skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
klepání vozu škoda felicia 1.3bmm
právě že ne právě když sem to bral tak při cestě domů při tech 90 -100 to začlo tak sem si říkal silenblok nebo čepy tak sem to neřešil jenže se dojel vyměnil čepy jak spodní tak řízení avyměnil sem silenblok pod převodovkou a je to to stejné jako předtím
No tak se na to musím zejtra vrhnout budu vás informovat jak vše dopadlo třeba nabude tak zle jak to vše vypadá doufejme
-> Rydyyšek: a nedela to od ty doby,co ti delali ty cepy?
no tak to jste mě kamarádi moc nepotěšily teda 

-> Rydyyšek: zkontroluj vnitrni klouby u prevodovky
-> Rydyyšek: tak je posunutej agragát, nebo KO vnitřní kloub
-> Rydyyšek: tak to bude zla poloosa
právě že mi to dělá jen v tahu to sem zapoměl dodat při vyřazení je to v klidu a můžu jet kolik chci je pravda že ta felda byla bouraná tak že by bylo něco špatně
-> Rydyyšek: v tahu, nebo to dělá i při vyřazení?
už nevim zkusím zítra rozdělat ještě brzdy aby nebyli třeba zvlněné kotouče ale nevim 

-> Rydyyšek: a co poloosa je ok ?
čepy řízení a spodní jsou dělané nedávnou když sem to přivezl což je tady cca 14dní a už tehdy to dělalo při cestě
Kola mám sice 185 / 60 /r14 ted sem si je nechával vyvažovat ale dělá mi to i na 13 plecháčích vyvážených čepy jsou v pořádku geometrie v pořádku 

-> Kuladmin: 11 vteřin

Resp pokud obyc plechy nebo original lita tak je nech prevazit a pokud tam mas neoriginalni lita kola maji spravny prumer stredu resp je tam pripadne plastovy krouzek na upravu stredici diry.
A pak by to mohly byt jeste nejaky cepy - spodni cep na ramenu nebo cepy rizeni. => zvednes auto aby bylo kolo ve vzduchu a vezmes ho do ,, teplejch,, a skusis snim zalomcovat vsemi moznymi smery a budes vedet hned.
A pak by to mohly byt jeste nejaky cepy - spodni cep na ramenu nebo cepy rizeni. => zvednes auto aby bylo kolo ve vzduchu a vezmes ho do ,, teplejch,, a skusis snim zalomcovat vsemi moznymi smery a budes vedet hned.

-> Milan 136: Byl jsem rychlejsi 

-> Kuladmin: 

-> Rydyyšek: co kola?
Jaky tam mas kola? pripadne si je nech vyvazit 

Ahoj kluci mám problém se svojí feldou při rychlosti nad 90Km/H se začne celá klepat nevím čím to může být byl špatný silentblok pod převodouvkou vyměnil sem ho ale stále žádné zlepšení nemáte někdo s tím zkušenost díky moc za pomoc