skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit zadní kotouče 4x98
já je mám k dispozici
Po tom už marně dlouho pátram , vůbec po jakékoliv dokumentaci k Ačkovýmu favoritu .
tak použij komponenty který jezdil Ačkovej favorit
-> Matulo: špatně jsem se vyjádřil , zatím nemám všechny věci doma , takže bych potřeboval rozměry abych to hodil na papír a dostal nějaký základní tvar adaptéru který se pak doladí na nápravě.
-> Gryzly: ručka bude hydraulická s průchozím válcem ručky, je to na závoďáka.
-> Stepan FUN: chci zůstat u 4x98 , jsem odkojenej na italech tak je mi ta rozteč bližší.Přední třmeny z fa chci z důvodu dostupnosti , ručku na lanovod nepotřebuji , ani nechci. A ten systém z golfa se mi nelíbí , když je ložisko součástí kotouče.
-> Gryzly: ručka bude hydraulická s průchozím válcem ručky, je to na závoďáka.
-> Stepan FUN: chci zůstat u 4x98 , jsem odkojenej na italech tak je mi ta rozteč bližší.Přední třmeny z fa chci z důvodu dostupnosti , ručku na lanovod nepotřebuji , ani nechci. A ten systém z golfa se mi nelíbí , když je ložisko součástí kotouče.
-> TooM-As: Jediný plus v tomhle nápadu bych viděl pokud máš hromadu pěknejch litejch ráfků 4x98... Pokud tomu tak není, překuchej to všechno na 4x100 a nemusíš "vymejšlet vymyšlený" (když kotouče z GIII pasujou Plug n' Play a jedinej problém je zakázková výroba lan) a nakonec myslím že Tě to vyjde levnějc než zakázková výroby držáků, vymejšlení, vyměřování atd... Navíc kola ve 4x100 jsou o dost dostupnější.
Každopádně o nikom kdo by jezdil kotouče vzadu na 4x98 nevím, takže si asi budeš muset poradit sám - kotouč bys po úpravě náboje asi použít mohl, ale pak buď jiný třmeny, nebo jak už bylo zmíněno hydrauliku, ale nejlépe na 4pístech...
Každopádně o nikom kdo by jezdil kotouče vzadu na 4x98 nevím, takže si asi budeš muset poradit sám - kotouč bys po úpravě náboje asi použít mohl, ale pak buď jiný třmeny, nebo jak už bylo zmíněno hydrauliku, ale nejlépe na 4pístech...
-> Gryzly: kajel pod koleso... 

-> Gryzly: cihlu pod sedadlo a dycky vyhodí
na tento vehement z předku jedině hydraulickou a nebo potom jiné brzdiče..

-> TooM-As: A ruční brzda?
-> TooM-As: brzdove strmene a kotuce su rozmerovo rovnake, rozdiel je len v prednych nabojoch a tym padom aj v kotucoch...
v tej rozteci...

Všude se píše o kotoučích na novou nápravu 4x100 ale já plánuju dát kotouče na starou nápravu 4x98. Chci použít přední kotouč a brzdiče z favorita .
Zajímá mě jestli už to někdo na starej nápravě tvořil , scháním rozměry a rozteče šroubů čepu popř. výkresy - kotoučů , brzdičů , atd).
Zajímá mě jestli už to někdo na starej nápravě tvořil , scháním rozměry a rozteče šroubů čepu popř. výkresy - kotoučů , brzdičů , atd).