skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Slientblok prevodovky Felicia
-> Billislav: je to len doraz , nový má vôlu cca 3mm , nadoraz nie je , ak máš odtrhnutý silentblok dole vo vzpere , prípadne na pumpe tak vieš závadu
Diky za tip,tie silentbloky tam vypadaju velmi zaujimavo,som nevedel ze to niekto nieco taketo vyraba...
bude mít vůli menší,ale tim to nevyřešíš...
No vidiš,tak to všechno poměň a uvidíš kor když je to na kaši..nejlíp všechno najednou,když dáš jeden tak vlastně ty ostatní v hajzlu předaj práci jemu a za chvilku seš tam kde na začátku..
skoda-virt.cz/cz/.../9247 -podvozek-tvrde-silentblok y
No vidiš,tak to všechno poměň a uvidíš kor když je to na kaši..nejlíp všechno najednou,když dáš jeden tak vlastně ty ostatní v hajzlu předaj práci jemu a za chvilku seš tam kde na začátku..
skoda-virt.cz/cz/.../9247 -podvozek-tvrde-silentblok y
Aha,jasne,cize aj ked dam novy,aj na tom je vola,to som potreboval vediet...Ale akurat som mal auto na rampe,a uz asi tusim,ten silentblok co je na prevodovke odspodu je komplet odtrhnuty,a to uz nevravim o zadnom silentbloku ramena na lavej strane,ten ako keby tam ani nebol,a lieta to v tom ulozeni...
Což vůli má i nový,tam je to čistě evidentně o dorazech. Pokud ti to dělá až takový bordel budeš mít asi v háji silentblok motoru na v. pumpě nebo třeba i na převodovce.Tohle jak odejde je to vážně zábavné a výměna taky
pokoukej pořádně kde co,stačí vzít za motor a kvedlat.
Pokud bys něco kupoval a nevadí ti tvrdší projev a sem tam nějaký vybrace dej tvrdé silenty od Pemita ty serie to je katastrofa,kor ty dnešní

Pokud bys něco kupoval a nevadí ti tvrdší projev a sem tam nějaký vybrace dej tvrdé silenty od Pemita ty serie to je katastrofa,kor ty dnešní
Zdravim,mozno sa spytam uplnu blbost,ako najvacsi amater,ale vrta mi hlavou,na Felicii MPi 2001 1.3 ten silentblok ktory je zvrchu na prevodovke,taky stvorec s gumou dookola,aka tam ma byt medzera medzi tymi dvoma gumenymi vystupkami na dvoch protilahlych stranach a tym hlinikovym stredovym kusom (stvorec pri pohlade zhora),ma tam vobec byt daka medzera,ma to ist do seba natesno,alebo aka je normalna? Lebo ja tam mam dobry centimeter,a riesim to kvoli tomu,ze mi dako velmi myka motorom pri zaberani spojky,aj na volante citim myknutie,aj akoby na naprave,nalavo...Dik