skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Komaxit vs. silentblok
já co si pamatuju tak jsem dával zadní HP tlumiče na komaxit i se silentblokama, zalepil je bílou malířskou pásku a pak jsem to doma rozlepil a silenty OK
-> m8rinek: ono i samotný skládání nalakovaných dílů je děs

-> Maxx: o to ani tak nejde. Spíš jde o lsiování silentbloků na olakovaný nápravě ;).
-> m8rinek: ty díry zaslep ne? nebo to nech nalakovat a potom to projedeš výstružníkem...
-> m8rinek: Tak to je zas asi otázka jak kterej matroš... Když to taky vystavíš 30s 200°c Tak to vydrží když to tam necháš hodinu tak je to taky něco jiného.
-> Toušík: tak při těch 200°C to ještě není tak kritický ne? Nicméně je rozhodnuto...
-> m8rinek: Tak to je jasný ale i když by to byl reaktoplast (což většinou nejsou) tak při vyžší teplotě už taky změní svoje vlastnosti a nevrátí se zpět... A za mě bych to vypalovat taky nenechával!!
-> havlik: tak zkušenost asi hovoří za vše :).
Jde o to z čeho ty silentbloky jsou, pokud na bázi termoplastů, tak by se měly dát ohřívat a ochlazovat bez ztráty vlastností, u reaktoplastů, kde dochází k degradaci je to problém...
jo stane se vybublaji a zmeknou
Je strč doma do trouby a uvidíš
Já bych to asi nedělal...

to fakt radši ne)
já bych to nepokoušel
To asi neni uplne dobrej napad. Dle meho nazoru ale odskousene to nemam.
Zajímalo by mě, zda se při těch cca 200°C při kterých se vypaluje komaxit může stát něco se silentblokama? Nerad bych je lisoval do nalakovanejch ramen (zadních).