prevodovka problem

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 20.04.2012 do 20.04.2012, založil/a Janes94
řadit dle data
09:39:06
20.04.2012
minno
-> Janes94: Zapoj spojku a vyskúšaj tak. Ide o to, že pri radení, aby do seba zapadla rýchlosť, je dobré aby aj hnacia hriadeľ v prevodovke bola uvoľnená a mala možnosť sa trošku pri zaraďovaní mierne pootočiť. A takto ju drží motor, preto rýchlosť môže ísť zaradiť len nasilu.
09:34:24
20.04.2012
Janes94
ok tak potom zapojim tu hadicku a uvidim dakujem za pomoc
09:29:33
20.04.2012
minno
-> Janes94: Takže auto je ešte nepojazdné? V tom prípade nie je čo riešiť, pretože ak nemáš zapojenú hydrauliku vypínania spojky a čiže nedokážeš zmačknúť spojkový pedál a spojku vypnúť, tvoj "problém" nie je problém, ale vlastnosť. Pri nevymačknutej spojke proste niekedy nejde dobre radiť rýchlosti (i za státia pri vypnutom motore).
09:15:38
20.04.2012
Janes94
aha sice toto ze spojka nefunguje lebo nemam zapojenu hadicku co ide do prevodovky moze toto robit tie zmienene problemy ?
09:10:47
20.04.2012
minno
Rýchlosti sa neriadia, ale radia :-) To len tak na okraj.

Prevodovku si tiež opravil?

Trochu nerozumiem tvojej otázke: akonáhle potlačíš auto dopredu, tak nejde radiť? A za jazdy? Za jazdy sa tiež nedá radiť? A čo spojka? Vypína, je v poriadku?

Ak za státia auta radiť ide a za pohybu nie, hľadaj problém jedine buď v spojke alebo v upevnení prevodovky.
08:31:28
20.04.2012
Janes94
zdravim mam problem s riadenim rychlosti stalo sa mi predtim ze som udrel spodok auta a tim som odlomil tyc prevodovky a zaroven som zohol jeden uchyt nosnika a tiez aj nosnik prevodovky a ked som vsetko opravil tak sa stava mi cudna vec,ze ak stojim na mieste rchlosti idu lahko pekne zaradit ale ako nahle potlacim auto dopredu tak automaticky mi nejdu zaradit rychlosti ale do vteky dokedy nezaradim to nasilu a robi to aj v tedy ked pretocim so starterom tak mi nejdu zaradit rychlosti cim to je ?
Extreme Tyres