poloosa nebo převodovka ???felda

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 02.07.2012 do 13.07.2012, založil/a Tomáš Třeštík
řadit dle data
21:12:22
13.07.2012
Tomáš Třeštík
tak jsem zjistil že to dělá úplně něco jiného 8 alespoň že se to dá bez obtíží vyměnit 6 a to bouchání mi dělá držák silentu co je zespoda na nápravnici tam u převodovky..ale nechápu jak se mohl tak pokazit ?
18:59:00
02.07.2012
Maťulo
-> růža: jj presne jak pises! aj mne sa zadrhava LP kolo... ked je sucho je to v pohode, iba to mikne a ide dalej, ale ked je poprsane a mokro, tak uz je to adrenalin ist s tym viac jak 100kmh... najprv som si myslel ze to robi pridrety klb, ale robi to aj po vymene klbu za novy...
18:49:34
02.07.2012
růža
Na naší feldě 1.6 se taky ozývaly rány při rozjíždění a řazení až se jednoho dne sekla kola a auto šlo do smyku. Po rozdělání převodovky na mě vypadl kousek ulomeného zubu a ještě nějaký špony, který se dostaly do soukolí rozvodovky a ta se zasekla. Není to žádná sranda, stát se to ve vyšší rychlosti než jsme jeli tak už máme po autě.
18:33:46
02.07.2012
Maťulo
-> Tomáš Třeštík: mam rovnaky problem, nedavno som menil poloosi a ked som ich vytiahol, tak diferak normalen padol na dno obalu prevodovky... 1 tiez mi to bucha pri rozjazde, presne jak to tu popisujes a tiez pri preradovani na kazdu rychlost to buchne... a ked idem cca 50-60kmh na 4ke, tak pocujem bu bu bu bu bu bu bu... jak to mlati... tiez mam 165tis km... takze prevodovka uz je po smrti... 5
18:21:14
02.07.2012
Tomáš Třeštík
nn uložení nový a tlumič asi 5-10 tkm jetý...takže to vypadá na ten diferák..tak na to kašlu..3 dokud nebudu muset dělat spojku nebo se to rapidně nezhorší tak tam bude tahle převodovka...jinak díky za rady 6
17:30:00
02.07.2012
Kuladmin
Pokud je vule uz tady je to jasny jen jeste drobnost ciste nahodou horni ulozeni prednich tlumicu mas ok? Ty gumy tam nahore kdyz uz jsou vymlaceny vymackany tak pri kazdem rozjezdu resp pridani plynu a ubrani sebou trhnou cely tlumice a taky to pekne mlati. Ale to asi nebude ted tvuj pripad.
09:18:17
02.07.2012
Tomáš Třeštík
taky si říkám no na zpátečku jsem si toho nevšiml ale při všech ostatních rychlostech právě jo vždy při přeřazení 7 nejvíc na 1 a pak se to bouchnutí zmenšuje..nebo když uberu a pak přidám tak je to taky bouchne..
09:16:10
02.07.2012
Eidy
-> Tomáš Třeštík: To vypadá na diferák. Dělá to dopředu i dozadu, co? Zřejmě planety nebo satelity v difu.
09:07:11
02.07.2012
Tomáš Třeštík
zdravím mám problém..vždy při rozjezdu vždycky chvilku nic než zabraly poloosy a pak vždy rána právě než zabrala poloosa....teď jsem to rozebral poloosu vyndal a ten protikus k tripodu jsem tam nechal...a když s ním chci pootáčet tak právě v něm/nebo v převodovce je velká vůle než zabere...může někdo poradit zda bude stačit jen sehnat jinej nebo novej? ten protikus ? nebo celej komplet kloub ? a nemůže to bejt v převodovce ?je to 1,3 Felda.. a má 160tkm..dík za rady 6
Extreme Tyres