skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jakou barvou na ráfky?
-> m8rinek: povedene
-> johaning: díky, už je hotovo, člověka co mi lakuje kola práškovkou mam, možná o něco dražší, ale zas to je kousek, tohle jsem chtěl lakovat mokrou kvuli vrstvě barvy...
-> m8rinek: kdybys nebyl tak daleko tak bych ti je i udelal
a stopro by byla spokojenost

Nakonec jsem to stříkal průmyslovym akrylem, je to levnější než normál, tak uvidíme...
-> Pavel P..:
V požadavcích k té Colorwest je 1:10, tak jsem neexperimentoval a dal jak píšou.. po 14 dnech to pořád nebylo odolné vůči vrypu nehtem. Teď po půl roce do toho už rejhu neudělám.
V požadavcích k té Colorwest je 1:10, tak jsem neexperimentoval a dal jak píšou.. po 14 dnech to pořád nebylo odolné vůči vrypu nehtem. Teď po půl roce do toho už rejhu neudělám.
-> Pavel P..: já to měl namíchaný přímo od borce co tu míchá autolaky a tak
-> myschaak AZNP K.Hora: stačí že ti upadne ruka a tvrdne ti to za štětcem... nebo čims to šmudlal
já tu PUR míchal v poměru 1:18 nebo tak nějak... taky jsem to dával od oka jako jednu pětinu.

já tu PUR míchal v poměru 1:18 nebo tak nějak... taky jsem to dával od oka jako jednu pětinu.
-> palinator: já teď stříkal ten bagřík PUR a dal mi tužidlo 1:4....cca 600kč/litr
-> palinator: no nevim já to měl za týden krásně vytvrdlý že to šlo brousit... od toho je v tom to tužidlo... syntetika stojí za vyliž prdel, ta je měkká furt.
2 zlozkovu
-> Pavel P..:
Akorát je potřeba několik tejdnů čekat, než pořádně vytvrdne - moje zkušenost. I když netvrdim, že jsem tužidlo namíchal úplně přesně, prostě kvalifikovanej odhad 1:10
Jedny plecháče 13" mám lakovaný epox. základovkou a PUR vrchem nějaká RAL 9006 teď nevim. Výrobce Colorwest. Vyjde to dráž s opískováním, než opískování + komaxit. Ale komaxit mě na plecháčích taky moc nepřesvědčil, po jedný zimě už leze rez ven.

Jedny plecháče 13" mám lakovaný epox. základovkou a PUR vrchem nějaká RAL 9006 teď nevim. Výrobce Colorwest. Vyjde to dráž s opískováním, než opískování + komaxit. Ale komaxit mě na plecháčích taky moc nepřesvědčil, po jedný zimě už leze rez ven.
PUR barvu.. 

-> vhml: na ty moje prasoplecháče, na léto, zkusim skáknout do PPG, nabízeli mi jakousi průmyslovou verzi za menší cenu...
do zimy, nebo na léto?
Já závodní disky naprášil syntetikou a vypadá to celkem příjemně, pracuje se s ní hezky...
Do zimy by to možná sneslo prvně všechnn spáry vylejt aby to z nich pak nevylezlo
Já závodní disky naprášil syntetikou a vypadá to celkem příjemně, pracuje se s ní hezky...
Do zimy by to možná sneslo prvně všechnn spáry vylejt aby to z nich pak nevylezlo
Jakou barvu použít pro lakování lepších plechových disků?