Co to vůbec je "HP Sporting Special"? To jsem ještě neviděl...
Jaké jsou hodnoty snížení jednotlivých drážek si můžeš snadno přečíst na stránkách výrobce:
Stavitelnost:
snížení světlé výšky vozidla - drážky na tlumičích přední tlumič:2/3/4 cm zadní tlumič: 1,5/3/4,5
Verze tuning: přední tlumič: 3/4/5/6 cm zadní tlumič:3/4,5/6 cm
Jestli máš verzi tuning nebo klasickou poznáš třeba podle nálepky na tlumiči. Ale i bez ní se na to stačí podívat a použít hlavu, jak už bylo řečeno, všechny jsou od sebe stejně daleko.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zistenie znizenia Hp Sporting Felicia
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Než založíš nové téma, použij hlavu nebo vyhledávání.
Zastavil:dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> myrace: Vsechny drazky jsou od sebe stejne daleko, tak se na to staci jen podivat.
No len keďže to nepoznám, to neviem určiť, ten podvozok je zložený a nechcem to rozoberať. Je na najnižšej drážke a 2 sú vidieť. Lenže neviem, či celá tá miska náhodou neprekrýva 2 drážky...
základ má 3 drážky a tuning 4 ne?
-> myrace: Kolik tam mas drazek? Tusim, ze se dela klasicky se 3 drazkama a tuning s 5. Ja mival klasiku se trema a predek jsem jezdil uplne dole a zadek na stredu. Odhadem byl ten predek niz tak o tech 5-6cm.
*predosly 

Kupil som podvozok HP Sporting Special, predosli majitel mi vsak nevedel povedat, ake znizenie je mozne nastavit. Kedze sa robia 2 verzie, pred montovanim by som si to rad overil. Pripadne, keby mi niekto mohol odmerat pri podvozku -6cm, aka je vzdialenost od spodnej misky po spodny okraj tlmica. Diky za rady

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Než založíš nové téma, použij hlavu nebo vyhledávání.