skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jedno bod nechce ject
-> LoOoLiK: zkus zapalovaci civku to dela 90procent zavad, a dej si tam nejaky normalni ne polsko ani cinu to je na 14dni- treba facet tesla a tak...
zkusim :)
-> LoOoLiK: Tak zkus aspoň ty kabely zkontrolovat jestli nejsou někde odholený- no prostě jestli se to někde nezkratuje.
Všechny, po jednom jsem to nezkoušel
-> LoOoLiK: JAko jen kablik na kontrolku - zarovicku nebo to plus co tam je? jestli to + nemas to tam nekde zkratovany? koukni na to je tam plastova jako podlozka aby se to nedotikalo obalu ktery je minus.
Kdyz odpojim alternator tak to jde a jak ho zapojim tak to zase dela
-> LoOoLiK: Trošku tě nechápu- když vytáhneš jaký kabely? odkud? Pak už to teda nedělá... ? pak je tam vrátíš a zase to dělá?
Tak jsem na to přišel ! Dělá to alternátor ! ale když jsem vytáhl kabely ale když je zandam tak to dělá furt ! :( tak to nechápu, dal jsem tam jinej a dělá to to samé. Co stím teĎ ?
-> Kuladmin:
výfuk za to nemuže (pokud neni ucpanejn-- KAT??)
da se jezdit i bez zadního dílu na BMM
-> LoOoLiK:
odpoj lambdu
očisti čidlo na převodovce
odpoj čidlo teploty na sání i bez něj to taky jede
odpoj aspoň na par minut baterku - rest počítače
pod víčkem rozdělovače vše ok?? (mě se rozletěl palec a taky to nahovno jelo:-)
edit:
voda v zapalování-kabelech?? neproskakuje někde jiskra?
výfuk za to nemuže (pokud neni ucpanejn-- KAT??)
da se jezdit i bez zadního dílu na BMM
-> LoOoLiK:
odpoj lambdu
očisti čidlo na převodovce
odpoj čidlo teploty na sání i bez něj to taky jede
odpoj aspoň na par minut baterku - rest počítače
pod víčkem rozdělovače vše ok?? (mě se rozletěl palec a taky to nahovno jelo:-)
edit:
voda v zapalování-kabelech?? neproskakuje někde jiskra?
me ted jeste napadlo nemas rozsypanej vyfuk ? hlavne zadni dil
-> LoOoLiK: Nemáš v háji Lambdu?...jako já?
...když jsem šlápl na plyn dusilo se a mělo tendenci hned chcípnout...do kopce to ztrácelo tah a šel jsem kvaltama dolů
Zkus lambdu odpojit a testni to bez ní

Zkus lambdu odpojit a testni to bez ní
To auto dlouho nevydrží je to v minimálních otáčkách skoro chcípne a po chvilce chcípne to je hrozný. A diagnostiku nemam :/ zkusim palivo ale nwm :( zničeho nic
-> LoOoLiK: pichni na diagnostiklu nastartuj a sleduj hodnoty co z toho lezou.
A prosychr natankuj jinej benzin at mas jistotu.

tak jsme zkusily filtr, čerpadlo, vyčistily klapku. a svíčky a furt to dělá :( nevíme co dál
Tak pokud se ti to stalo po natankovani apod tak klidne muze.Zvlaste pokud jsi tankoval u neceho pofiderniho apod. Nebo to nekde silne saje falesnej vzduch koukni pak na vzduchovej filtr apod. Jeste muzes ocistit prosychr cidlo polohy klikovky je magneticky takze na nem byvaji kovovy spony kdyz ho vytahnes. A hlavne koukni pod to vicko rozdelovace.
BMM je tak jednoduchy az....
BMM je tak jednoduchy az....
tak mě se zdá že to je benzínem :/ kdyby to jelo na 3 válce tak to aspoň jede ale takhle vůbec prostě nechce jít za plynem a motor už uplně cuká a to neni přidanej plyn a nic. Neni to tím že by se něco dostalo do paliva a teď to musim vyčistit ?
nejede ti to jen na 3 valce? tzn svicky kabely vicko a palec
????
??
Ahoj mam problém u felicie jednobodu. Felicie jezdila normálně a z ničeho nic se začala dusit a teď když to nastartujem tak se dusí když přidam a motor běží uplně na hovno :/ skoro k tobu aby chcípnul