skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zadní ramena Rapid
-> mafes 15.01.12 19:31:40: Zkus zajet do Svinova pod Rudnou,je tam taková schovaná mototechnička,je to poslední,která mívá hodně věcí na 120.Autodílyprogres
-> mafes: Než si to objednáš v e-shopu, podívej se pořádně u Vás v nějaké klasické mototechně, ne prodejně autodplňků. Nechci Romanovi kazit kšeft, vůbec, ale je to relativně běžné zboží všude, kde se dají sehnat spotřební ND na řadu 742.
Koukám ale, že i cena šla poněkud nahoru, takže zásoby asi lehce řídnou. Před rokem to bylo kolem 275, dnes 350. Ne že by těch pár korun stálo za řeč, ale co vím z osobního rozhovoru, takto se ceny mění s krátícími se zásobami várky replik, dokud se nenabouchá nová. Platí to i u dílů Autodemont apod. Tedy dle mých zkušeností.
Koukám ale, že i cena šla poněkud nahoru, takže zásoby asi lehce řídnou. Před rokem to bylo kolem 275, dnes 350. Ne že by těch pár korun stálo za řeč, ale co vím z osobního rozhovoru, takto se ceny mění s krátícími se zásobami várky replik, dokud se nenabouchá nová. Platí to i u dílů Autodemont apod. Tedy dle mých zkušeností.
-> MATTESS: úplně jednoduše, v OB jsem koukal, jen jsem to nečekal v sekci karoserie :D...díky.
-> Hurdis: Super díky moc...
Díky všem, určitě mám v plánu vystužit, nebudu to pak za nějaký čas měnit znova

-> Hurdis: Super díky moc...
Díky všem, určitě mám v plánu vystužit, nebudu to pak za nějaký čas měnit znova

-> mafes: Již zodpovězeno od kolegů vč. stejného odkazu, který jsem Ti chtěl udat.
-> mafes: ano su rovnake vlecka aj kyvka
ak kupis repliku tak celkom dobre ramena su tie co maju znacku : kruzok a vnom vyrazene DK, neni to hrube ako origo ale asi najlepsia replika, a ked ich budes davat na vlecku tak urcite vystuzit
ak kupis repliku tak celkom dobre ramena su tie co maju znacku : kruzok a vnom vyrazene DK, neni to hrube ako origo ale asi najlepsia replika, a ked ich budes davat na vlecku tak urcite vystuzit

-> mafes: to mi řekni, jak si to dokázal, že si nic nenašel? Např.
www.obautodily.cz/skoda_1 20_vzpera_zadniho_ramene_o lej-201001
www.obautodily.cz/skoda_1 20_vzpera_zadniho_ramene_o lej-201001
-> mafes: Ramena by si měl normálně sehnat v každé lepší mototechně na škodovky,moje garáž nabízí 2 úplně nové

-> Hurdis: a nemáš nějaký odkaz alespoň na ty repliky? Nic jsem nenašel na netu a u nás v prodeji nejsou. Jinak zeptám se možná blbě ale nevybavím si teď jak to tam je - jsou stejný ty ramena na kyvku a vlečku?
-> mafes: Nemusíš shánět nutně na Rapida, je to stejné, jen katalog rozlišuje čísly užovka/Garde/eMko.
Nové lze sehnat bez problémů v replice. Zásadní rozdíl je ovšem v tloušťce plechu, který je 1,5 mm, zatímco originál má 2,5 mm.
Originály je sehnat v obchodní síti takřka nemožné, hledej zde v inzercích, aukru apod.
Nebo zvolit polovičaté řešení, nové repliky za cca 5-6 stovek pár a navaření výztuh dle L/A.
Nové lze sehnat bez problémů v replice. Zásadní rozdíl je ovšem v tloušťce plechu, který je 1,5 mm, zatímco originál má 2,5 mm.
Originály je sehnat v obchodní síti takřka nemožné, hledej zde v inzercích, aukru apod.
Nebo zvolit polovičaté řešení, nové repliky za cca 5-6 stovek pár a navaření výztuh dle L/A.
Hoši dají se ještě sehnat nové zadní podelné ramena na Rapida? Nemáte nějaký tip?