skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Válečky na Mbčko .. ??
-> n3rv: válečky 22 mm.. www.vapol.cz/cz/.../brzdv
alecek-220-s130-fragokov
to je jasný,dám všecky
Taky dobře... ale v tom případě vyměnit všude, kdybys je dal třeba jen na předek a na zádi nechal 22 tak by to mohlo dělat neplechu (horší stabilita při brždění).
už jsem koupil 19mm :)
-> n3rv: Teď ještě koukám, že máš rok 65 - takže všude 22mm a neřešit.
-> stepan: Blbost.... je to normální škodovácký váleček a na předek i záď jde dát stejný. Do 17té série byl na předku i vzadu 22mm, od 18té série na předku 25.5 a v 21té sérii pak na zadku 19mm.
19mm i 22mm se dají pořád v pohodě koupit, s 25.5mm asi bude docela problém - ale myslím, že z toho se nestřílí. Mě když dělali brzdy na MB tak myslím z neznámého důvodu nemohli sehnat 22mm tak dali všude 19mm a brzdí to v pohodě :) Takže klidně naházej všude 22mm a fungovat to bude dobře.
19mm i 22mm se dají pořád v pohodě koupit, s 25.5mm asi bude docela problém - ale myslím, že z toho se nestřílí. Mě když dělali brzdy na MB tak myslím z neznámého důvodu nemohli sehnat 22mm tak dali všude 19mm a brzdí to v pohodě :) Takže klidně naházej všude 22mm a fungovat to bude dobře.
Pokud vim, tak přední v obchodě koupit nejdou, jedině zkoušet burzy. Měli by tam jít z jakýkoliv škodovky, ale jsou menší.
zdar soudruzi,hledám válečky na tisícovku ale nemužu nikde najít..poradil by mě někdo nějakej e-shop nebo z jaké jiné shade by šly ? díky