skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dotaz škoda podvozekk
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 07.08.2012 do 07.08.2012, založil/a ŠKODA VARAŽDIN
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Nwkt
-> OndraKrupi: na feldě je přece vepředu úhlopříčníková a vzadu möbiova
-> Peťa Klíč: ty seš ale koumák člověče
teď přemýšlim co mam na feldě

vite co mě kluci napadlo? když je kyvná polonáprava.... tak musí celá náprava být potom kmitná ne? protože kyv je polovina kmitu.. takže vlastně ty nápravy co nejsou vlečený (ani rejdový) že se jim říká kyvné (lidově kyvky) je blbost, protože by měly být kmitné (tedy kmitky)
aha diky borci!:)
jen tomu rejdovemu moc nerozumim!to je zase nejaka dalsi konstrukce?
jen tomu rejdovemu moc nerozumim!to je zase nejaka dalsi konstrukce?
Zas si tu z nás niekto strieľa

-> ŠKODA VARAŽDIN: koukam ze zacinas objevovat ameriku

-> ŠKODA VARAŽDIN: byl by to technologický postup vzad doporučuji vyměnit ...
ale mechanika
ale mechanika

-> ŠKODA VARAŽDIN: ty máš vlečený podvozek? to je špatně! dej tam rejdový, bez toho ti to nebude fungovat 
nekecám strejda měl taky vlečený podvozek a nefungovalo mu to, tak tam dal rejdový a už mu to funguje!!

nekecám strejda měl taky vlečený podvozek a nefungovalo mu to, tak tam dal rejdový a už mu to funguje!!
-> ŠKODA VARAŽDIN: konstrukcny rozdiel zadnej napravy ..
A co to tedy ke to vleceny (vlecka) a to kejvaci,jako konstrukcni rozdily neceho?ja tomu prave moc nerozumim!:)
-> Tomaso435: :D
-> ŠKODA VARAŽDIN: Zdar, no to si piš :-D
zdar zejo ze je to blbost!:)
-> ŠKODA VARAŽDIN: mechanik je evidentne nejaky jednoduchy, na rapide je vlecka od vyroby, nechaj to tak jak je
Mechanik asi nebude uplne ten nejlepsi...
zdar hele a co mam hledat kdyz tomu vubec nerozumim a nepochopil jsem ho?:D
vyhladavanie
zdar borci mechanik me rikal ze mam na rapidu podvozek vlecnej a ze tam mam dat kejvaci no ja jsem to vubec nepochopil! tusi nekdo o cem je rec a jakej je v tom rozdil,pokud to neni blabol tak co je lepsi?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Nwkt