skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výměna lanovodů na Fáčku
prohledat
69 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.01.2012 do 02.02.2012, založil/a black_devil
-> ondie: oni se ty samostavy po sešlápnutí pedálu nastaví. Akorát jednu stranu čelistí, tu na straně samostavu jsem musel odtlačit ručně, sama nešla až k hraně paken.
Dnes stkáčko a případnou zradu sem tušil v ručce a zbytečně..mám na2roky,na brzd. válcích úplně v pořádku.. a to jak sem psal sem byl skoro nešťastnej,jak mi to furt nebrzdilo a měl sem na 3x buben dole..všechno očištěno,pakny veliký a stejně to nedělalo co mělo,až sem šel ve finále do ručního zaklepnutí toho "samonastavovacího&q
uot; klínku v samostavech...
-> black_devil: já nevim,dle mě ti furt nechoděj ty samostavy (ale je s tim zloba,sám znám)..viz výše.
Anebo máš pak chybu asi jinde (blbý lana,grot/rantl na bubnu..)
-> black_devil: já nevim,dle mě ti furt nechoděj ty samostavy (ale je s tim zloba,sám znám)..viz výše.
Anebo máš pak chybu asi jinde (blbý lana,grot/rantl na bubnu..)
-> black_devil: to bys musel hodne min 1cm ven, jako pokud to ma solidni ovzdusnovaky tak to odvzdusni tim nic nezkazis ale pochybuju ze je povolis spis utrhnes. A pujdes hned pro novy valecky.
-> Kuladmin: Jak moc bych musel píst vysunout? Trošku se pístami hlo, když jsem dolovačl zarezlý lanovod z paken.
-> black_devil: No mohlo ale to jen ze by sis vzadu vysunul jeden z pistku co jsou ve valecku apod. Ale pozor facko vzadu opravdu moc nebrzdi ani kdyz je vse ok. Tata treba kdyz to zaslapne tak ja dokazu tim kolem sice otocit sice silou ale jde to. A chovaji se tak obe strany a na technicky to ted bylo a vse ok. Je to dano omezovacema co jsou na hlavnim valci.
Nemohlo třeba dojít nějak k zavzdušnění?
Dotáhl jsem ručku a přijde mi, že to zaalo trochu brzdit, ale jen trochu. Na brzdu musím silně dupnout, aby se zadní kola netočila, přičemž přední už dávno stojí.
Takže prdel mi nebrzdí, alespoň ne levá strana, na druhou sám nevidím. Co by mohlo být příčinou? Když dupnu na pedál, ztvrdne, ale přijde mi, že po chvíli povolí.
-> Capricorn: jj,taky sem se tak nějak snažil..ale ladil sem svépomocí...ručka brzdí,kolo se točí,vakl není...teď pudu na stk...tam mi to vysvětlej
..trochu mě trápí obava z nesouměrnosti zadku,ale snad je to jen sebetrýzeň..z.kola sem měl obě ve vzduchu a pomalu je utahoval a kolega za ně u každýho bral a zkoušel "moment" ručky..uvidíme,pak povim jak sem dopad. : )

-> OndraKrupi: jojo, ta je plná... Je mi právě divný to, že je to od doby, co jsem měnil ty lanovody :/
-> black_devil: to byl jen caps look jinak už nevim co je tam špatně. zkus to pořádně našlapat. jinak brzdovky máš dostatek?
-> OndraKrupi: klid, udělal jsem to tak. Ale stejně, je to nějaký divný, prd to brzdí :( Asi výměním obložení i s prasátky.
-> black_devil: NARÁZ
Tak jsem se do toho pustil a... a nic :D Pedál teda po sešlápnutí ztvrdne, ale skoro až na podlaze. Ty segmenty s ozubením jsem nastavil do základní polohy, poté nasadil buben, sešlápl pedál a uslyšel cvakání. Ale to brždění není pořád nic moc, skoro bych řekl, že ta prdel nebrzdí vůbec. Na paknách jsou ještě tak 4mm. Hloupá otázka, ale asi to nastavení samostavů sešlápnutím pedálu provádí na obou kolách naráz, nikoliv na každé zvlášť, že?
-> ondie: Tak ono zase není potřeba z toho dělat nějakou velkou vědu. Jde tam jen o to aby tam nebyla prakticky žádná axiální vůle, ale přesto se to úplně volně otáčelo. Když to člověk udělá podle té podložky tak to je OK a nic nehrozí. Tam zase takovej rozsah není kdyby člověk dumal jestli to dotáhnout ještě nebo ne a i když se to dotahuje jen přes ořech rukou tak stačí jen větší než potřebné dotažení matice a s podložkou už nejde hnout. Ale je fakt že trochu zvláštní to je když prakticky na všechno utahovací momenty jsou a na tohle jej nestanovili. Nejspíš už ten podložkovej způsob byl léty ověřenej u VW a tak ho plácli bez momentu i k Fav 93- a Fel.
-> Tommyk: jj,tak nějak sem to cca udělal...normálně se otáčející,bez vaklu..
