skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Skryté ventilky.
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 05.01.2006 do 04.01.2012, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> venni: tos netušil viď :-)
-> vhml:
tak to je objev roku Václave...

-> vhml 04.01.12 08:51:19: A úplně nejlepší je speciální bezbarvej lak třeba na vagóny metra ("protisprejerskej&q
uot;).. No tom se špína (otěr z brzd třeba) ani neudrží.. jenom je velkej problém se k němu dostat
.

-> Jirik_Tuňák: ad cisteni kol. Hodne pomaha kdyz jsou strikly bezbarvym lakem. Jedny kola mame v metalize a muzou bejt zpraseny jak chces a jen to oplachnes hadici, plechace mam jen strikly syntetikou a bordel se zazira do barvy.
Měl bych mít každou chvíli hotová kola na Tuňáka a tak se k tomu znovu vracím.
Používáte někdo na votuzidlech dlouhodobě? Že bych si je objednal. Klasické osobní bereme Schräder. Tak by mě zajímalo, kdo máte vyzkoušené jaké značky apod. Nechtěl bych žádnou čínskou sračku, ta je schopna se rozpadnout v polovině.
EDIT: jo a ještě proč, páč mě sere jak se blbě čistí disky od brzd okolo klasického ventilku. Navíc budu mít kola bílá, tak tím spíš.
Používáte někdo na votuzidlech dlouhodobě? Že bych si je objednal. Klasické osobní bereme Schräder. Tak by mě zajímalo, kdo máte vyzkoušené jaké značky apod. Nechtěl bych žádnou čínskou sračku, ta je schopna se rozpadnout v polovině.
EDIT: jo a ještě proč, páč mě sere jak se blbě čistí disky od brzd okolo klasického ventilku. Navíc budu mít kola bílá, tak tím spíš.
-> U-Geen: samo jen krytky, to by museli rozrezat pneu....., ale byly primo k nim, takze stejne nesezenu
-> Jarda: celej celokovovej ventilek? :-)
-> U-Geen: ja uz mam jen jeden a to jsem 3x zlodeje vyplasil, ale pokazdy si 1 odnesl.......

-> U-Geen: Ty mám taktéž. 

-> U-Geen: jj ty sou moc fajn

ja mam celokovovy ventilky a vypada to dobre :-) nejsou to jenom takovy ty kryty na klasicky.
-> Jirik: raději dám "jen" chromové. některé vkusné čepičky se mi líbí..
-> Majkl: Každé auto má jinak udělanou dirku pro ventilek, takže někde jamka bude a někde ne. Každopádně to vypadá dobře.
-> Majkl: diky
kde to dostat? a co to stoji?
dobry, zauvazuju o tom, i kdyz se mi ta dira tam nezda

-> U-Geen: no jo vidiš soudruzi asi mysleli na vše .) alespn se člověk u benzínky nemusí plazit a vyfukovat hlínu :)
-> Johny Death: je tam evidentne krytka, to by mohlo bejt v pohode
-> Johny Death: Tak to bude zaflákané.

-> Jirik: a co když se to zafláká???
Co říkáte na tyto skryté ventilky ?
Docelu gut. Jde to jen na bezduš. alu kola.
Chromový jsou taky hezký, ale tady se vám zase na obvodu nevrtí nějaká opičárna a navíc to neláká lupíče chromových ventilků.
Docelu gut. Jde to jen na bezduš. alu kola.
Chromový jsou taky hezký, ale tady se vám zase na obvodu nevrtí nějaká opičárna a navíc to neláká lupíče chromových ventilků.