-> J3STER: je to možné, to by se muselo vidět ;-) Brzdama to ale rozhodně není.
Kdyby měl vývěvu, může na ní posilovač připojit a slyšel by jestli přepouštěcí ventil při sešlápnutí pšouká.
Doporučuju celý posilovač vyměnit, je to nebezpečná závada.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Občas tvrdý pedál
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 25.09.2012 do 25.09.2012, založil/a black_devil
-> Markop: Že by ventilek posilovače?
Pokud ti tvrdne pedál, je to posilovačem.
-> Placko: Ty seš pedál.

-> J3STER: Repas třmenů jsem taky dělal :( Co můžu vykoukat na posilovači? Měnil jsem válec, asi před čtvrt rokem, který tekl, dělal jsem nový brzdy jak vpředu, tak vzadu. Brzdovka je taky nová, takže asi jen ten posilovač.
-> black_devil: Tak rozdělej, vyčisti, a přegumičkuj třmeny. Mě rapid taky moc nebrzdí a musím vyčistit čtyřpísty od bordelu co tam určitě bude usazený.
Určitě ty samostavy prověř.

Určitě ty samostavy prověř.
-> J3STER: Samostavy na prdeli? To by aspoň předek zabral, né? Jenže on se ten předek ani moc nepředklání. No nic, zkusím to ještě nějak vypozorvat a dám vědět. Mám pocit, že to dělalo hlavně v zimě.
J3STER 25.09.12 17:07:20 napsal:
Taky ho mám občas.................. tvrdý.
Můžou to dělat samostavy.pedál

Můžou to dělat samostavy.pedál

Můžou to dělat samostavy.

Můžou to dělat samostavy.
-> OndraKrupi: to tady ale řešit nebudeme
Je to jen poprvé, pak jde pedál už úplně normálně a tvrdost se nemění. Prostě vyjedu od baráku, to brzdu skoro nepoužiju, dojedu pod barák na křižovatku, chci to zadupnout třeba ze 60-ti, pedál je tvrdej, je zhruba v polovině, možná by šel ještě dál, ale to bych musel pořád zabrat. Pak už to bejvá v pohodě.

Je to jen poprvé, pak jde pedál už úplně normálně a tvrdost se nemění. Prostě vyjedu od baráku, to brzdu skoro nepoužiju, dojedu pod barák na křižovatku, chci to zadupnout třeba ze 60-ti, pedál je tvrdej, je zhruba v polovině, možná by šel ještě dál, ale to bych musel pořád zabrat. Pak už to bejvá v pohodě.
někomu tvrdne pedál někomu něco jiného
nějaká vada kolem posilovače . dělá to jen "poprvé" nebo to postupně měkne?

nějaká vada kolem posilovače . dělá to jen "poprvé" nebo to postupně měkne?
Zdar, chlapi, potřeboval bych radu. Občas se mi stane, že když auto chvíli stojí, já pak chci někam jet, jedu jedu a když mě čeká třeba první brždění na křižovatce, pedál je tvrdý, níž už skoro nejde, ale auto jede dál. Brzdy jsou odvzdušněný. Udělá to takhle jen na poprví a pak už dobrý. Čím by to mohlo být? Posilovačem? Jinak se jedná o fáčko.