-> Capricorn: aha aha...kdo by to řek,že je to založený na subjektivnim dojmu..čekal bych že to při profi přístupu nějakej moment mít má.
-> Capricorn: aha aha...kdo by to řek,že je to založený na subjektivnim dojmu..čekal bych že to při profi přístupu nějakej moment mít má.
-> OndraKrupi: Ano tak je to např. v Cedrychovi, ale když se pozorně podíváš na začátek kapitoly tak to platí pro náboje do 12.92. Od 1.93 autor postup neuvádí. Konečně se stačí podívat do DP k Fav 93 a Fel. Nikde onen kýžený moment nenajdeš pouze tento postup.
Edit: Ale ono v podstatě když u starého provedení můžeme jako náhradní postup použít ten z nového typu a při správným provedení se do onoho momentu vlezme tak i u nového provedení ten moment bude obdobný jestli ne úplně stejný. Sice ho výrobce už pro ten typ VW nestanovil, ale dá se předpokládat že to bude to samé což podle toho jak to u nového typu člověk přes ořech dotahuje by i sedělo.
Edit: Ale ono v podstatě když u starého provedení můžeme jako náhradní postup použít ten z nového typu a při správným provedení se do onoho momentu vlezme tak i u nového provedení ten moment bude obdobný jestli ne úplně stejný. Sice ho výrobce už pro ten typ VW nestanovil, ale dá se předpokládat že to bude to samé což podle toho jak to u nového typu člověk přes ořech dotahuje by i sedělo.
-> Capricorn: někde v "jak na to" bylo dotáhnout na 15N povolit dotáhnout na 5N atd....
-> ondie: Moment byl předepsaný jen u starého provedení tzn. do 12.92. U nového provedení typu VW ani žádný moment stanovený není a to ani u Felicie a používá se postup s podložkou co jsem popsal tzn. takto...
-> ondie: dotáhnout na krev, povolit, a dotahovat tak, dokud neni vůle a kolo se otáčí volně.
-> black_devil: jj kdyz jsou sevrene a postupne se pak musi sam rozevirat.
ještě pro dnešek poslední tupej dotaz. Kde je ta základní poloha samostavu? Logicky by to asi měla být poloha, když se pakny sevřou k sobě, né?
-> auta.petr: jo s timhle sem se před týdnem taky trápil (novej model FA),všechno sem tam očistil řekl bych dostatečně a ty samostavy se nějak ne a ne samy nastavit...tak sem ten klínek zaklep ručně,že šel jen taktak nasadit buben a hle ručka bere už na cestě k prvnímu zubu
povolená,ale nepřibržďuje ..snad se to trošku smete a nebude to taková kudla :)
Neví někdo jakej by měl bejt teda utahovací moment u toho bubnonáboje FA93+/FE ?

Neví někdo jakej by měl bejt teda utahovací moment u toho bubnonáboje FA93+/FE ?
-> Kuladmin: písty se hýbou a prasátko je úplně suché. Vlítnu zítra na to.
-> black_devil: To ze si hybal s pistiky ve valecku je fuk ba naopak si mel skusit jestli se hybou oba a zda netecou!
A to sami se samostavem skusit dat na minimum buben totalne volnej a slapnout na brzdy a mel by se sam nastavit a ty slyset cvakani. Dokud todle namaka je to nanic a jsou jen problemy.
A to sami se samostavem skusit dat na minimum buben totalne volnej a slapnout na brzdy a mel by se sam nastavit a ty slyset cvakani. Dokud todle namaka je to nanic a jsou jen problemy.
-> black_devil: No pak by to mělo být tím samostavem, je to jak píše Markop, ale ne vždy to jde přesně podle příručky a je třeba tomu samostavu prostě trochu pomoct.
V telce jdou právě Černí baroni a tam to říkají hezky: NA VŠETKO JE NÁM TREBA ODBORNÍKOV... Moje heslo je, že každý by měl dělat to co umí, já si taky třeba zuby nedělám doma sám....:-):-)
V telce jdou právě Černí baroni a tam to říkají hezky: NA VŠETKO JE NÁM TREBA ODBORNÍKOV... Moje heslo je, že každý by měl dělat to co umí, já si taky třeba zuby nedělám doma sám....:-):-)
-> Markop: chybama se člověk učí ;) A nějak se to naučit musím :)
jinak je možný i to, že jsem hýbnul s písty ve válečku, jak hýbal s paknami.
jinak je možný i to, že jsem hýbnul s písty ve válečku, jak hýbal s paknami.
-> auta.petr: hmmmmm... tak teď abych nekecal. Ráno až pojedu, zkusím to a dám vědět, ale myslím, že když našlápnu víckrát, ztvrdne.
-> black_devil: Ty jsi mi montér.
Vždyť to máš tady napsaný. Při jakékoliv opravě nebo seřizování na brzdě, musíš vrátit samostav do základní polohy. Dokonce to jde otvorem v bubnu ještě před jeho sundáním. Páka ručky v brzdě musí být u zadní pakny, a otočením toho malého ozubeného segmentu, např. šroubovákem, dosáhneš přiklapnutí paken k sobě. Po nasazení bubnu, musíš pedál brzdy "našlapat", v brzdách se nastaví samostavy, což je jasně slyšet zaklapáním v brzdách.
