skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hl. brzd. válec 1000mb
Vít Heřman: dík 

-> n3rv: Zavolat, dohodnout, poslat celý komplet pedálů a válců, za nějakou dobu se ti na dobírku za cenu cca 1500 + poštovné vrátí precizně zrepasovené zevnitř i zvenku. Akorát po otryskání pedálů na ně cpe žlutej zinek, což úplně origo nejni - ale jinak práce fakt super. Většinou má něco skladem takže dělá výměnným způsobem.
Za sebe můžu fakt doporučit, od něj zrepasované válce přejely několik alpských průsmyků a fungovaly na jedničku. Občas se prý nějaká reklamace objeví, ale co jsem slyšel tak řeší promptně.
Za sebe můžu fakt doporučit, od něj zrepasované válce přejely několik alpských průsmyků a fungovaly na jedničku. Občas se prý nějaká reklamace objeví, ale co jsem slyšel tak řeší promptně.
a nějakej popisek by k temu nebyl ?
-> n3rv: www.edb.cz/Detail.aspx?L=
CZ&S...
no celej válec asi neseženu.. to auto do teď brzdilo ale najednou nikam nejde brzdovka..když sem povolil trubku od válca tak z ní nic neteče
A jen gumicky jsou vetsinou jen na chvilku!! zalezi tedy v jakem stavu je povrch toho valce. Pokud je opravdu v ok stavu naprosto neporuseny tak gumicky ale tomu moc neverim.
Číslování v katalogu je uplně jiný.
zduř,budu měnit gumičky v hl. brz. válcu na embasu... zajímalo by mě ale kde ty gumičky sehnat.Jsou totožny z nějaké 120tky ? Dík