skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
fa převodovka se nevrací do neutrálu
tak asi bude jednoduší sehnat celou převodovku než tuhle opravovat při cenách téhle součástky. www.autodilykrc.cz/eshop/
.../paka-uhlova-prevodovky
:3c900e964c5e8244
Hlavě zahoď tu 5 kg šaltrkouli 

Ano , už jsem to vyklepnul , jen teď ještě sehnat ten váleček (na fotkách č 1)
-> TooM-As: to už len vyklepnúť sa mi zdá
Jo ten kolik jsem vyndal ale ten sroub nejde vytocit, tak jsem nevedel jestli je to sroub nebo to je jistene jeste jinak.
-> TooM-As: www.pemar.ic.cz/prev2.jpg mal by to byť pružný kolík aj podľa fotiek čo si dal ty ho vidno
-> TooM-As: je to len čep zboku istený - mrkni foto www.pemar.ic.cz/prev1.jpg , aspoň dúfam teda lebo som to už dlhšie nevidel , očisti a omrkni to
zdravím , na favoritu se mi nevrací řadící páka do neutrálu (zleva a zprava), převodovku mám rozebranou a asi vím kde je chyba , jen nevím jak se tomu říká , ani jak se na to dostat , a ani jestli se to dá ještě někde sehnat.
Problém bych viděl na prasklou pružinu uvnitř válečku číslo 1 , čep V místě 2 jsem vyrazil ale stejně se mi nedaří podovilt šroub 3. je to tedy vůbec šroub ?
Problém bych viděl na prasklou pružinu uvnitř válečku číslo 1 , čep V místě 2 jsem vyrazil ale stejně se mi nedaří podovilt šroub 3. je to tedy vůbec šroub ?