Teprve poté se šteluje ručka.
Vždyť to máš tady napsaný. Při jakékoliv opravě nebo seřizování na brzdě, musíš vrátit samostav do základní polohy. Dokonce to jde otvorem v bubnu ještě před jeho sundáním. Páka ručky v brzdě musí být u zadní pakny, a otočením toho malého ozubeného segmentu, např. šroubovákem, dosáhneš přiklapnutí paken k sobě. Po nasazení bubnu, musíš pedál brzdy "našlapat", v brzdách se nastaví samostavy, což je jasně slyšet zaklapáním v brzdách.
Teprve poté se šteluje ručka.
-> black_devil: Takhle od stolu se to těžko řeší. Pokud jsi nehýbal s válečkem, tak by to mělo být jen tím nastavením samostavu. Když pedál našlapeš vícekrát, tak ztvrdne, nebo jde pořád až na podlahu?
-> black_devil: samosta nebo sjeté obložení jinak tam asi není co
a nebo nemáš umaštěné obložení?
a nebo nemáš umaštěné obložení?
Todle je ten samostav musi mit na obou stranach krasne zoubky a taky obe osicky se hybat jinak to nikdy nebude makat jak ma
-> auta.petr: dobrá, ztrhnu hranu. A jaká další možná příčina by připadala v úvahu kromě toho samostavu?
-> black_devil: Přesně tak, je to ten zmetek s ozubením, ale pokud ti šel buben nasadit těžko tak už samostav moc nastavovat nemůžeš, to bys ho tam nedostal. Strhnul bych tu hranu, aby byla rovná s celou plochou bubnu a pak to půjde lépe.
-> black_devil: musíš s nim točit tak aby se ti roztahovala pakna od středu do kraje bubnu na bubnu by neměly být hrahy, bubem se dá opracovat na soustruhu (původní má 200mm a opracovat se může na 201mm - >takhle je to aspoň u novýho FA a FE)
-> auta.petr: tak ještě jednou a trochu podrobněji, ten samostav je teda ten zmetek s ozubením na nějakém pérku a to mám posunout kam? do středu bubnu, nebo k hraně bubnu? Jinak na bubnu hrana není velké, zhruba 1 mm. Buben mi šel nasadit celkem těžce, drhlo to o pakny.
-> OndraKrupi: Jasně, proto je to tak udělaný, aby pedál neměl dlouhý krok a nemusel si pokaždé našlapat při brzdění.
-> black_devil: no právě to ozubení by ho nemělo pustit zpátky ne? že jde jen na jednu stranu ne?
-> black_devil: Můžeš tomu pomoct, když povolíš ručku, sundáš buben a ručně ten samostav trochu roztáhneš, pak zkusíš buben jestli tam jde a je to, můžeš to zkusit tak, až buben půjde nandat ztuha. Nejlepší je ještě kouknout, jestli je na bubnu velká hrana, pak můžeš klidně opatrně flexou tuhle hranu obrousit a bude to ještě lepší, ručně nastavíš samostav tak, aby šel buben ztuha a tím mu pomůžeš, že nemusíš už tolik našlapovat noží a čekat až se sám nastaví.
-> OndraKrupi: u toho novějšího bych tomu i věřil, když tam není ten ozubenej zm*d, ale u toho ozubenýho nevim nevim :D
-> black_devil: nerad bych kecal ale mělo by to tak být, samostav se to nazývá protože by se to mělo samo nastavit.
ono jak se roztáhnou pakny tak by si měl samostav najít "svou" polohu a ty pak jen seřídíš ručku.
ono jak se roztáhnou pakny tak by si měl samostav najít "svou" polohu a ty pak jen seřídíš ručku.
-> OndraKrupi: je to 90. rok, no.
Takže povolit ručku, našlapat a ručku zase dotáhnout? To ozubení nijak teda nastavovat nemusím?
Takže povolit ručku, našlapat a ručku zase dotáhnout? To ozubení nijak teda nastavovat nemusím?
-> black_devil: jj u novýho je to takovej klínek u přední pakny. a ten se nastaví sám a když ne tak tam není hladkej povrch ale u starýho nevim jak to je
-> OndraKrupi: jo, novější fazol má bubny shodný s felicií, tuším.
-> Kuladmin: ono je to asi u staršího jinak než u novýho ne?
-> Kuladmin: takže je to to ozubení dole, jo? S tím sjem totiž možná trochu pohnul o pár zubů, kde jsem doloval zarezlou koncovku lanovodu.
-> black_devil: jop povol rucku pokud jsi ji uz seridil a naslap mely by se sami nastavit a az pak serid rucku pokud se ale nyhybou a sami nenastavej tak zas rozeber a cely to ocisti a rozhejbej jinak je to na...
-> OndraKrupi: co s ním mám udělat?
-> black_devil: samostav