skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ako zdvihnut "zadok" na Felicii
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Již několikrát řešené.
Zastavil:dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Jak zvednou/nakopnout zadek Felicie či Favorita už se tu řešilo nespočetněkrát... takže si to najdi.
-> Billislav: nektery tlumice maj oddelitelny misky, na kterych pruziny sedi. Na moji felde jsem budto jedny pridaval nebo otacel. Ted uz nevim. Kousek nahoru to ale slo.
Anebo dej na zadek plynokapalinovy tlumice, ktery se budou samy roztahovat a mas po problemu.
Anebo dej na zadek plynokapalinovy tlumice, ktery se budou samy roztahovat a mas po problemu.
taky jsem ted dal na feldu dozadu pružiny z kombika a zvedlo se to o kousek

Znizovat to mozem potom,ked tu budu cesty ako pre ludi na osobnych autach,nie tieto tankodromy ;-) Ale nie,to ma len tak napadlo,ze ako to takto skaredo zboku vypada,a ze preco je ten predok tak vysoko...hmmm,tlmicmi,a ja som bol v tom,ze tlmice boli pre vsetky verzie v serii rovnake,lisili sa struny...Ved sa mi zda ze som to tu uz niekde cital,musim to pohladat...
Tak třeba z VAN pluse no.

-> PodFuck3r: No, jenže felda pick-up má zadek řešenej uplně jinak. Tam nejsou péra a tlumiče jinde, ne souose.

hladaj riesilo sa to tu za poslednu dobu casto
Zvednout? tady se řeší jak auta snížovat,né z nich dělat SUV :D zkus tlumiče z pickupu,ty jsou tužší,takže by se to mohlo trochu zvednout
Zdravim...Odkedy som na felde dal dopredu Kayaba Excel-G tlmice,predok je nejak vyssie ako by mal byt,neviem cim to moze byt,auto vypada ako skoda 120 s poriadnymi ackami,a rozmyslam teraz ze ci by slo nejak jednoducho zdvihnut zadok...Radili mi ze dat len dozadu pruziny z Felicie combi,ze bude vyssie,a jazdne vlastnosti sa nejak nezhorsia a bude to vypadat cele krajsie,co poviete?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Již několikrát řešené.