skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
posilovač bez podtlaku
-> dušan 11.02.12 20:40:12: Jo, to je varianta pro filtrboxy s rozbočkou původní.. (na filtrbox bez ní se tohle odvzdušnění normál jen zaslepuje).
-> David V6: ja vím ale už to mam připravené a po stk tam bude nejspíš fačko tak to bude v pohodě
-> dušan: Jasně. U 120 máš nátrubek zhruba v místě upevnění konzoly ovládání plynu na 100-110R a prvních ročnících 742. Takže jedině domaděl nebo dvoukomorák i s parožím.
-> dušan: tak tam nech klasickej válec nebo tam dej ze stovky,vždyť já stovkovým ženu vpředu tatrovácký čtyřpíty a vzadu 130 čtyřpísty a taky jedu bez posilovače uplně normálně
-> Bobesh: myslíš že by to mělo jít do sání jo ??
-> Bobesh: tak jest
-> dušan: Mám řez jen na automat. Ale ten nátrubek se propojoval polyethylenovou hadičkou s nátrubkem na filtrboxu,tuším.
-> Bobesh: a je to teda použitelné na posilovač nebo k čemu to tam je netušíš ??
-> dušan: To se ti asi nezdá,pokud je ústí toho nátrubku nad klapkou.
-> palinator: no ja mam ještě tenhle karbec tam je nejaky podtlak ale mě se zda že to saje málo alespon teda na volnobeh ,
-> Minik03: 

-> Minik03: dík ro mě taky napadlo , budu mít velké péro ale auto nebude brzdit 

prijde mi to jako barbarství, takhle ničit litra
Nejsnazsi cestou bude montaz dvoukomorového karbu i s potrubim
-> dušan:
A co ten náústek zkusit dodělat?
A co ten náústek zkusit dodělat?
mate někdo zkušenost s instalací posilovače brzd do litra , mam tam původní motor a z karbece není žádny vývod k podtlaku , napadá mě zdali není nějaká přídavná podtlaková pumpa ,