skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Elektrický posilovač řízení do Šáde
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 12.08.2012 do 14.08.2012, založil/a Darkmirage
JJ ale přemejšlim i že bych to hodil do 120 a neničil bych si tu svoji krásku :-)
-> Darkmirage: To chceš na tu 105S ?
-> darklord: Tak to je taky pravda no 
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já sem ujetej člověk, takže musíš chápat, že mam dost ujetý nápady

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já sem ujetej člověk, takže musíš chápat, že mam dost ujetý nápady

Poraďte mu jak na to a nebo přestaňte blbě mlejt, jaká je to blbost.
-> Darkmirage: Ale to tam můžeš mít třeba 8 baterek a stejně ti to výkon motoru ubere, přece se musej dobíjet.
Já teda nevím. Podle mě totální blbost. Na závoďáku mi jde točit volantem skoro stejně jako na autě s posilovačem. A hlavně se mi líbí, že líp cítím kola a pro řízení mám celkově lepší cit než s posilovačem.
-> darklord: I pokud ma rad skodovku 
Kazdopadne mi to prijde ujety...
-> Darkmirage: Co furt vsichni maj s druhou baterkou smarja? To je ujety, radsi jednu velkou.

Kazdopadne mi to prijde ujety...
-> Darkmirage: Co furt vsichni maj s druhou baterkou smarja? To je ujety, radsi jednu velkou.
-> Darkmirage: vsetko ide, ale ak chces mysliet na drahu polovicku tak byt tebou jej nedovolim skodovkou jazdit 

-> stepan: s výkonem bych si asi hlavu nelámal..nějakej silnější alternátor a druhá baterka by to vyřešila (v plánu je víc elektroniky a i tak budu tohle muset řešit)
-> palinator: Na škodovce sem začínal jezdit..hodně sem se na ní naučil a strašně rád se do ní vracím, ale někdy jsem na to moc unavenej(asi jen sugesce
), ale hlavně myslím tam hodit ten posilovač pro něžné pohlaví.
přece jen musim trošku myslet na svou drahou polovičku 
Je to jen uvaha, zda by to šlo a zda s tim má někdo zkušenosti
-> palinator: Na škodovce sem začínal jezdit..hodně sem se na ní naučil a strašně rád se do ní vracím, ale někdy jsem na to moc unavenej(asi jen sugesce

Je to jen uvaha, zda by to šlo a zda s tim má někdo zkušenosti

toto sa do pretekárskych žigulákov montuje..inak na škodovke by to tiež malo svoj efekt, ale neni nad poriadne zgenerálkovanú hrebeňovku-to sa riadi lepšie ako zo servom

-> stepan 12.08.12 00:43:32: alebo tak 

-> Darkmirage: skoda-virt.cz/cz/.../1725
-2-4v6-30v-david-v6
-> Darkmirage: přestěhoval si do kufru motor? že potřebuješ posilovač?
-> Darkmirage:
Když už chceš jezdit škodovkou, tak nebuď tak zhejčkanej.
Když už chceš jezdit škodovkou, tak nebuď tak zhejčkanej.
-> Darkmirage: Ale posilovač ti zbytečně bude žrát výkon, kterýho nemáš zrovna na rozdávání.
-> stepan: Já sem to tady hledal..i sem to zadával do vyhledávání a nikde nic.. A hřeben by to asi vyřešil..ale hřeben má každej
málo kdo tam má pořádnej posilovač 

EPS ma aj Punto 2 a 1tkova Fabia po facelifte 

-> castrol: Raz? Tak 100x. 

mne sa zda ze sa to tu raz riesilo
-> Darkmirage: daj tam hreben a nespekuluj 

-> Darkmirage: A to potřebuješ? Vždyť u škodovky jde řízení docela lehce. Jinak teda dá se udělat všechno, stačí chtít, ale pochybuju že to někdo má, protože to není moc potřeba.
a nemyslim použít přesně tenhle typ.. jsou i jiný typy EPS.. vim že EPS má Fiat Panda 2006 nebo VW Polo (nevim kterej r.v. ale taky to bude nějak kolem 2006)
Zdarec hoši,
neslyšel tady někdo o tom kde sehnat Elektrický posilovač řízení nejlevnějc, a že by ho někdo narval do užovky nebo Mka? Dost sem totiž nad tim přemejšlel..trošku sme googlil a našel tohle mgaguru.com/mgtech/.../sr 301.htm Nebude to asi uplně nereálný.. Co myslíte vy?
neslyšel tady někdo o tom kde sehnat Elektrický posilovač řízení nejlevnějc, a že by ho někdo narval do užovky nebo Mka? Dost sem totiž nad tim přemejšlel..trošku sme googlil a našel tohle mgaguru.com/mgtech/.../sr 301.htm Nebude to asi uplně nereálný.. Co myslíte vy?