skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vystuženie napravnice M
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 19.07.2012 do 24.07.2012, založil/a šípka 120 l
-> šípka 120 l: Spíš jde o to jestli je stejnosměrná nebo střídavá.
Možem sem hodit foto zaťial mám pozičanú od kamaráta je to kúpna ale dáka lepšia dal za ňu hodne,prvú nápravnicu idem vyhodit niekto mi drgol do zvaračky dalo sa 80 A a prepalil som ju pri zvarani ale už mam druhu skoro hotovu ta sa zvarala lepšie ,už len čakam na objednané výstuhy.
-> šípka 120 l: A jakou máš svářečku?
-> MOLSO 20.07.12 10:29:57: -> šípka 120 l: prave si prisiel o pivo 

-> šípka 120 l: no stavme sa ... rozvrtaj bodove zvary a odlep od seba tie 2 kusy vyliskov ... a ak nebude na spoji a vnutri hniloba mas u mna pivo 

-> šípka 120 l: akoze neviem ci elektrodou nieco vystuzis .. to akurat prehrejes, zvar vydrzi a zoslabene to bude vedla zvaru ..
Tato neje hnilá do detailu som ju vyskladal jazdila tri mesiace potom som nabural auto a teraz som ju celú rozobral a vystužujem ju očistenu som ju mal dobre ,ved na bodyčko by som nič nezavaril to by bolo len pokrcane nie zvarene.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: skor tam bude rez nez resistin 

-> šípka 120 l: A máš určitě stejnosměrnou svářečku, jo?
-> MOLSO:
Nebo naopak vosk, rezistin...

-> šípka 120 l: aalebo je ta napravnica v spoji hnila a ta hrdza medzi plechmi prska
-> šípka 120 l: jen se ptam pac zinkovany nebyly, asi to mas spatne ocisteny nebo spatne nastaveny proud a blbe si to provaril. 

Kuladmin 19.07.12 22:44:27 napsal:
→ šípka 120 l: a prosychr se optam svarel si uz vubec
nekdy? a ted nemyslim poprskany plot apod.
No moc krát sice zvaracký nemám ale viem zvárat ,,no zvaral som pár áut,buginu,atd doma čo treba ale o to nejde chcel som len zistiť či ich zinkovali napravnice to je všetko.
→ šípka 120 l: a prosychr se optam svarel si uz vubec
nekdy? a ted nemyslim poprskany plot apod.
No moc krát sice zvaracký nemám ale viem zvárat ,,no zvaral som pár áut,buginu,atd doma čo treba ale o to nejde chcel som len zistiť či ich zinkovali napravnice to je všetko.
-> šípka 120 l: na to je lepsie cocko
-> šípka 120 l: a prosychr se optam svarel si uz vubec nekdy? a ted nemyslim poprskany plot apod.
šípka 120 l 19.07.12 22:42:49 napsal:
Zvaračku som mal kvalitnu zvaral som bazickimi elektrodami eb – 121
,2,5kami. pannu madovu...
Zvaračku som mal kvalitnu zvaral som bazickimi elektrodami eb – 121
,2,5kami. pannu madovu...

-> šípka 120 l: Mas je ocisteny? dobre ocisteni? a cim to svaris? mas spravne nastaveno?
-> šípka 120 l: mas to dokladne opucovane co je to za zvaracku ?
Zváračku som mal kvalitnú zváral som bazickými elektródami eb - 121 ,2,5kami.
Tak tie boky ked som bodoval tak to čudne zvaralo.dosť
-> šípka 120 l: nie nezinkovali sa
Viroba
Otryskat.

Zdravim chcel by som sa opítat čo robit aby sa mi čo najlepšie vystužovala napravnica ked som dnes zavaral bočne zvary na vystuženie nejak mi to prskalo ako keby je v pozinku robili sa tak že sa po zvarení vo výrobe zinkovali??