-podložky pod náboj zadek favorit 4x98
...lze podložku udělat jen 5mm a to ještě zkosenou? myslim jen lehce aby zadní kola chytli nepatrná áčka. Má někdo zkušenost? jezdí to někdo? každej dělá 2cm tlouštku tak nevim jesi to třeba pod 2 nejde nebo tak.
-posunutí čepu favorit předek 4x98
...po vzoru kolegů z felicia klubu, lze toto i na favoritu? dělal někdo?
docilim tim lehkýho naklonu kola při rejdu ? jak se auto chová? co to přineslo? Jenutno psunout o nějakou míru? nevim třeba tomu někde něco pak vadí nebo to drhne atd...
..zatim vše jen informativně , kdo muže pište. díky :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Podložky favorit
jeste sem se chtěl zeptat,jaký šrouby do toho mam koupit,diky :)
já mám vzadu 25mm na kazdy strane pod nabojema a jeste k tomu kotoucovky a s kolama co maj 7x15 ET 38 a gumama 185/45 se musely pri snizeni 75mm delat novy lemy

-> PodFuck3r: Tak v kombinaci s HP to tam tutove vzadu nevleze nehlede na to ze to chce podlozky se stredicim krouzkem kdyz uz a vzadu je lepsi podlozit naboj mezi nim a napravou misto az na buben, a vepredu si akorad pridavas odpruzenou hmotnost.
-> afro100:
to uz je ted jedno když už je mám doma :)
to uz je ted jedno když už je mám doma :)
-> PodFuck3r: taky problem to na sustruhu odpichnut ?
podložky sem si chtěl koupit,ale táta mě je přivez z práce , 4x 2cm...tak přece nebudu blbej a nebudu si kupovat jiný kdyžž jsou doma tyhle a zadarmo...
HPčka tam chci časem dávat a o něco to snížit... takže jak to tak čtu tak asi bude potřeba to vytáhnout
HPčka tam chci časem dávat a o něco to snížit... takže jak to tak čtu tak asi bude potřeba to vytáhnout
Tak tydle budou drhnout tuplem
proc tam mas ty podlozky? zmena roztece? maji stredici krouzek vubec?

já mam vzadu 1cm pod nábojem a při zatížení 185/55 R14 to drhne 6J ráfek
-> PodFuck3r: Tak to budes muset radeji vyzkouset vepredu by to asi vyjit melo pokud nemas snizovany podvozek ale vzadu je mozny ze budou drit o lemy pri vetsim zatizeni a nehlede na to ze urcite nejsou legalni to jen tak naokraj - pochybuju ze mas takovydle rozmer zapsany v technicaku.Tak bacha na cajty a technickou.
ano jedná se o tyhle kola,gumy tam jsou 195/65 tuším
jde jeste o to jaky pneu na nich mas, ale pokud max 185/ treba 60 tak 2 cm by mely byt jeste v pohode
2cm? pozdravuj řízení.....
to sou tyhle co? dle mě i 5mm tam už bude moc . . .
to sou tyhle co? dle mě i 5mm tam už bude moc . . .
Když dám na favorita 2cm podložky jak ve předu tak vzadu,budu muset vytahovat lemy nebo se tam ty kola vejdou? mám kola z feldy 14" Atlanta