-> stepan: to je rozdíl mezi starejma zásobama a novovýrobou...
-> stepan: jinačí jsem ne našel, nebo líp hledat

-> krusa: Já to kupoval u nás v autodílech a i s těma závlačkama to stálo asi 40kč.
-> Kilián: Jestli myslíš, ten drát (nic jiného tu nevidim) tak to maj normálně v kelly.
vytáhnu starší téma.poradí někdo jestli se dají někde nebo od někoho sehnat plíšky co drží destičky ve čtyřpístkách?(viz již zde uveřejněná fotka níže)
-> havlik: www.renovak.cz/eshop/.../
katalog_ferodo_osobni_deta
il.php
-> kuba: Já bydlím v Losinách u kostela. Máš pěkný auto.
-> kuba: Já bydlím v Losinách u kostela. Máš pěkný auto.
-> FORM: take som v mojich 4piestoch nenasiel :D:D:D:D
-> FORM: tuto potřebuju
-> Gryzly: Sorry, uz jsem to vyplnil, auto delám V rapotíně skoro naproti poměnky. Nepracoval jsi náhodou v CERAMTECU?
-> gabo00000: no tam sou takovy pruzinky, nejni to klasicky perko, proste pruznej kus dratu, ja to taky nikdy live nevidel, jenom only foto...
-> Kloggie: ake pruziny
som rozobral moje 4piesty a ziadne pruziny som nenasiel

vyrábí vůbec někdo ješte ty nerezové pístky??? Rebelové už e-shop nemají....
to je divny, hele zkuste to taky. najedte na www.autodilykrc.cz a v e-shopu si najdete skoda 120atd a zkuste do vyhledavaciho policka zadat ty katalogovy cisla - me to u obou vyplivlo ze je to pruzina desticek, plisek nic:(
114-438180 pružinka 114-432120 plíšek.
Jinak ty pružinky jsou naprosto stejné u některých 1203
Jinak ty pružinky jsou naprosto stejné u některých 1203
nevíte někdo katalogový číslo těch pružinek a plíšků? já to objednávám přes net a pak si to v tý mototechně vyzvednu, ale potřebuju to katalogový číslo...v katalogu ND to nějak nemůžu najit. Diik
-> gabo00000: ty píšeš sám sobě jestli si nechceš něco koupit na ty 4pístky? Divné.
-> Syny: jj
-> gabo00000: Tys neco pil?

-> Gryzly: -> Saky: -> Saky: -> gabo00000: -> kuba: -> FORM: nechce sa to niekomu kupyt aj mne ... v okoly kosic nemaju nic na tie ...pp..oo...jj...ee...xxx 4piesty
-> kuba: kurna seš tu dva roky a nemáš vyplněnou ID kartu. Styd se. Mám to k tobě přes kopec. Já to kupoval v Šumperku.
aha tak to nic tys psal pistku ja cetl plisku-)
ty plechy jsem nabizel ja a jeste tady asi sest paru mam hotovejch.. nicmene cena byla celkem vysoka 200kc/par nebot v tom je rozpocitana cena lisovaci formy atd.. ja je hlavne delal sirsi na chladaky co delam a kdyz uz jsem mel formu tak jsem udelal i par klasickejch..
nechce niekto kupyt aj mne?????

Jájsem u nás koupil pístky á105kč, V Rýmařově kompletní sadu tesnění a prachovek.
Já mám i jeden novej plíšek místo těch pružinek.
-> Vita: Já to kupoval ještě to není ani měsíc. obyč pístek stál 92kč a s gumičkama a prachovkama za 910kč.
-> Vita: Já to kupoval ještě to není ani měsíc. obyč pístek stál 92kč a s gumičkama a prachovkama za 910kč.
sadu gumiček, odvzdušňováky, průtočné šrouby, závlačky, pružinky přes destičky, spojovací šrouby, šrouby držáků. Nic z toho není problém, pístky jen klasické ocelové, ty nerezové někdo dělal, ale kdo to nevím. Možná Rebelové.
Nazdar, mám dotaz, nevím už kde,ale někdo nabízel sady nerezových pístku do čtyřpístkových brzd, dál bych potřeboval sehnat gumičky, prachovky....je až s podivem,ale nic už v mototechnách nevedou:-((