skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Seznam šroubů
-> Cempyk: je ve článcích
Ahoj, scháním taky seznam šroubů :) poslali by jste mě něco? díky moc :)
Mail: MartinCemper@seznam.cz Dík
Mail: MartinCemper@seznam.cz Dík
-> Pilot 105: Dik.
-> Pils: Předpokládám, že mluvil o Regnerovi, sídlí u zimáku, Radobyčická ul.
-> Jirik: A kdepa je v Plzni ta mototechna?
-> Pater: už je to ve článcích

já budu nechávat většinu starejch, nejsou many
to nemelo mit s vinem nic spolecnyho, preklep. ...pozinkovat...
-> Majkl: tak jestli ho odis do placu tak ti moc moc dik, taky se mi bude hodit
-> Pavel Korbelář: to chces davat novy srouby povinkovat?? daji se uz sehnat s povrchovau upravou
-> Pavel Korbelář: to chces davat novy srouby povinkovat?? daji se uz sehnat s povrchovau upravou
-> Labros: ja udelam celej komplet novej
-> Tuxik: -> Majkl: asi si moc nepomůžete, protože oba jste si ode mně vzali ten můj a Tuxík ho jen trochu předělal

-> Pavel Korbelář: no pocitam komplet tak 3000-4000 za srouby s podlozkama v zinku... uvidime no... dam se do toho asi o vikendu
Majklúv seznam

-> Pavel Korbelář: rolls asi myslel cely repas zadnej kyvky

-> rolls: tomu nevěřim 6tis za šrouby, je to teda sk ale..... dyť vzádu jich moc nejni
-> Pavel Korbelář: zadna kyvka 6 tisic sk
. ktovje kolko to bude vpredu

Na kolik to tak výjde? teď to taky dělám a jak jasem četl někde dávno ve článkách tak to bylo docela dost!
-> Majkl: to by mi bodlo, hlavne predna naprava, dopredu diik

-> Majkl: taky bych chtel ten seznam
sice mam svuj, ale ten neni kompletni
seznam sroubu, matic atd. na predni napravu + zadni kyvku skoda.edison-radotin.cz/s pojmat.pdf

seznam sroubu, matic atd. na predni napravu + zadni kyvku skoda.edison-radotin.cz/s pojmat.pdf
-> Sušenka:

-> Majkl: Chvatit, spasibo 

-> Sušenka: jestli chces ja z toho udelam velikej seznam a dam to do clanku.. ale behem mesice

-> Pilot 105: A neposlal bys mi to takyyy, mooooc prosim smutne koukam
Napravy me cekaji v zime a tohle by bodlo...

-> Pilot 105: urcite jo, diky moc uz sem koukal
-> Majkl: Nemáš zač, snad ti to pomůže.

-> Pilot 105: díky moc pošli
-> Majkl: Něco mám, pošlu ti to a uvidíš zda to bude k něčemu.

na vlečku už jsem mu to poslal
dělal jsem si to (vypisoval z katalogu) když jsem repasoval vlečku. Psal jsem si třeba i ČSN, kvůli pevnosti.
dělal jsem si to (vypisoval z katalogu) když jsem repasoval vlečku. Psal jsem si třeba i ČSN, kvůli pevnosti.
-> Jirik: to se mi prave nechce tam chodit se sroubama a psat si pocet :-(
jako ja nemam problem si ten seznam vyrobit ale napadlo me jestli to uz treba nekdo nema abych si usetril praci
jako ja nemam problem si ten seznam vyrobit ale napadlo me jestli to uz treba nekdo nema abych si usetril praci

Já mám tady v Plzni výhodu v tom, že zajdu k pánovi do také menší mototechny a tam řeknu co právě dělám a on mi dá vše potřebné.
Mimoto tam má kakalog a dle něj mi to pěkně na počet vyskládá na pultík.
Když ti neporadí nikdo tady, tak zkus autodíly Škoda a tam maj ty kakalogy.
---
Přinejhorším vyšroubuj vod každýho jeden a vyraž na nákupy.
Mimoto tam má kakalog a dle něj mi to pěkně na počet vyskládá na pultík.

Když ti neporadí nikdo tady, tak zkus autodíly Škoda a tam maj ty kakalogy.

---
Přinejhorším vyšroubuj vod každýho jeden a vyraž na nákupy.

nemáte někdo doma vypsanej komplet seznam šroubu podložek a matek co jsou potreba:
A)na přední nápravu
B)na vlečku
C)na podvozek obecne (uchyceni krytů podvozku, nádrže, rozvodek na brzdy, atd atd)
chci vsechny koupit nový a nechci chodit na víckrát, tak se ptám jestli to doma nekdo nemá nebo jestli to budu muser udelat sám
A)na přední nápravu
B)na vlečku
C)na podvozek obecne (uchyceni krytů podvozku, nádrže, rozvodek na brzdy, atd atd)
chci vsechny koupit nový a nechci chodit na víckrát, tak se ptám jestli to doma nekdo nemá nebo jestli to budu muser udelat sám