a co takto pouzit plasti dip ? to je sprej z tekutou gumou ked sa to znepaci tak sa to da pohode zoskrabat dole .
plastidip.de/sk/produkty.
php?prodid=1
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
bílé boky pneu...prosím radu
-> Sejki: 

-> Kaprof: Taky sem nad tim jeden cas uvazoval, na uzovce by vypadali super
-> Milan 136: Tak snad to bude Ok::Ja chci koupit tyto uzké na užovku
www.autum.cz/galleries/.. ./autum2.jpg
www.autum.cz/galleries/.. ./autum2.jpg

-> Nwkt: Ešte predtým ako som kola nahodil na auto tak som ich mal v dielni asi 2 mesiace obuté a na jednom kole mi to kúsok zliezlo ale problém bol v tom mazive čo používajú pri obúvaní pneu. Ja som to znova prezúval a po obutí som to odmasťoval a odvtedy drží, toľko moja skúsenosť

-> Milan 136: Tyhle měl myslim Majkl a taky se mu jedna odchlípávala
Tiež mám lemy z autum a zatiaľ žiadny problém drží jak hluchý dvere zatiaľ ani náznak že by sa to oddúvalo alebo tak nejak 

-> Sejki: jen jsem to obul na novou Brillantisku
-> Milan 136: A mas to lepeny nebo to jen drzi patkou? je mozny ze ti to prilnulo, ale vim ze na to hodne nadavaj...
-> Sejki: divný. Nám to na Triumphu Spitfire drží...
-> Milan 136: ale tohle je k nicemu, kluci co to zkouseli na amerikach, aby nemuseli kupovat nove pneu tak se to prej stejne odchlipne a nedrzi...
Treba tady www.widewhitetires.com/ , unas je nesezenes, ale jsou tu lidi co je tahaj, kontejnerem cca mesic a pul az dva...
-> Tomaso435 13.12.11 12:34:10: No atest mě nezajímá v okamžiku kdy mám veterána na veteránských značkách bez STK
-> Tomaso435: povolene to nieje ....ale ked sa bojis nechod do lesa 

-> Tomaso435: Prosímtě proč bál jezdit?? A tys viděl že se někomu ve 120roztrhla a odlítla :D :D Vozil jsem se s MG-B, a austin healey okolo 160ti a potvora neulítla :) Teda ta Atlaska. A myslím že maj mnohem větší práh než se zujou. Takže toho bych se nebál.
-> stodvacet: tsk ono zo to není povolený ani na veterány. atest to nemá a tečka . . . ve 120ti se ti roztrhne a odlítne a docela bych se bál na tom jezdit, když to je vložený mezi dosedací plochu gumy a ráfku . . .
POZOR bíle bočnice nejsou schválené do normálního provozu,pouze veteráni.Měl jsem s tím problém
no ja je taky budu mozna davat,a je i firma ktera je prodava i na motorky
-> Maty110l: 

-> castrol: nemyslím si,že špatně hledal,ale je mu 62 let..už na to prostě asi není no...
Atlasky klasika jen pozor ma to urcita omezeni a cena je ehmm takova jaka je.
Já přemejšli, že je na eRko dám taky.
-> Maty110l: spatne hladal
-> Maty110l: hned první 3 linky jsou správné... www.google.cz/search?gcx=
w&...
-> Maty110l: 100% sa to dá zohnať z netu....pozriem to a hodím ti sem link auto.bazos.sk/inzerat/...
/Biele-lemy-na-pneumatiky.
php ....napríklad