-> Wolfino:
Nejlepší je si vyhlídnout Favorita/Felicii na vrakáči s málo najetými km a z něho vyndat a repásnout, tak sem to udělal já a řízení mám v podstatě nové..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia plave
-> Wolfino: Čína řízení u nás už ani neprodávaj,prej to lidi po měsíci vracely a chtěly rovnou origo a nebo nějaký lepší..
Repas neni nijak složitej a ve většině případů pomůže,někdy je problém s těma lůžkama koulí spojovačky že sou blátěný..jinak ok
Co se týče dražší varianty ta funguje,vím o dvou případech,soused koupil taky za 2500origoše a jezdí ho třetím rokem bez nějakých problémů. Osobně jsem taky dumal protože to máme s vůlí jak prase,ale nakoupil jsem jen díly na repas..uvídíme potom..
Repas neni nijak složitej a ve většině případů pomůže,někdy je problém s těma lůžkama koulí spojovačky že sou blátěný..jinak ok
Co se týče dražší varianty ta funguje,vím o dvou případech,soused koupil taky za 2500origoše a jezdí ho třetím rokem bez nějakých problémů. Osobně jsem taky dumal protože to máme s vůlí jak prase,ale nakoupil jsem jen díly na repas..uvídíme potom..
Tak zrepásnout můžu i tohle co tam mám. Zastavuje mě lenost a absence kvalitních dílu pro repasi. Prostě chci povolit 5 šroubu a 2 čepy a vyměnit to celý. Když vydrží 2 roky, tak budu šťastnej.
Takže teda vyřešit řízení a spáchat geometrii ....... ?
Takže teda vyřešit řízení a spáchat geometrii ....... ?
-> Vojtisek: ja som si doviezol 2 jedni v pouzitelnom stave a jedno na repas
-> castrol: tak když máš štěstí, tak ani nemusíš, já takhle za 300 si vzal z fa co mělo 56 000 a na podzim kámoš ruší Fa a nabídl mi díly, takže na vrakáč poveze jen kastli na kárce

nak na geometriu by sa partilo a ako pise -> Vojtisek: z vrakacu a zgeneralkovat
-> Wolfino: proč kupovat čínu? proč kupovat origo? co zajet na vrakáč a za pětikilo si nějaké sundat?

Buď rád, že plave - horší by bylo, kdyby se potápěla... 

Ahoj. Sorry za blbej dotaz, ale přece jenom.Krátká Felda 1995 50kW po výměně spodních ramen plave a zůstal mírně natočený volant. Že by to chtělo udělat geometrii ? Ještě mám lehce paranoju , protože auto je po výměně prahů, výztuh a celkovém vyvaření, tak jestli se nekroutí kastle. I když je to asi píč..vina..... . Ramena jsou nějaký úplně obyč z kelly.
Další věc je , že vrže od spojovačky. Nechce se mi s tím pr...at , tak mě napadlo že bych koupil nějaké levnější řízení. Máte někdo zkušenosti s těmi polskými-čínskými nebo cotoje...... ? Dávát tam TRW za 2,5 jsem lakomej. Je to furt stará felda.
Díky moc.
Další věc je , že vrže od spojovačky. Nechce se mi s tím pr...at , tak mě napadlo že bych koupil nějaké levnější řízení. Máte někdo zkušenosti s těmi polskými-čínskými nebo cotoje...... ? Dávát tam TRW za 2,5 jsem lakomej. Je to furt stará felda.
Díky moc.