Na poslednej STK mi vravel že to má dosť vľu všetko aj zvysláky...
Ako vravím, po dotiahnutí zvysláku to prestalo, potom znova začalo, už sa mi s tým neoplatí zaoberať, do predu pôjde druhá Mková a do zadu vlečka. Jednalo sa mi viacmenej o to, či to nemže spôsobovať nejaká nesymetria karosérie... aby to proste nepokračovalo aj s novými nápravami...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Problém s geometriou
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 02.05.2012 do 07.05.2012, založil/a Winged_Arrow
Taky bych se přikláněl spíše k zadní nápravě. To by na předku musela být tak neskutečná vůle, že by kolo chodilo dva cenťáky aby to tohle dělalo.
Začal bych klasikou, nafouknout kola prvně a pak zarajbloval s každým kolem a hledat vůli
-> Eidy: to by se musel vohnout
Já bych tohle přisuzoval spíš zadní nápravě. Vymletý silenty na podélným ramenu nebo vyhnilá kapsa. Jak to tam vypadá?
-> Winged_Arrow: svislák to ani tak být nemusí, pokud máš hodně vymlácenej kulák tak to dost mění geometrii a to pak je dost znát.
lehni pod to a ať ti někdo zavklá kolem jakoby v rejdu a pak dovnitř a ven a uvidíš kde je vakl.... jestli lítá kulák nebo se vaklá svislák. a nebo je zemědělská vůle na spojovačce.
lehni pod to a ať ti někdo zavklá kolem jakoby v rejdu a pak dovnitř a ven a uvidíš kde je vakl.... jestli lítá kulák nebo se vaklá svislák. a nebo je zemědělská vůle na spojovačce.
-> Pavel P..: -> Milan 136:
A nemôže to byť vplyvom toho že by bolo búrané alebo čo?
Ja nechápem ako môže mať zvyslák taký neskotočný vplyv na to že to ide úplne do šmyku..
A nemôže to byť vplyvom toho že by bolo búrané alebo čo?
Ja nechápem ako môže mať zvyslák taký neskotočný vplyv na to že to ide úplne do šmyku..
vyměnit svisláky a kuláky...
-> Winged_Arrow: tak jsou v nich asi KO pouzdra. Viděl bych to na GO náprav
Nazdar hoši... taká delikatesa... na mojej 110L pri jazde pravotočivou zákrutou ide auto strašne do pretáčavého šmyku.... V ľavotočivej pekne drží.
Raz som doťahoval v predu zvyslé čapy, bola tam dosť vôla... keď som ich zatiahol, auto sedelo na cesta jak prilepené... ale postupne sa to zase vrátilo... aj čapy už zase lietajú.... čím to môže byť?
Raz som doťahoval v predu zvyslé čapy, bola tam dosť vôla... keď som ich zatiahol, auto sedelo na cesta jak prilepené... ale postupne sa to zase vrátilo... aj čapy už zase lietajú.... čím to môže byť?