skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyztužení náprav, povrchovka
-> johaning: Když na to máš uzpůsobenou linku a chceš to i zevnitř tak jo. Záleží jak kde.
-> Gryzly: jenže to tak nedělají no
-> johaning: Dutiny se galvanicky pokovují tak, že dovnitř přidáš elektrodu.
-> johaning: ved ani ja ... a nevystuzoval by som ani ramena ... max uchyty tlmicov a prevarit dorazovu misku 

-> MOLSO: všiml sem si až pak,ale i tak bych žárový nedával,je to naprd
-> johaning: on tym asi myslel ziarovy zinok ked o galvanike tvrdi ze je max na 1 rok 

-> Jarinko: jak ti může zinek natéct?Zinkování se provádí v lázních kde katoda(výrobek) je mínusový pól,a anoda(plát materiálu kterým se to pokovuje) je plusový díl,tudíš když máš dejme tomu dutý profil(jekl) tak jak to tam dostaneš?Když se ti to tam vytlouká?Asi tím že to tam máš potopený jo?
-> johaning: -> Eidy: Ale prdlajz, zinok ti natečie všade kde aj kyselina, preto sa do ramien vŕtajú dierky na vtok a výtok. Kľudne to vypiskuj, povystužuj a daj žiarovo pozinkovať, na to par vrstiev farby a máš určite pokoj od hrdze, galvanika je tak na 1 rok, pokiaľ chceš autom aj jazdiť..
-> sm: určitě bych nedával ty ramena zinkovat,jak tu říkají ostatní,tak ta kyselina ti urychlí na maximum reznutí a zinek se tam určitě nedostane,když máš dutinu u zinku,tak zinek se ti dostane cca jen tak 5mm od okraje,takže řešení které padlo už,buď to vystříkat voskem na podvozky a nebo klidně to udělat tou řidčí barvou a pořádně prolejt
Mr.Lumpy/m8rinek: To není dobrý nápad v čem? Celé zavařovat nebo nechávat zinkovat?
-> sm: Já sem koupil alkyton ve spreji a tim sem dutiny pod výztuhama u zadního ramene vystříkal.
-> Mr.Lumpy: Ale to jen u žárovýho. U galvanickýho ne.
-> m8rinek: a pokud by to zavařil dobře, byla by tu možnost exploze
-> Mr.Lumpy: tak tak, dovnitř nateče kyselina a už nevyteče...
-> sm: to není dobrý nápad
Eidy: právě nad tím uvažuju, že přední ramena bych celá zavařil.. nechal pozinkovat, pak dírku, tak a dovnitř bych něco nalil.. Chtěl jsem, aby to bylo maximálně chráněné, ale pokud mi řeknete, že pozink touhle cestou není, tak se spokojím s lakem...?
-> sm: Vnitřek ramene se ti nikdy nenazinkuje a jen tam zústanou zbytky kyseliny a rameno shnije mnohem rychleji, než kdyby ses na všechno vyprdnul. Takže buď řidkou barvu nebo přípravek na dutiny nebo zcela zavařit a předstírat že problém neexistuje. Nic jinýho nemá smysl.
-> sm: Všetko tu už bolo prebraté, kľúčové slová sú : Galvinol, Komaxit, žiarové zinkovanie, Rezistin ML... Kukni do mojej karty auta, všetko už bolo vymyslené, zbytočne špekuluješ.
-> sm: já jsem si koupil vosk na dutiny a normálně to tím vystříkám

No, ikdybych vyztužoval podle sportovní dokumentace, tak se do těch dutin stejně moc nedostanu.. nevím jak to řešíte v tomhle případě? Ta řidší barva mi připadá lepší řešení..? Případně potom ještě vystříknout něčím na dutiny.. Já to auto plánuju na běžný ježdění pro radost nechci ho nijak trápit v soli atd, ale když už to budu dělat a byla by možnost pozinku, tak bych do toho šel.. může v tom být nějaká nevýhoda?
Takze: Rezistin ML, Body neco, atd... Proste pripravky na dutiny.
-> sm: Řeším teď naprosto tu samou situaci a postupuji takto: Dutiny u ramen ( nejsou teda uzavřeny i na konci) vyliju řidší barvou a nechám vykapat. Do zinku nechci, při plánovaným provozu mýho auta to je zbytečný. Jinak na pozinku drží Galvinol. A nebo teda navrtat dírky a něco na dutiny. .
Zdarec.
Chystám se na renovaci přední a zadní nápravy ze 130ky, které chystám do eRka.. Otázek mám více:
- jak antikorozně ošetřit vzniklou dutinu? Při lakování se tam asi nedostanu, takže pak něčím na vystříkání dutin?
- zřejmě bych měl možnost pozinkování, slyšel jsem ale od dědy, že jeden jeho známý si kdysi nechal zinkovat blatníky a v oblasti spojování plechů a ohybů mu úplně vyhnily - zřejmě špatně propláchlé od kyseliny při zinkování... hrozí tahle možnost? Jaká barva pak na pozinku bude držet?
- kdybych rameno(přední) vyztužil po celé délce.. potom uzavřít i konce čímž mi vznikne vzduchová kapsa..? Je to vhodné? Kdybych tam pak navrtal dírku(+čepek) na vystříknutí této dutiny..?
Dík za rady SM.
Chystám se na renovaci přední a zadní nápravy ze 130ky, které chystám do eRka.. Otázek mám více:
- jak antikorozně ošetřit vzniklou dutinu? Při lakování se tam asi nedostanu, takže pak něčím na vystříkání dutin?
- zřejmě bych měl možnost pozinkování, slyšel jsem ale od dědy, že jeden jeho známý si kdysi nechal zinkovat blatníky a v oblasti spojování plechů a ohybů mu úplně vyhnily - zřejmě špatně propláchlé od kyseliny při zinkování... hrozí tahle možnost? Jaká barva pak na pozinku bude držet?
- kdybych rameno(přední) vyztužil po celé délce.. potom uzavřít i konce čímž mi vznikne vzduchová kapsa..? Je to vhodné? Kdybych tam pak navrtal dírku(+čepek) na vystříknutí této dutiny..?
Dík za rady SM.