skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felda brzdove kotuce
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 13.08.2012 do 24.08.2012, založil/a Ramzes II.
vymenene, odskusane, funkce dosticky isly nakoniec neco troj pismenkove nemecke rdg alebo rgd alebo co ja viem, nwm co. dôlezité je ze to uz nepiska a trase o nieco menej :D
-> stepan: ani neviem kolko mali tie moje ale v strede prasknute a po bokoch olupane
-> castrol: Jak komu. Já je mám na fiestě asi 10 000km a nepraskaj.
-> Ramzes II.: ferodo platnicky nedavaj praskaju
-> suri: ferrodo aj platnicky... no tak dik uvidime co sa stane ... idem skusit :D
-> Ramzes II.: jj tú , aké kotúče - značku si kúpil a aké platničky ?
kedže ideš meniť platničky aj kotúče musíš do strmeňa zatlačiť piestik , buď silným šroubovákom ešte na zloženom strmeni zapáčiť platničku , alebo zobrať stolársku zvierku a zatlačiť ho ňou ... prípadne si odsaj z nádobky nejakú kvapalinu nech ti to pri zatláčaní nevytečie von
kedže ideš meniť platničky aj kotúče musíš do strmeňa zatlačiť piestik , buď silným šroubovákom ešte na zloženom strmeni zapáčiť platničku , alebo zobrať stolársku zvierku a zatlačiť ho ňou ... prípadne si odsaj z nádobky nejakú kvapalinu nech ti to pri zatláčaní nevytečie von
-> suri: no platnicky chcem dat tiez nove, ja len ci ma nieco neprekvapí... no myslel som aj ja zhruba tak nejak ... diki moc tu skrutku na naboji myslis tu malu na krizovy srobovak co mam aj pribalene v krabici pri kotucoch vsak :D
-> Ramzes II.: 2 skrutky na strmeni zozadu na 14 klúč a jednu skrutku na náboji
nie je na škodu ale rozobrať aj dve šrobiky na 13 klúč , vybrať platničky , skontrolovať , očistiť plochy po ktorých sa pohybujú a zložiť
nie je na škodu ale rozobrať aj dve šrobiky na 13 klúč , vybrať platničky , skontrolovať , očistiť plochy po ktorých sa pohybujú a zložiť
takze zase raz som tu... s jednou otazkou... idem ich menit za nove... otazka staci odsrobovat brzdy, ptm ten maly srobyk na krizovy srobovat a hotovo???? ci je tam toho viac??? dakujem
-> auto-point: to mi na geometrii povedia ne????
Neřešit a koupit nové, stojí pakatel. Dál proměřit házivost nábojů, zda není chycené i ložisko.
-> Ramzes II.: to mozno pride tiez 

-> suri: tak sused ma sustruh tak skusim
-> castrol: uz som sa zlakol ze musim zas menit capy :D dik
-> castrol: uz som sa zlakol ze musim zas menit capy :D dik
do 11,5mm sa hraj , ale pri tej cene

-> Ramzes II.: hej islo
-> castrol: este to je dost hrube kukal som na inej felde 2000 rocnik a ja ich mam hrubsie... takze by to islo???? moze to byt moj problem s tym trasenim volantu?
ak su este v tolerancii zrovnat na sustruhu
dobry podvecer... len taka laicka otazka, mam krive brzdove kotuce na felde 1,3 mpi, chcem sa opitat ci sa to da nejak vyrovnat alebo kupit nove? moze to mat za pricinu ze my trasie volantom??