su.tech 28.06.12 21:10:11 napsal:
To jsou dnes už dnes ty příložky tak vzácné? Mám doma 4 funglovky tak
asi schovat jak tak koukám…
Mozes odlozit pri najblizsiej prilezitosti by som ich zobral
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prilozka patky
-> su.tech 28.06.12 21:10:11: u nás funglovky nehrozí......Na repas vlečku som dával staré v nie úplne najlepšom stave. Ani kyvkové u nás nedostať nové.
-> havlik:
-> Karlos (WIO46):
No já nemám moc čas tak už moc na "výlovy" dílů jako kdysi nejezdím, ale i tak si všímám, že to vpodstatě vymírá, že to čím jsem kdysi "pohrdal" nebo spíš mi to přišlo jako ne příliš zajímavé se stává pomalu nedostatkovým. Nj, doba zase pokročila a za chvíli budu shánět drobnosti z vraků a to asi už i na netu protože u nás už moc šrotišť kde je nějaká ta 120-tka natož Rapid není...
-> Karlos (WIO46):
No já nemám moc čas tak už moc na "výlovy" dílů jako kdysi nejezdím, ale i tak si všímám, že to vpodstatě vymírá, že to čím jsem kdysi "pohrdal" nebo spíš mi to přišlo jako ne příliš zajímavé se stává pomalu nedostatkovým. Nj, doba zase pokročila a za chvíli budu shánět drobnosti z vraků a to asi už i na netu protože u nás už moc šrotišť kde je nějaká ta 120-tka natož Rapid není...

-> su.tech: Já je sehnal nakonec po několika měsících a to jenom jetý. Kyvkový se daj sehnat za pár korun nový.
-> su.tech: těžko říct, já sem jich několik sad vyházel, sem mohl nazinkovat a prodávat za draho jako repasovaný díl
To jsou dnes už dnes ty příložky tak vzácné? Mám doma 4 funglovky tak asi schovat jak tak koukám...
-> havlik: jj,aby pak měl ten sysel ze Strašnic co prodávat

Tak na nějakých prospektech přece byla vlečka s kyvkovou patkou, tak asi pak věděli proč to změnili.
Když už kyvkové tak pořádně provařit a klidně navařit pásovinu kam to jde.
Kyvkové by som tam nedával. Myslím, že tie vlečkové by nemal byť problém aj vyrobiť v prípade núdze.
mam taky patky ze 120 na vlečce a vse v poho uz 6let

měl jsem dvě vlečky na díly, jednu garde a druhou rapid a na obou to léta jezdilo bez problemu taky.
-> Janco: vrakáče,někdo kdo má coupe/130 na díly
A kde sa daju zohnat neviete pretoze mam iba kyvkove.
Já na jednom Gardeti našel kyvkový,očividně to na nich jezdilo léta...a problém asi nebyl,já měl auto jen na díly..nejezdil sem s nim.
No. Já jsem tak ujel asi 5km. A pak jsem to pro jistotu vyměnil. Nedělal bych to. Vlečková je opravdu fortelnej ingot, a kyvková je takovej ohýbanej plíšek. To asi nebude jen tak.
Caute mozem pouzit prilozku patky zo 120 kyvky na vleckovu napravu?