skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zvislý čap - pôvod
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 07.02.2012 do 16.02.2012, založil/a ozzman1000
tak to sme sa moc neposunuli 

-> franta111: Jestli neexistujou dvě verze v tomhle balení, tak hlava je jak origo - klame ten plast obal možná..
co jsem já kdysi kupoval tuhle montážní sadu tak hlava čepu byla výkovek nebo odlitek a kluzná plocha pro pouzdra měla chromovanou vrstvu. ....
tahle hlava je je ofrezovaná z plnýho materialu viděl bych to na nějakou serii náhradního dílu dělanýho jako přibližná replika ... a původ zda český a nebo zahraniční to netuším
přední napravnici " most" jsem v roce 2010 schaněl novou a taky se maličko lišila od originalu ...ale byla jediná nová co měli v krámě a lišila se jen v detalilech ..a je OK
tahle hlava je je ofrezovaná z plnýho materialu viděl bych to na nějakou serii náhradního dílu dělanýho jako přibližná replika ... a původ zda český a nebo zahraniční to netuším
přední napravnici " most" jsem v roce 2010 schaněl novou a taky se maličko lišila od originalu ...ale byla jediná nová co měli v krámě a lišila se jen v detalilech ..a je OK
-> ozzman1000: U nás v mototechně je mají normálně v nabídce před vánocema jsem na ně koukal....až tam budu mít cestu zkusím se poptat.
zospodu nie je nič, žiadny popis ani kód, len hore ten text čo tam je...možno Rzeczpospolita alebo Osmanská ríša 

-> skodovak: nemalo by tam byť napísané Tribometal, ak by to bol ten čap, o ktorom píšeš?
U nás teda jiné k dostání nejsou od dob co pamatuji a nikdy jsem nic zlého neslyšel,sám je mám na obou autech,a i jiní kolem mě..
Vyrábělo se to taky v areálu bývalé modely Březinka aaa to druhé si nevzpomenu..majitel p.Šidák
Vyrábělo se to taky v areálu bývalé modely Březinka aaa to druhé si nevzpomenu..majitel p.Šidák