skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Elektrony
-> Toušík: ked mas pripravok niet ocom ale len tak rozmerat a vrtat toho by som sa bal 

Nechápu vaši debatu.. Já ješte loni frézu neměl, udělal jsem si přípravek jinde a vrtak jsem to na tej stojanovce. Mám to přesně tak nevím co je v tom za problém.-> stepan: Jen největší pakárna bylo si sehnat sedla ale na CNC není problém nic.. Taky by se doma malé hodilo :D
-> madit2: máš ty kola? Pokud ano tak to snad vidíš, pokud ne, kup si je ode mě, na tyhle náklady se stejně dostaneš ;).
ako to je zo stredovou dierou
-> myschaak AZNP K.Hora: Já nevim jak u tebe, ale můj kolovrátek příklep ani nemá.
A na co svěrák, podržíš v ruce, ne? A vrták stačí činskej, však je to jen hliník. 

-> madit2: Však sem to nepsal jen tobě, ale vim, co jsou některý lidi schopný udělat.
-> stepan: normálně....bez příklepu ve svěráku vidiákem

mam prax v strojarkej firme tam je vsetko www.support-business.com/
imgp/36562.jpg
-> m8rinek: Napsal sem to proto, že tu jsou odbornící, který by to převrtávali klidně kolovrátkem.
-> stepan: s CNC bych to nepřeháněl :))). Přecijen to tak náročné není, ale zakladatel to asi hodlá prostřelit pistolkou :D.
-> madit2: Pomůcka na převrtání je frézka s děličkou nebo lépe cnc, ne že tě napadne vrtat to na stojanovce.
-> madit2:
To snad ne... kdyz pises ze to chces prevrtat na roztec 4x130, tak uz vis vlastne vsechno. 4 diry 12mm po 90stupnich lezicich na kruznici d=130mm. Nebo se podivej na ten odkaz a uvidis to ostatni tj. ze musis jeste vytvorit kulovou dosedaci plochu pro matky.

diky za info nahodou neaky rozmer vykres alebo pomocka na to prevrtanie
-> Toušík: -> m8rinek: Takze za chvilku jich tady bude vic jak jinych origo 4x130 kol napr. Jupiku.
-> madit2: Já dělal taky už 5 sad. Jen nevím jak je to s palcema ale já měl 5,5.
Jezdi je tu hodne lidi, takze prevrtat pujdou bez problemu. Jinak lehka a pekna kola, takze smele do toho.
m8rinek to robil